ג'וני דפ!!!!!!!!!!!! הוא חמוד ושווה אין עליו!
V Vivi Sparrow New member 20/9/03 #1 ג'וני דפ!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif הוא חמוד ושווה אין עליו!
פ פרפר15 New member 20/9/03 #4 זה כבר ניהיה פורום ג'וני../images/Emo11.gif מתי יפתחו עליו פורוםםםםםםםםםםםםםםםם
V Vivi Sparrow New member 20/9/03 #5 ג'וני! רציתי לפתוח עליו פורום פה, הצעתי להם שאנהל אותו אבל אני קטנה מדי...... בת כמה את?? !!!!!OUATIM
ג'וני! רציתי לפתוח עליו פורום פה, הצעתי להם שאנהל אותו אבל אני קטנה מדי...... בת כמה את?? !!!!!OUATIM
מ מאטריקס New member 21/9/03 #10 מה עם דובי גל? ../images/Emo10.gif אותו מספר המילים (גוני דפ = דובי גל ), גם לו יש שפם וגם הוא חמוד! "אני מבקשת!" (במבטא של לימור לבנת).. קצת כבוד לטדי-בר (דוביל'ה) שלי. אם כל הכבוד לג'וני הוא עדיין לא עלה על דובי ברשימת הגברים הסקסיים. אחרי דובי ג'וני הוא הגבר - !johny is the man
מה עם דובי גל? ../images/Emo10.gif אותו מספר המילים (גוני דפ = דובי גל ), גם לו יש שפם וגם הוא חמוד! "אני מבקשת!" (במבטא של לימור לבנת).. קצת כבוד לטדי-בר (דוביל'ה) שלי. אם כל הכבוד לג'וני הוא עדיין לא עלה על דובי ברשימת הגברים הסקסיים. אחרי דובי ג'וני הוא הגבר - !johny is the man