גונבה שמועה לאזניי

גונבה שמועה לאזניי

שבחנות "התו השמיני" בירושליים אפשר למצוא אלבומים של הקיור ב30 שקל...... מי מוכן לתת דיווח מהשטח?

blckswan

New member
איך השמועות מתגלגלות...

נכון לשבוע שעבר אפשר היה לקנות את WISH וDISINTEGRATION, לא היתי שם בעצמי עדיין אבל חברים שלי קנו...

blckswan

New member
דיווח חם מהשטח

אז ככה, BLOODFLOWERS עולה 29.90 וDISINTEGRATION עולה 39.90. כל השאר לא עולים על 59-69 שזה גם בכלל לא יקר.. מומלץ למעריצים טריים שיש להם הרבה מה לרכוש!

blckswan

New member
תמיד זה ככה

אם רוצים לקנות טרי, קונים ב90 שקל.. או שאפשר לחכות 5 שנים ולקנות במבצע

dj80s

New member
אבל למה לקנות

כשאפשר להוריד מהאינטרנט? אני, למשל, ברגעים אלה ממש ובעודנו מדברים, מסיים להוריד את כל The Top מקאזה. בו'נה, הם היו שם על סמים חזקים שחבל"ז :)

blckswan

New member
אם אתה אוהב להקה

ומעריץ אמיתי, אתה לא מוריד מקאזה... אין כמו החוויה לפתוח עטיפה של דיסק, לשים אותו במערכת ולקרוא את המילים או להסתכל בתמונות בזמן שהדיסק מתנגן... וחוץ מזה, אם אתה אוהב את הלהקה, כדאי שתתמוך בה ותקנה את הדיסקים.

dj80s

New member
להלן הערותי

א. תאורטית, אפשר לשחזר את ה"חוויה" של פתיחת דיסק, לשים במערכת ולקרוא את המילים גם דרך האינטרנט: את המילים אפשר לקרוא מהמסך או להדפיס, ואם ממש רוצים אפשר גם להדפיס את עטיפת הדיסק במדפסת צבעונית ולשים אותה בתוך קופסא ריקה שבה ישכון לבטח דיסקך. הום-מייד דיסק של הקיור זה ממש פינטס לעשות היום וגם נותן סיפוק לצדדים העיצוביים שבך
ב. בנוגע למעריץ אמיתי - השנה אני חוגג 20 שנה להערצתי את הקיור. אתה מוזמן למסיבה. הייתי שם כשזה קרה, איפשהו בקיץ 83 ליד הרדיו עם המצעד השבועי של רשת ג' כש-The Walk נכנס למצעד, ועקבתי אחריו מדי שבוע. מאז הקיור ואני עברנו הרבה יחד, בתיכון, בצבא ובכל מקום שתרצה. אז תן לי את הקרדיט לגבי כמה שאני מעריץ "אמיתי". ג. לתמוך בלהקה? מה, הקיור זאת מיכל אמדורסקי שכל שקל חשוב לה? תאמין לי שפרנסתי יפה מאוד את רוברט והחבר'ה עד לפני 4-5 שנים, לפני פריצת הנאפסטר ודומותיה. הוצאתי יבמה כסף על דיסקים, מקסי סינגלס, קלטות וידאו ועוד. מר סמית', היקר לליבנו מכל אדם, יכול בשקט לפרנס אותי, אותך, את הדודות שלנו, את השכנים ובעצם עוד כמה אנשים בהיקף של עיירה קטנה בדרום ארה"ב. הוא בטח ישמח לראות שמישהו פה בישראל דואג להכנסות שלו :)

blckswan

New member
עדיין לא שכנעת אותי

להדפיס עטיפות ומילים ולהכין דיסק.. מסורבל מדי.. אני רוצה שיהיה לי דיסק מקורי של כל דבר שאני ממש אוהב.. קאזה משמשת אותי כדי גלות דברים חדשים בלבד, לא כתחליף לדיסקים/תקליטים

blckswan

New member
צודקת...

חשבתי ברגע הכתיבה על BLOODFLOWERS שקניתי אותו באותו היום שהוא הגיע, ושעכשיו הוא עולה 30 שקל... לגבי שאר הדיסקים, אפשר לפעמים פה ושם למצוא אותם פה ושם במחיר לא מופקע.. בכל אופן, מילאתי את כל האוסף שלי וחוץ מסינגלים ממש נדירים אין לי מה לקנות.. אפילו שמתי לב לפני כמה שבועות שיש לי את 17 SECONDS בהוצאה של אלקטרה ועל דיסק אחר בהוצאה של FICTION.. אין לי מושג ממש איך זה קרה, בטח של חברה שלי לשעבר..

למעלה