גונדי אוכל בשרי של פרסים
אמרתי לעצמי מכיוון שהחומוס יש בו חלבונים שווה להקדיש קצת זמן בניסיונות לעשות תבשיל שבמקור הוא תבשיל בשרי שמורכב מבשר טפו טפו טחון אבקת חומוס ובצל טחון מכל זה יוצרים עיסה וחר כך כדורים ומבשלים בערך ארבעים עד שישים דקות אז הנה הגירסה הצימחונית מעמידים על האש סיר בו ליטר מיים שני גזרים בצל סלרי פטרזליה מטבלים במלח פילפל קצת קורקום כמון ושום ונותנים לרתוח להכנת העיסה שני כוסות קמח חומוס חצי כוס קמח חצי כוס סולת מרסקים בבלנדר שני בצלים גדולים מוסיפים פטרזליה קצוצה שמיר קצוץ מערבבים הכל אחרי שהוספנו מים בערך כוס ותבלינים כמו במרק יוצרים כדורים ומבשלים במרק שלושת ריבעי שעה
אמרתי לעצמי מכיוון שהחומוס יש בו חלבונים שווה להקדיש קצת זמן בניסיונות לעשות תבשיל שבמקור הוא תבשיל בשרי שמורכב מבשר טפו טפו טחון אבקת חומוס ובצל טחון מכל זה יוצרים עיסה וחר כך כדורים ומבשלים בערך ארבעים עד שישים דקות אז הנה הגירסה הצימחונית מעמידים על האש סיר בו ליטר מיים שני גזרים בצל סלרי פטרזליה מטבלים במלח פילפל קצת קורקום כמון ושום ונותנים לרתוח להכנת העיסה שני כוסות קמח חומוס חצי כוס קמח חצי כוס סולת מרסקים בבלנדר שני בצלים גדולים מוסיפים פטרזליה קצוצה שמיר קצוץ מערבבים הכל אחרי שהוספנו מים בערך כוס ותבלינים כמו במרק יוצרים כדורים ומבשלים במרק שלושת ריבעי שעה