גונבת רעיון מהפייס...

גונבת רעיון מהפייס...

בא לכם לעשות פינה של "הדבר הטוב היומי" שקרה לנו/שעשינו/ששימח? וכ'ו...? אם כן, אני אתחיל-אני היום התחלתי להכין את משלוחי המנות לפורים...תמיד משמח אותי

Eden Bon

New member
פינת התמקדות בטוב ולא ברע :]

היום היתי בחדר כושר. תמיד אני יוצאת משם שמחה יותר מאיך שנכנסתי אגב משלוחי מנות- מה הדבר הכי הזוי שקיבלת אי פעם במשלוח?

Eden Bon

New member
אהא!! בגלל זה יש חשק מוגזם לשוקולד לפעמים?|שו

בגלל שיש לי נפילת אנדורפין בגוף ולא נפילת סוכר? חה! איך עבדו עלינו כל החיים

חייבת לציין שיש דברים הזוים במשלוחי מנות ...

פעם שמו לי בקבוק שמן זית. אבל לפי המנהג זה דווקא סבבה... :)

einat162

New member
קניתי לקים לציפורניים -

זה משהו שאני לא רגילה לקנות כי.... בד"כ אין לי ציפורניים... (אבל אני כל גם מגלה כמה קשה לעשות פעולות פשוטות כמו להוציא את הרב קו/ כרטיס אשראי מהארנק, לאסוף את השיער, להרים מטבע משיש, וכו'). שלי טבעי, לא מלאכותיות! (לא יודעת מה קרה לי). אפרופו הזכיר לי שאתמול קניתי משהו בחנות של "הכל בדולר" ורציתי להיפטר מכל האגורות בארנק- אז נתתי שקל באגורות, רק שלבחורה שהיתה בקופה היו ציפורניים ארוכות יותר משלי והיא התבאסה שלא נתתי לה ביד במקום להניח
אם כבר, תעשו דלפק שיש לו צד אחד (הפנימי) שאפשר "לגרוף" הכל ליד השנייה....

Purple Mushroom

New member
יש לי משהו מהיום ! :
-ארוך:

השבוע שבוע פורימי במיוחד. (רק חסר לי מסיבת פורים של הפורום, ראשונה בפורום הזה, אלא אם כן היתה בשנת 2002 (שגרתי בירושלים) , או שנת 2003, שגרתי בהוסטל בתל אביב, אבל לא הייתי ממש מחובר לפורום). היום הייתי במסיבת פורים של עמותת אנוש, במועדון שפרינצק, ברחוב הארבעה 10, תל אביב, ליד המשרדים של משרד הבריאות בתל אביב, ירדתי בתחנה של קו 9 בסינימטק החדש. היתה אחלה של מסיבה, שעלתה לי רק 20 ש"ח. ראיתי המון אנשים מוכרים, והרבה בחורות יפות, (מדריכות), והיתה גם רדקנית בטן, הגיעו ממועדונים: תל אביב, רמת גן, גבעתיים, וכפר סבא , ובת ים. עזבתי לקראת הסוף ב 19:30, והגעתי גם באיחור, אחרי 18:00. אחרי זה , ליוותי בחורה מבוגרת אבל קולית, לתחנת האוטובוס באבן גבירול, והלכתי לעשות קניות במגה, קניתי הרבה מנה חמה. (כי ה מקרר כאן בדירה מקולקל, ואמא שלי לא בישלה לי השבוע). ו-3 משלוחי מנות של עלית. ובעודי סוחב את התיק הכחול הכבד (גם מוצרי חלב, וגם בקבוק יין פטישים למסיבה הגדולה בשישי בלילה בפלא). פגש אותי זוג, שהבחור, שאל אותי אם אני מקומי, ואיך מגיעים לרחוב הירקון, לאיזור של המלונות. לא היתה לי תשובה ברורה , אבל כיוונתי אותם לבסוף לגן העיר (כנראה לא מקומיים, לא תל אביבים ולא מכירים). הבחור אמר שאני מוכר לו, אז אמרתי לו, שאולי ראה אותי בטלויזיה (הופעתי 3 פעמים בטלויזיה, בתקופה שבין סוף ספטמבר 2009, עד דצמבר 2010, מי שהיה אז בפורום, הוזמן לצפיה ויודע). אבל אחר כך, חשבתי לעצמי, שאולי הוא ראה תמונה שלי בפייסבוק, או בתפוז, או ביקר בבלוג שלי, גם זו אופציה, אחרי מה שעברתי עם הפורום ועם הבלוג שלי, ביותר מ8 שנים האחרונות. (100 חודשים ראשונים):)... א.א. שחקן סרטים לשעבר, בלוגר בהווה, ומתמודד.
=] ...

irreplacable

New member
רעיון טוב

גם ככה הקואוצ'רית שלי אמרה לי לעשות את זה ולכתוב בפנקס.. אז כאן יותר טוב
היום היתה לי שיחת טלפון ארוכה עם מישהו שאני מאד אוהבת והיה לי ממש כיף לדבר איתו.

למעלה