גונבה שמועה לאוזניי [
]

noosh

New member
גונבה שמועה לאוזניי [../images/Emo65.gif]

שלאחת פה יש היום יומולדת. אותה ציפור פרוותית ומלאת רולים-לשיער (כי היא פולניה) טרחה להגיד לי גם שאותה אחת לא מעוניינת בשרשורי מזל-טוב. אז נו, מה, שאני לא אפתח כזה? דובשה!!!! (כי אני בחיים לא אצליח לקרוא לך מיכל) המון המון מזל טוב, שיהיה לך יום מאושר! אינ מקווה שאת חוגגת ברגעים אלו ממש. תודה על כל התרומה שלך, למקום הזה, ובכלל לכולם, איך שאת ישר מנדבת את מילות החוכמה שלך ומצליחה להביא נקודות מבט חדשות ונוספות על מצבים שלפעמים קשה לראות ממקום אחר. זה עוזר, ומחזק, והמון תודה על זה. מי ייתן ותמשיכי לכתוב סיפורים (אני מבינה שלרעות לא תכתבי יותר, אבל לא נורא, תכתבי לכל השאר), תביאי לכאן שאלונים ושיהיה לך טוב גם בלי קשר לפורום (למרות שברור שאנחנו מרכז היקום, כאילו דה). אוהבת! וכולם גם, תראי איזה יופי, הם יאחלו בתגובה אליי (או שהם ייחסמו
).

רעוּת

New member
הכל בגללך ג'ירפה!!!! הכל בגללך אריה!!!

עכשיו מיץ פטל לעולם לא יכתוב לי סיפורים יותר
|כותבת תגובה כדי שנועה לא תחסום אותי| נו מה, באמת חשבת שאני אתן לזה לעבור בשקט
יאללה, בתופים והמחולות!!!!!!!! הופ הופ טרללה גדלנו בשנה
עכשיו כשאת כבר זקנה כמוני (18! כבוד!) נוכל לצאת להשתכר יחד (למרות שאני בטח אבריז לך, כי זה מה שאני עושה תמיד) ושיהיה לך היומולדת הכי הכי מדהים בארץ
בעצם, לא בארץ, בכל בעולםםםםםםםםםם
כי אני כזאת נדיבה וזה. ואני אמשיך לאהוב אותך גם אם לא תכתבי לי סיפורים, למרות שאז אני אוהב אותך יותר

behappy

New member
ק י פ ו ד י ת ה !!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גברת!!!
מקווה שיהיה לך היום יום יפה ושמח ומלא חיוכים וכייף, [ושאת ישנה ברגעים אלו ממש ולא הצלחתי להעיר אותך (סורי!!
)] ומאחלת לך ש-
תגורי בירושלים [בשבילך, רק בשבילך, מה!]
או ביפו בבית מגניב עם בריכה ועליית גג ומרפסת שמשקיפה על כל הנוף וג'קוזי ומליונים בבנק [מאיה! קדימה קדימה זה איחול בשביל שניכם
]
שתסעי לטייל באיטליה חמשתלפים פעם ותגורי שם בטירות מאממות
שתוכלי לאכול שוקולד עם אגוזים כל היום ושזה לא יעשה לך שומדבר רע
שתוציאי 95 ומעלה בכל מבחן, ממן ועבודה שהם באוניברסיטה ויתחננו וישלחו לך מכתבי מימון מלא של התואר ומלגות למיניהם אם רק תטרחי לבוא וללמוד אצלם תואר שני או משו,
שתמצאי עוד כמה זוגות תאומים פצקולים וחעבודים שיאהבו אותך המון,
שתראי הרבה סרטים יפים,
שתפגשי הרבה אנשים טובים, ו- נכון השיר של שלום? "שיהיה לך טוב, שתספיק לאהוב עוד בגלגול הזה" וכו' ? בקיצור, אני מקדישה לך אותו, למרות שאת חלק מהאיחולים שם, לפחות בכל מה שקשור ל-לאהוב, הגשמת כבר, ובכלל, את אחת האנשים הנפלאים מהבחינה הזו
כי יש בך המון המון אהבה, וזה הכי יפה בעולם. טוב, את עוד תשמעי ממני היום
אוהבת אותך מלא!!

behappy

New member
טוב, זה האחרון ואחריו אני מפסיקה להציף את ה

השרשור יומולדת שלך אבל הרי ידיעה שהגיעה זה עתה- בגלל הנקיונות והצביעות המרובות שלי כל היד שלי מלאה קילופים!!!! בטיימינג מושלם שכזה! הוהו~!!

היה נעים להכיר נוש

בהצלחה בעולם הבא >לזכותי יאמר שאני לא אמרתי כלום, לא איחלתי כלום, לא בירכתי כלום. אני שה!<

noosh

New member
זה לא אשמתי, זו רעות אשמה

Don't kill me, I'm just the messenger!

למדי כלל ברזל:

אף פעם זה לא אכזרי להאשים מישהו במשהוו! לא חשוב מתי, לא חשוב מי. אחרים תמיד אשמים לכן אני בהחלט לא כועס על נוש, ומקבל לחלוטין את עמדתה הנכונה בכך שהיא מיד אצה להאשים אחרים (תלמידה טובה) אני מבטיח שאעשה כל שלאל ידי כדי לשכנע את אותה דובשה להותיר על כנן את נשימותיה של נוש לעוד כמה ימי חסד. לא מבטיח שאצליח, אבל אנסה.

behappy

New member
ומה יעזור אקדח מקמח? עכשיו אני מבינה למה

מתעללים בה!!! אפילו לאיים עם אקדח נורמלי הגיברת הזו לא יודעת! רעות! מהר לקנות אקדח מים וקפצונים!

רעוּת

New member
אתה רשע ../images/Emo46.gif

לא נורא. חכה חכה שדובשה תבוא ותיכנס בכל משתתפי השרשור

שאני אחכה לדובשה??

מה כבר עשיתי? אצטט דעת גדולים: ">לזכותי יאמר שאני לא אמרתי כלום, לא איחלתי כלום, לא בירכתי כלום. אני שה!<"

למעלה