ג'וני הבנדיט- עדכונים ושוחד

g l o r y

New member
כרגע כן

הוטל פה וטו על חתולים נוספים כרגע... אבל גם האחים הבוגרים ז"ל היו יחידים כל אחד בזמנו.. &nbsp

g l o r y

New member
ג'וני הבנדיט- עדכונים ושוחד

אאאאז ג'וני הפך מג'וקון לחתלתול/חתוכי/פיראנה, והוא לומד כל יום משהו חדש. מצורפת תמונת שוחד שלו בתנוחת "אתה הכי יפה כשנוח לך"
הוא ג'ינג'י במלוא מובן המילה, לא נח לרגע ומנסה לטפס לגבהים חדשים כל יום. כרגע הוא אוכל אוריג'ן cat&kitten (תודה דימיטרי!!!) ונהנה ממנו, ולהפתעתי הוא הפסיק לאכול את הפריסקיז רטוב למרות שזה קיטי קראק. אבל הוא עדיין מחפש אוכל רטוב אחר. פנסי פיסט ממש לא מרשים אותו משום מה והוא מחפש רוטב, אז ניסיתי להזמיןמגוון שימורים כמו למשל GO ו נטורל באלאנס פאוצ'ים ושימורים. מפה לשם, היו לי כמה חוויות רעות מאוד עם חברות השילוח של כמה מרשתות הציוד והמזון הגדולות (ככל הנראה התחילו לשים פס במחסנים על תאריכי תפוגה ועל מה למעשה הזמנת. פעמיים קיבלתי דברים פגי תוקף שגם לא היו קשורים להזמנה) אבל הוא כן אהב פאוצ'ים של NB עם רוטב. בסופו של דבר, הוא אוכל כרגע פאוצ'ים של בריט. מישהו מכיר ויודע להגיד משהו על איכות?? החוסר פירוט במרכיבים מאחורה קצת מדאיג אותי אבל הוא מאושר מהם בינתיים....

g l o r y

New member
הממ. מה שיש בחנות זה דווקא את הפרימיום

הבהיר יותר. ביף, טרקי וצ'יקן. אני מקווה שביחד עם האוריג'ן זה מתאזן. אגב, נטורל באלאנס יותר טוב מאלה?

גורדיאן

New member
זה לא הבחור שהיה אמור להיות האני?

בכל אופן הוא פצצת-מתיקות, תעשו חיים!

g l o r y

New member
כן! השם לא נדבק. בסוף הוא ג'וני. ויש לו

גם את האופי המתאים

למעלה