גונל אף ובחילות

מצב
הנושא נעול.
גונל אף ובחילות

גונל אף ובחילות
שלום לכולן חדשה כאן ומאוד נהנת לקרא את ההודעות ברשותכן שאלה אני במחזור 4 של טיפולים הראשונים היו עם איקאלומין שרצחו לי את הרירית עד ל4 מ"מ בטיפול הזה אני מקבלת שתי אמפולות של גונאל F נצפו זקיקים גדולים ויפים ואפילו יותר מידי (גרית יתר שחלתית) היום עברתי IUI. שאלתי היא יש לי בחילות מאוד מציקות ומעצבנות אשר התחילו יום או יומים לאחר התחלת ההזרקות. האם מוכר? מלבד זה שיש לי כבר יומים כאבים חזקים בפטמות האם כל זה יכול להיות עקב ההשפעה של ההורמונים של הגונאל?? תודה

עמית@

New member
הורמונים עושים הכל ../images/Emo4.gif

גונל אף ובחילות
שלום לכולן חדשה כאן ומאוד נהנת לקרא את ההודעות ברשותכן שאלה אני במחזור 4 של טיפולים הראשונים היו עם איקאלומין שרצחו לי את הרירית עד ל4 מ"מ בטיפול הזה אני מקבלת שתי אמפולות של גונאל F נצפו זקיקים גדולים ויפים ואפילו יותר מידי (גרית יתר שחלתית) היום עברתי IUI. שאלתי היא יש לי בחילות מאוד מציקות ומעצבנות אשר התחילו יום או יומים לאחר התחלת ההזרקות. האם מוכר? מלבד זה שיש לי כבר יומים כאבים חזקים בפטמות האם כל זה יכול להיות עקב ההשפעה של ההורמונים של הגונאל?? תודה
הורמונים עושים הכל

כל תופעה שתרצי (בטח תופעות שקשורות ברחם/שחלות/בטן/ציצים.)אבל מה אכפת לך לקוות שזה הריון?
אני מקווה שהרירית לא הכזיבה, והגירוי יתר יחלוף.

מכיוון שרק היום

הורמונים עושים הכל

כל תופעה שתרצי (בטח תופעות שקשורות ברחם/שחלות/בטן/ציצים.)אבל מה אכפת לך לקוות שזה הריון?
אני מקווה שהרירית לא הכזיבה, והגירוי יתר יחלוף.
מכיוון שרק היום
עשיתי את ההזרעה, אני בטוחה שאלו לא בחילות של הריון, אבל תודה על העידוד. דרך אגב הרירית "עלתה" ל7 מ"מ, לא מושלם אבל יותר טוב.

בטח שעקב ההשפעה של ההורמונים ../images/Emo4.gif

גונל אף ובחילות
בטח שעקב ההשפעה של ההורמונים

בחילות
כאבים בפטמות
כל תופעה שתעלי על דעתך

מצב
הנושא נעול.
למעלה