ג'ון לנון.

ג'ון לנון. ../images/Emo110.gif ../images/Emo170.gif

קודם כל הי, אני מאד שמחה שקם פורום כזה של הביטלס כי אני ממש אוהבת אותם! השיר הכי אהוב עלי שלהם זה - I AM THE WALRUS אבל יש עוד הרבה שירים שאני אוהבת שלהם: LUCY IN THE SKI WATH DAIMONDS , PENNY LANE, HELLO' GOODBYE, ויש עוד כמה נחמדים כמו ילוו סבמרין, לט איט בי (מה שעשו לזה בפרסומת של בזק!
)ו - וויס אליטל הלפ קום מי פרידס גם נחמד מאד! משום מה כולם באותו אלבום.. כי יש לי רק את THE BEATLES. חוץ מטוויסט אנד שאוט וילוו סבמרין שיש לי במחשב. ועכשיו לפתיחת ההודעה.. אם אני לא טועה, ג'ון לנון נרצח מתישהו. אני לא יודעת בדיוק פרטים, והייתי שמחה מאד אם תכתבו לי פה.

Miss CB

New member
אני אעזור

אך לא לפני שאברך אותך בברוכה הבאה לפורום ביטלז! אני טלי אגב
ככה: ג'ון ווינסטון לנון נרצח בגיל 40 ב-8 לדצמבר 1980 ע"י מארק צ'פמן (השם נכון? אני תמיד מתבלבלת בשם הפרטי) מחוץ לבית הדירות שבו גר בניו יורק. הסיפור הוא שהיה לו בדיוק יום ממש טוב, סגר איזה אלבום או משו בסגנון הזה, ואחה"צ ישב לו בחנות התקליטים וחתם למעריצים. ובא אליו הצ'פמן הזה (תגידו הוא שוחרר בסוף? אני לא מוצאת את זה בשום מקום) וביקש חתימה על התקליט. וג'ון חתם, ושאל אם הוא רצה עוד משהו, וצ'פמן הסתכל עליו ואמר "תודה". וקצת יותר מאוחר בדרכו הביתה מהחנות, הוא צעד לו בשמחה עם אונו ופתאום הוא שמע "מר לנון" מאחוריו, הסתובב לראות מי קרא לו... וחטף חמישה כדורים בגב ובכתף, הוא נפטר לפני שהגיע לבית החולים אם אני לא טועה. וככה זה נגמר, פשוט ככה... אדם שהיה לו כל כך הרבה מה להציע לעולם (חלק הוא כבר נתן, נתן הרבה מאוד, אבל היה עוד) וחייו נקטעו באכזריות רק בגלל שאיזה הוואיני מטורף אחד היה בטוח שג'ון היפוקריט.

Mooa-Numi

New member
היפוקריט?

שמעתי את הסיפור של הסיבה שרצחו אותו. משהו עם התפסן בשדה השיפון, לא?

המופרע שרצח אותו..

אכן קרא את "התפסן בשדה השיפון" לפני שרצח אותו... הוא טוען שהספר השפיע עליו, ולכן רצח את ג'ון לנון כנראה הזדהה יותר מדי עם הולדן, גיבור הספר. לא מזמן עשיתי עבודה על הספר בשיעור ספרות..
אחלה ספר..

Miss CB

New member
היפוקריט, כן

לא קראתי את התפסן עדיין (זה יהיה מוגזם לבקש שלא תספרו לי על מה זה כדי לא להרוס?
) אבל גם אם את כן קראת ולא מבינה מה הקשר להיפוקרטיזם - אם זאת מילה בכלל - אז אל תשכחי שהצ'פמן הזה לא היה שפוי יותר מדי, וכשלא שפויים קל מאוד למצוא סיבות, אני בטוחה.

Miss CB

New member
אמממ איך אני אסביר?

זה צבוע, מישהו שאומר דבר אחד (כמובן לא רק אומר כמו בציטוט אלא ממש חושב ככה וזה ידוע) אבל פועל שונה, זאת אומרת - הוא דורש נורמה מסוימת אבל לא פועל לפיה בעצמו.

ל נ ו ן

New member
אגב

מארק דיוויד צ'פמן , רוצחו של ג'ון לנון , עדיין יושב בכלא , בקשת החנינה האחרונה שלו , מתישהו בשלהי 2001 נדחתה על הסף , כמו כל שאר בקשות החנינה שלו ...

ל נ ו ן

New member
אכן

מיטב המוחות עומלים כרגע בשביל להעלות הקובץ אם כי הוא סרבן בצורה מיוחדת , אך אל דאגה ... בוא יבוא ...

Miss CB

New member
יופי, תודה

כתבה טובה. יש להם אנשי םמוכשרים בTIME, תמיד היו להם. אם זה לא עולה, אתה יכול בבקשה לשלוח לי את זה לאימייל? [email protected] תודה מראש!

סיימתי לקרוא את שתי הכתבות

ובדיוק כשאני מנגבת את הדמעות התחיל השיר twist and shout שעושה אותי כ"כ שמחה......

אני לא כ"כ אוהבת ../images/Emo110.gif ../images/Emo170.gif

את "טוויסט אנד שאוט", למרות שזה שיר חמוד. אין בו כל כך עומק וגם מאד קשה להקשיב לו כי צורחים בו הרבה. (אני יודעת שזאת הייתה הכוונה! לא לסקול אותי!)

למעלה