ג'ון פיץ לא מקבל טייטל שוט בצדק ?

udi102

New member
ג'ון פיץ לא מקבל טייטל שוט בצדק ?

ג'ן פיץ לוחם משכמו ומעלה עם מאזן23 - 3 - 1 כאשר ההפסד היחיד שלו בתשע השנים האחרונות !! היה לGSP ,ומאז הוא ברצף ניצחונות 5-0-1 ,עם תיקו בקרב האחרון מול פן(שלטעמי פיץ נשדד) . http://mmaweekly.com/jon-fitchs-ufc-bucket-list-belt-gsp-anderson פיץ מדבר על השאיפות שלו בזמן שנותר לו בMMA ומה מניע אותו להמשיך להלחם .... פיץ הוא לוחם שנוהג להשתמש בההאבקות הפנטסטית שלו כדי לקחת לוחמים לקרקע ולנצח אותם בהחלטה למרות שהוא שואף לסיים לוחמים הוא לא מצליח הרבה (ב4 השנים האחרונות הוא לא סיים אף לוחם) ,יש לו BJJ נהדר ועמידה טובה מאוד והוא שני בהכל לGSP שהוא הלוחם הכמעט מושלם . האם פיץ באמת ברשימה השחורה של דיינה ? ועם קרב מול הנדריקס לקראת סיום השנה שהוא ממש לא טופ המחלקה מה הסיכוי שלו לטייטל שוט אחרי דיאז ? האם זה ריאלי מבחינתו ?אולי קרב נגד קאמפמן או אלנבגר על הN1C ? או אולי הוא יצתרך לחכות שנה שלמה אחרי שקונדיט ילחם מול GSP ? מה שבטוח במחלקה שכל יום שני וחמישי מתחלף הN1C ממש לא בטוח שפיץ יקבל טייטל שוט בקרוב .... לדעתי פיץ צריך לעלות מחלקה כמו ג'ונסון שבעצמו נתן KO להנדריקס ממש לא מזמן אבל אותי מעניין מה אתם חושבים ?

BeniTaz

New member
הנדריקס לוחם מאד ראוי להילחם בפיץ'

והוא לא הפסיד לג'ונסון.. אתה מבלבל בין הלוחמים. הנדריקס לוחם אנדרייטד שמשום מה ב-UFC מסרבים לתת לו קרבות במיין קארד עד לקרב עם פיץ'. וגם לזה יש סיבה (בפיסקה הבאה). המאזן של הנדריקס ב-UFC הוא 1-6. ההפסד היחיד הוא לריק סטורי בהחלטה.. לטעמי אגב, הוא ניצח את הקרב אבל היה קרב צמוד מאוד. זה קרב של-UFC אין מה להפסיד מצד אחד ג'ון פיץ', לא כריזמטי, לא מלהיב במיוחד וכבר הפסיד ל-GSP ומצד שני הלוחם הכי לא מוכר שיכול לנצח את ג'ון פיץ'. יהיה מעניין.. אני מהמר אגב על הנדריקס. שלדעתי עניין של זמן עד שיילחם על התואר. ולגביי פיץ'.. אחרי ההפסד ל-GSP בשום שלב לא הגיע לו קרב אליפות.. אבל אם ינצח את הנדריקס אני כבר אחשוב אחרת אולי. למרות שהייתי מעדיף ש-GSP יפגוש לוחמים שעדיין לא פגש ופתאום לא חסר (דיאז, קונדיט, אלנברגר). GSP-פיץ' 2 לא כזה מגרה.

udi102

New member
צודק אבל איך אפשר לא להתבלבל.... תשים לב לזה

גונסון ניצח את ברנמן ,ברנמן ניצח את סטורי ,ברנמן הפסיד להנדריקס, הנדריקס הפסיד לסטורי ,סטורי ניצח את אלבס אבל הפסיד לקאמפמן חחחחח בלאגן אחד שלם ואין לי ספק שאלבס נגד קאמפמן זה קרב שאני ממש ארצה לראות ושאלבס ינצח גם .... וזה גם מראה שאף אחד מהלוחמים שציינתי לא צריך לקבל קרב על התואר בתקופה הקרובה בגלל חוסר יציבות ושכולם בערך באותה רמה לדעתי ואין משהו מעליהם .... סאנצז לא נלחם הרבה זמן , כשדיאז יפסיד לGSP לא בטוח שקונדיט לא יפסיד לקושצאק ואז יכול להיות שאלאנברגר המצוין ילחם על התואר

elvis18

New member
וואו ,הצלחת לבלבל אותי ,

כבר שכחתי מי זה מי ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AmitNHB

New member
אם פיטץ' באמת רוצה עוד הזדמנות מול GSP הוא

צריך להתחיל לדבר קצת טראש. אני לא אומר שהוא צריך להפוך להיות צ'ל סונן או ניק דיאז אבל אין מה לעשות. זה חלק מהמשחק ואם הוא באמת לא מספיק יצירתי בשביל לחבר כמה מילים למשפט שכולל את המילים: GSP, אני ורוצה שיבקש עזרה מקושצ'ק.

yair_bar

New member
מנהל
לוחם צריך להיות ראוי לקבל קרב על התואר

ולא פשוט להיות ברירת מחדל כמו פיץ' עם כל הכבוד (נשדד או לא) - תיקו עם פן במחלקה הזו, זה לא משהו שאמור לגרום לך לקבל קרב על התואר. ומה בדיוק בנצחונות שלו לאחרונה גורם לו להיות ראוי לקרב חוזר על התואר? האם הוא הראה השתפרות? האם יש משהו שמצביע על הסיכוי שלו לזכות בחגורה? ומעבר להכל, אתה מבין כמה משעמן הוא הולך להיות בקרבות ההגנה על התואר? המחלקה הזו ראויה למשהו חדש ומרענן יותר

iratherdie

New member
יש רק לוחם אחד שאני ממש שונא

וזה פיץ'. מהרגע שהוא נכנס לזירה ומגרגר עם השיניים ומסתכל על היריב בא לי להקיא. קודם כל הוא ממש מכוער וקשה לי להתעלם מזה... דבר שני כל הסגנון שלו מכוער. דבר שלישי לך תראה את הסרטון ביוטיוב שהוא הראה ספארינג של ולאסקז ומצ'ידה לשניה ואז אמר "מואהאהאהא אני לא יכול לתת לכם לראות את זה" שהקפיץ את מד השנאה כלפיו בכל העולם. לסיכום: לא מעניין אותי אם הוא מנצח את אלוהים, לא רוצה לראות אותו מקבל טייטל שאט שמח שכל העולם לא רוצה לראות אותו מקבל והלוואי והוא יפסיד להנדריקס ואפילו לאנשים שעוד חושבים שהוא ראוי כבר לא יהיה איכפת ממנו. ג'ון פיץ' = 0

fatnoam

Active member
זה ענף שבו כמה שאתה יותר מלהיב ככה טוב יותר

זה שפיץ' מתאבק, שזה סגנון לא מלהיב, לא אומר שהוא לא חייב להלהיב. סונן ולסנר מלהיבים מחוץ לזירה. רנדי היה מתאבק בכל רמ"ח איבריו ובזירה הוא היה מלהיב עם דירטי בוקסינג ומלחמות. ג'ונס הוא על בסיס של היאבקות, כנ"ל ראמפייג' וכולם פיתחו דברים מעבר. לא לסיים לוחם 4 שנים = לא לקבל טייטל שוט. אגב, גם GSP שלא מרבה לסיים, לא היה מקבל טייטל שוט (לטעמי) אבל מכיוון שהרבה יותר קל לזכות באליפות מאשר לשמור עליה, אז ניתן להיות יותר סלחני ביחס אליו, לפחות לדעתי. אני דווקא מעריך את פיץ', אני אוהב אותו ואת העבודת קרקע הנדירה שלו, אבל אני בהחלט מבין את ההחלטה לא לתת לו טייטל שוט. זה ספורט בידורי הרבה יותר ממה שזה ספורט הישגי.

הוא כבר נלחם על התואר והפסיד

לאלוף שעדין אלוף. בשביל לתפוס לכל המחלקה עוד איזה חצי שנה את התואר עם קרב חוזר הוא צריך לתת סיבה טובה להאמין שהוא ראוי לזה ושבאמת יש לו סיכוי לנצח הפעם. זה לא שהוא מנצח ומנצח ולא מקבל הזדמנות. גם הלוחמים הכי משעממים בעולם או כאילו שאין להם כמעט אוהדים קיבלו בסוף טייטל שוט אם הם ניצחו וניצחו. פיץ' כבר קיבל הזדמנות, מיינארד קיבל, מצ'ידה קיבל, אוקומי קיבל. למעשה אני לא יכול לחשוב על לוחם אחד שבאמת היה ראוי ולא קיבל את ההזדמנות שלו בסוף. שורה תחתונה, אתה יכול להעלות את המניות שלך בהרבה דרכים ולקבל קיצורי דרך (סונן, לסנר, ראמפייג') אבל גם אם אתה משעמם מאוד אבל אפקטיבי אתה תקבל את ההזדמנות בסוף. אומנם זה ספורט בידורי אבל זה עדין ספורט הישגי. למזלינו האוהדים..

למעלה