גונדי אוכל בשרי של פרסים

אנירמי

New member
גונדי אוכל בשרי של פרסים

אמרתי לעצמי מכיוון שהחומוס יש בו חלבונים שווה להקדיש קצת זמן בניסיונות לעשות תבשיל שבמקור הוא תבשיל בשרי שמורכב מבשר טפו טפו טחון אבקת חומוס ובצל טחון מכל זה יוצרים עיסה וחר כך כדורים ומבשלים בערך ארבעים עד שישים דקות אז הנה הגירסה הצימחונית מעמידים על האש סיר בו ליטר מיים שני גזרים בצל סלרי פטרזליה מטבלים במלח פילפל קצת קורקום כמון ושום ונותנים לרתוח להכנת העיסה שני כוסות קמח חומוס חצי כוס קמח חצי כוס סולת מרסקים בבלנדר שני בצלים גדולים מוסיפים פטרזליה קצוצה שמיר קצוץ מערבבים הכל אחרי שהוספנו מים בערך כוס ותבלינים כמו במרק יוצרים כדורים ומבשלים במרק שלושת ריבעי שעה
 

aradori

New member
כאילו, דאאא!!!!

אורז פילאו!!!! (נראה לי שזה פרסי/הודי שכזה, לא?) ימ-ימ, מאן!!!
 

אנירמי

New member
הגונדי הולך בתור ראשונה או ביניים

מה שאתה מתכוון שהולך טוב עם אורז וזה גם מאכל פרסי ידוע בשם חורש.עשוי משועית חומה עשבי טיבול ירוקים הכל מבושל ברוטב. אם תרצו אשמח לרשום את אופן ההכנה
 

אנירמי

New member
חורש התבשיל שחומיני אהב

לחמש מנות בערך לוקחים חצי קילו שועית חומה ושמים לבשל עם הרבה מים במקביל מטגנים שנים שלוש בצל קצוץ בחצי כוס שמן שמזהיב מוספים ליטר מים קוצצים חבילה פטרזליה חבילה עלי סלרי חבילה כוסברה ושמיר ומוסיפים לנוזל מוסיפים שנים שלוש לימונים יבשים משיגים בחנויות תבלינים מלח פילפל כמון קורקום שום אחרי חצי שעה מכבים את האש, כשהשועית שבישלנו בהתחלה רך מסננים ואת השועית מוסיפים לתבשיל .באורגינל התבשיל הולך עם בשר בקר או כבש ואורז.אנחנו אוכלי הזרעונים נסתפק באורז.
 

haleth

New member
אה, אז ככה הוא ניצח? ../images/Emo8.gif

תודה רבה על המתכון, וכמו שאתה רואה, יש שוק לעוד מתכונים מסוג זה!
 
למעלה