ג'וניור דוס סנטוס בקריירת אגרוף

depresia

New member
ג'וניור דוס סנטוס בקריירת אגרוף

בתור אחד שעוקב אחרי הקריירה של ג'וניור דוס סנטוס ביו אף סי, אני יכול להגיד שאין ספק שהוא מתארגף מחונן, ככל הנראה אחד הטובים בעולם האמ אמ איי אם לא הטוב שבהם.

האם לדעתכם הוא היה יכול להצליח גם בקריירת אגרוף קלאסי?
(כמו שנגיד אליסטר אוברים הצליח בקריירת קיקבוקס)

swelli

New member
"מתאגרף מחונן.."...?

נראה לי ש"טיפה" הגזמת..
אולי הוא מתאגרף ברמה טובה יחסית לשאר המעפנים ב MMA, אבל מפה ועד "מחונן".. פחח צחקתי.

BeniTaz

New member
למה הזילזול הזה?

ועוד זילזול ב-MMA.. נראה לי שכבר לוחמי העמידה ב-MMA הוכיחו מה הם שווים. הרמה ממש לא פחות טובה באופן יחסי כמו שמנסים ליצור.. סגנון הקרב שונה ולכן קשה להשוות.. 2 עולמות שונים. במקרה של דוס סאנטוס, בקושי רואים חורים במשחק העמידה שלו.. הוא לגמרי עילוי. הזילזול הזה מיותר.. בטח שעולם הקיקבוקסינג בפשיטת רגל והאגרוף שנים לא מעניין אף אחד כששני אחים בני 40 שולטים בו בניצחונות משעממים.

היום הכסף נמצא ב-MMA.. וזרימת הלוחמים בהתאם.

blackcoldtiger

New member
הסטרייקינג בHW הוא דיי מעפן

לכן אין כל כך מה להשוות את יכולות האיגרוף שלו לשל יכולות איגרוף של מתאבקים שלומדים איזה שנתיים איגרוף.
הדוגמה הכי טובה לזה היא מארק האנט שניצח לוחמים די מנוסים כשהוא עצמו רק סטרייקר ברמה של K1

AmitNHB

New member
לא. אם הוא היה יכול הוא היה שם. עדין יש יותר

כסף באיגרוף מאשר ב MMA. אני לא רואה עם זה בעיה ולא נכנס למגננה כאשר משווים את MMA לאיגרוף. אלו הם שני ענפים שונים. זה כמו להשוות בין קרב 10 לריצת 100 מטר. אלוף העולם בקרב 10 לא יכול להגיע לגמר, אם בכלל לאולמפיאדה כולה בריצת 100 מטר וברור שאילו היה יכול הוא היה עושה זאת כי זה עדין ספורט עם יותר יוקר הוחשיפה אבל זה לא הופך אותו לאתלט פחות מוצלח. למעשה, התוצאה שלו בריצת 100 מטר היא הרבה יותר קרובה לשיא העולמי מאשר התוצאה של אלוף העולם ב 100 מטר בקרב 10 כי אלוף העולם בריצת 100 מטר לא יודע למשל לזרוק כידון או להטיל דיסקוס והוא יראה בתחרות שכזו כמו שמתאגרוף יראה בקרב BJJ. פשוט שני עפנים שונים.

blackcoldtiger

New member
יש להאנט סיכוי לא רע

יש לו סטרייקינג ברמת K1 והוא נלחם נגד סטרייקרים יותר טובים מJDS בעבר

Daniel Bryan

New member

ראיתי UFC 144 (האירוע הראשון שלי!) ומאוד התרשמתי מהאנט ומאיך שהוא פירק את קונגו ככה.

daskaliano

New member
האח הצעיר ולדימיר

גם הוא כבר לא צעיר יליד 1976 אבל הדיויזיה של המשקל הכבד עלובה למדי, אין מישהו כרגע שמראה סימנים של לערער על מעמד האחים שכנראה ממתינים שיעלו לזירה עם מקל וקוצב לב ואז אולי יהיה מישהו שינצח אותם. דיויד היי הבריטי שעשה כל כך הרבה רעש ברח 12 סיבובים כמו ליצן ובייש את עצמו היטב. יאמר לזכות האחים קליצ'קו שהם בכושר מעולה כל השנה, חיים חיים ספורטיביים, בעלי בית ספר אוקראיני משובח לאגרוף ובעלי סגנון מעצבן אבל אפקטיבי.

AmitNHB

New member
איך אתה מסביר את עליבות המשקל הכבד בעצם

אני מבין למה אין מתאגרפים\לוחמי MMA במשקל כבד בארה"ב כי שם כל ילד רוצה להיות שחקן פוטבול או כדורסל קודם אז לא נשארים ג'ברים לאיגרוף ו MMA אבל מה עם אירופה ורוסיה

daskaliano

New member
תשבה דומה

קודם כל האחים קליצ'קו כמו שאתה מבין מאוקראינה, במזרח אירופה הרמה של האגרוף החובבני גבוהה יותר ולראיה החלוקה של מדליות באולימפיאדה. אבל, כמו שאמר ברט שוגר המנוח שהיה היסטוריון אגרוף גדול, יש בעיה שאנשים גדולים ואתלטיים (לא שקי חרא) מעדיפים ללכת לפוטבול ולכן יש בעיה של מאגר מתאגרפים מעניינים במשקל הכבד. תוסיף לזה את הפוליטיקה המסריחה של כל התאחדויות האגרוף ואת ההחלטות הגרועות שלא לומר "גניבות לאור היום" והרי לך מתכון להשחתה של הענף. הבעיה אינה רק במשקל הכבד, יש מתאגרפים טובים מאוד במשקל הקטן שלא מקודמים עקב מלחמות פוליטיות ויש כאלה ש"דופקים אותם" בשיפוט כדי לקדם אחרים. \
http://www.youtube.com/watch?v=qxx60wk_JWU

למעלה