גונבי הזיווגים

גונבי הזיווגים

מהומה בגן החיות התנ"כי. הפילים רועמים, האריות נוהמים, והתנינים בוכים. באופן מפתיע ובלתי צפוי, ילדה מאיה השימפנזה תאומים. מה לא צפוי בזה, תשאלו? אז אני אענה לכם. שני הזכרים הבוגרים בקהילה - עוג וגרמלין - אינם פוריים עוד (אחד עבר וסקטומיזציה, והשני עבר סירוס). אז איך? רוח הקודש
? בירושלים זה עוד יכול לקרות...
ובכן, התשובה היא טריוויאלית הרבה יותר. מסתבר שניקי, אחד הזכרים הצעירים, בן 7 (שקול לילד אנושי בן 12) "גנב זיווגים" עם מאיה מתחת לאפו של עוג, מנהיג הלהקה. והיא - שותקת. זונה. רק מה? מסתבר שהיא לא לבד. המטפלים חושדים שעוד שתי שימפנזות נכנסו להריון מניקי. אני חושב שניקי (שמכונה עכשיו בכלוב "ניקי המרביע, זיין עולם") זכה, ובצדק, לתואר "מגלומן השבוע".

קפת

New member
ברור שבארץ

הנה עוד הוכחה למה המדינה הזו חרא חרה. אפילו קופים התחילו לגנוב (ואני, היית לי תקרית עם קופים היום. חשבו שנאי בננה, ותקפו אותי, החלאות. אל תשאלו. אל. אמרתי.). כל דבר שיש במדינה הזו בחינם, מיד מישהו מוצא איזו פרצה - איך לגנוב. מה הבעיה, אני שואלת, איפשר לבוא, לבקש בנימוס, לקחת במתינות ובמשורה? למה תמיד חייבים כאן לחמוס, לחטוף, לגזול? למה?

והקופים? אממה לא גנובים?

גנובים לאללה. עזבי קופים, לכי על כפכפים. אנטליה מחכה לנו עם השולטן והשווארמה. חרא, גם אני חשבתי שנאי בננה. כול כול כול הליילה חשבתי. בבוקר התברר לי שבאמת נכון. איך היצליחו השרמוטות האלה לשחרר אותי משמונה קונדומים במידת חמור בלילה אוראלי אחד? מגיע לכן, תאכלו גומי. זה מזין וטוב לשרשי השיער. גנבים גנבות, סינדרום ירושלים. נו, אז התאהבתי, אז מה? פר מין איידס

תקרא מותק את אדיפוס המלך.

למה לך הארץ? רק שלא תבלבל בין אבא ואמא (שים לב לבולבול ומנע בילבול) בהערכה חמור אדיפאלי פרמנואידי אגב, מה זה בכלל נייקי לעומת אדידס? (פרמנידס)

למעלה