ג'וני ווקר ביום גשום

shiri9

New member
ג'וני ווקר ביום גשום

היי, בטח רובכם הגדול שמע על המבצע של ג'וני ווקר שמתקיים בחודשים ינואר-פברואר בו הרבה מקומות בת"א והסביבה מוזילים את מחירי הג'וני במידה ויורד גשם באותו יום (רד לייבל-20 ש"ח, בלק-40, גרין-50) הבעיה שלי היא כזו. אני רוצה לשתות את הגרין לייבל אבל הרבה מקומות לא מחזיקים אותו. מישהו יודע על מקום בת"א שכן מחזיק אותו ומשתתף במבצע? תודה מראש

sivan m

New member
או שאני הוזה...

או שלפני שנייה קראתי את אותה הודעה בפורום ברטנדר. אז אני מבינה שלא קיבלת את עצתו של אבסנט להישאר בבית...

itaystud

New member
את חולמת..

shiri9

New member
חחח את לא הוזה...

לא רציתי לפספס אף אחד בסוף שתיתי בלק בוש

nunimon

New member
תשקיעי עוד טיפה , תקני בקבוק...

ואז תזמיני את כולנו לערב במבצע, של 50 לכוסית...
לא נראה לי שהרבה מקומות שמשתתפים במבצע יחזיקו את הגרין. גם ככה אין הרבה ברים שמחזיקים אותו... אבל אני אברר מחר, ואודיע בפורום...

רק שתדעי שירי...

שהגרין... מאוד מאוד מאוד מאוד מאכזב... עם כל הכבוד הר ביותר שיש לי לג'וני... את תחפשי אצלם את הסינגל... מבחינת הבלנדד... ג'וני מספר 1... כמובן מהשחור והלאה... האדום סתם שתן
אבל בכל מקרה... בכסף שאת משקיעה בגרין... עדיף שתשתי סינגל מאלטים משובחים יותר... חבל על הכסף! יום טוב!!!

smartblonda

New member
שירי ישנה רשימה מפורטת

של הברים שמגישים את הגרין לייבל. כנסי לקישור המצורף

shiri9

New member
הייתי באתר הזה כבר

יש שם רשימה של כל הברים שמשתתפים במבצע, לא רשום מי מהם מגיש גרין לייבל. אלה אם כן אני לא מוצאת את הרשימה שאתה מדבר עליה

smartblonda

New member
הכותרת של הדף ,עצמו ,מתייחסת

ספציפית לגרין לייבל עצמו . וכשאת מקליקה על רשימת הברים ,אז הכוונה היא שכולם אכן מגישים אותו.

למעלה