גונזגה

• פותח הנושא no gi
  • פורסם בתאריך

yair_bar

New member
מנהל
אם נתנו לפיודור הזדמנות להמשיך אחרי 3 הפסדים

אין סיבה שגונזגה לא יקבל הוא מסה ויש לו נצחון שאפשר להריץ שוב ושוב בפרומואים

yair_bar

New member
מנהל

BeniTaz

New member
ההשתלשלות היתה כזאת

גונזאגה איכזב, הפסיד ונחתך (לטעמי לא בצדק! היה אחלה גייטקיפר במחלקה דלילה גם כך). לאחר שנחתך מה-UFC כנראה לקח את זה קשה והחליט לפרוש מ-MMA. לפני כמה חודשים הודיע שחזר כדי להילחם בג'ף מונסון. מונסון דפק לו ברז כדי להילחם נגד פידור וגונזאגה ניצח לוחם בינוני. ה-UFC עושים אירוע בברזיל, רוב ברואוטון אחד הלוחמים שמשתתפים נפצע וה-UFC היו זקוקים למחליף ראוי בדחיפות. בגלל ההתראה אז גם מקומי שלא יהיו בעיות ויזה. גונזאגה כנראה היה הראוי ביותר שפנוי באזור... בכלל, הכל דינאמי.. רוב הלוחמים שה-UFC חותכים, חוזרים אם הם עושים ניצחונות טובים בחוץ ולכן זה לא פיטורים לכל החיים. זה יותר לעשות קצת קרבות ברמה ירודה יותר כדי לחזור שוב יותר טובים. יש בזה הגיון אבל עדיין בהרבה מקרים הם חותכים בצורה לא ראויה, כמו במקרה גונזאגה.

זקס11

New member
מסכים חלקית

קודם כל, גונזגה הוא יותר מגייטקיפר. הוא היה מאד קרוב להיות אלוף. ואלמלא נפילה גרועה שלו בקרב נגד קוטור, הוא גם היה אלוף. אבל בלי שום קשר, הוא כמעט תמיד סיפק קרבות מלהיבים, וכמעט אף פעם לא הגיע להכרעה. בקיצור, הוא תמיד שידרג את ערבי הקרבות שהוא נלחם. הבעייה שהקרב האחרון שלו היה קרב פחדני. הוא נהפך ללוחם משעמם, ועל זה דיינה לא היה מוכן לסלוח. אני באופן אישי מאד אוהב את גונזגה. מדובר בלוחם שאם היה לו קרדיו נורמלי, הוא היה בקלות טופ 5 ומעלה.

BeniTaz

New member
אחרי ההפסד לקוטור הוא הפך להיות גייטקיפר

וגם לפני כן הוא ניצח שמות חלשים, פשוט אז.. לנצח את קרו רופ היה חתיכת דבר, במיוחד בצורה שבה הוא ניצח. אגב, נפילה גרוע? קוטור העיף אותו קיבינימט. שים לב את מי הוא ניצח ולמי הוא הפסיד.. אין גייטקיפר מושלם יותר מזה.. לפי הסדר. קוטור - הפסיד ורדום - הפסיד מקולי - ניצח הנדריקס - ניצח קארווין - הפסיד טאצ'שרר - ניצח דוס סאנטוס - הפסיד שאוב - הפסיד ונראה לי אילון שההפסד לשאוב העיף אותו מהטופ 10 של ה-UFC.

elvis18

New member
יש לי שאלה ..

האם אין להם לוחמים ברמה יותר ירודה בתוך היואפסי כדי להשאיר אותו בתוך המערכתץ ולא לפטר ולהחזיר .. שייתנו לו להלחם בתוך הארגון ובנוסף ,גם ינצלו את השם שיש לו ואת הוידאואים שלו היפים לפרומואים .. אני לא חושב שזה שהוא יצא מחוץ ליואפסי וחזר ,עשה משהו לו או להם ...

elvis18

New member
הוא עושה את העבודה שלו ..

ממלא תוכניות של היואפסי , מתפקד בתור הטראשטוקר שהוא ... הואר בסדר ,הפעם זה יוזמת היואפסי לתת לו פינה ,כי אני חושב שהם גם אומרים לו מה להגיד , והוא נהיה סטנדאפיסט עם כותבים - מהלך טוב ! שאני מקווה שהם ישתמשו בדבכ הזה כדי ליצור עוד כל מיני מתחים בין לוחמים כאלו ואחרים ..למה לא ?

למעלה