גונל F

שירי28

New member
גונל F

בעוד כשעה אני הולכת להזריק גונל F בפעם הראשונה והבנתי שישנם כמה מקומות אפשריים בגוף להזרקה... מישהי יכולה להמליץ היכן הכי פחות כואב?? ועוד שאלה,(וסליחה על הבורות...)- מאיפה אני משיגה את האמפולות והמזרקים כדי שלא אצטרך לרוץ כל יום לקופ"ח ואוכל להזריק לבד? תודה מראש.. שירי.

לי היה הכי טוב להזריק לעצמי בבטן

מזריקים עם מחט קטנה ודקה מאוד וזה ממש לא כואב. לפעמים החומר גורם לגירוי בעור אבל זה עובר. לדעתי כדאי לבקש מהאחות בקופ"ח שתראה לך איך להזריק. זה ממש לא מסובך וכבר הסבירו את זה לא פעם פה בפורום אבל אין כמו להזריק בפעם הראשונה כשמישהו מנוסה נמצא לידך. אני קיבלתי את כל מלאי המזרקים והמחטים מקופ"ח. האחות נתנה לי כמות שתספיק בערך למס´ ימי ההזרקה שהייתי צריכה. שיהיה בהצלחה! חנה

אולה *

New member
אני תמיד נותנת לבעלי להזריק

ולא מעיזה לחשוב על זריקה לבטן. אבל ככה אני. גונאל היה מאוד מאוד ידידותי כלפי - לא כאב בכלל (לעומת המנוגון). את האמפולות את קונה בבית מרקחת מראש (כך במאוחדת). וניתן לקבל מזרקים ומחטים אצל האחות.
אולה

../images/Emo32.gif סוף סוף קיבלתי אישור לכך

שהמנוגון כואב. טיפ למעונינות: כמה שיותר לאט. יותר לאט ממה שאתן חושבות. לא תרגישו כלום, אבל תישאר מזכרת...

הרמוניה

New member
שירי בענין המזרקים והמחטים-

אני הבאתי לבית המרקחת מרשם למחטים ומזרקים וקיבלתי בלי בעיות(ובלי לשלם) הרמון הצלחה הרמוניה

רוני@30

New member
עוד קצת המלצות ועצות

אני מקווה שעד שאני כותבת את ההודעה הזו, הזריקה כבר מאחורייך ואת כבר יודעת בעצמך שהשד לא נורא כ"כ. אני נותנת לבעלי להזריק לי לבטן. את הזריקה לבטן עושים עם המחט הכי קצרה וקטנה (הכתומה) - וזה נגמר מהר ובלי כאב. עשחתח גם כמה סבבים של זריקות לטוסיק - ומבחינתי אין מה להשוות. לגבי המזרקים - בכל בית מרקחת רגיל, ימכרו לך בלי צורך במרשם וממש ממש בזול - מזרקים, מחטים וגם פדים קטנים עם אלכוהול במעין אריזות אישיות. את הגונל, לעומת זאת, צריך לקנות בקופ"ח או בבית מרקחת שעובד עם הקופ"ח כדי שזה יהיה הכי בזול שאפשר (וזה עדיין יקר). אם את תל אביבית ובקופ"ח כללית אז תמיד יש גונל בסופרפארם של רמת אביב ושל בית ליסין. בהצלחה רבה !!! רוני

אפרת**

New member
גונל F

את האמפולות אני קונה בבית מרקחת (אני בכללית, לא יודעת אם יש איזה סידור אחר בקופות חולים אחרות אבל לא נראה לי שזה שונה) מזרקים אני קונה באופן פרטי בבית מרקחת. מזרקים של 2.5 מ"ל ומחטים כתומות או כל מחט אחרת שהיא מ- 25G ומעלה - כלומר מחטים להזרקה תת עורית. אני מעדיפה להזריק בבטן. בטיפול הזה התעלתי על עצמי - לא הרגשתי כמעט. רק קצת את החומר המוחדר לאיזה דקה שתיים וזהו. ממש כלום. תאורתית אפשר להזריק גם בירך או בזרוע - מעשית לי כאב נורא שם. זהו...
המון המצלחה אפרת שמקוה שהיא כבר לא תאלץ להזריק יותר. וככה גם היא מאחלת מכל הלב לכולם כאן.

salpter

New member
גם אני עד היום הזרקתי עם כתומות אבל

יש גם שקופות, שאם לא קראתן (בהודעות) לא מרגישים איתם כלום הן יותר דקות מהכתומות, חוץ מזה מזריקה בבטן, המלצות עשי חיפוש, הכי חשוב לא להשתמש בכל הממיס(זה למדתי מליאור של חנה) עלמנת שלא יצרוב. בהצלחה דפנה.

אפרת**

New member
כן אני יודעת

יש את האפורות השקופות והן באמת לא מורגשות. היו לי גם כאלה החודש אבל גם הכתומות בסדר גמור וכמעט לא מורגשות.

אוראושר

New member
אין לי מושג איזה אומץ יש לבנות כאן

להזריק בבטן זה נשמע לי כ"כ כואב (למרות שכבר קיבלתי פה הסבר - שלא) אני בכל אופן מזריקה או יותר נכון בעלי מזריק לי בישבן. את האמפולות כמובן רוכשים בבית מרקחת - כפי שכבר ציינו פה. אבל מוזר לי שיש כאן בנות שאמרו שהן קונות את המזרקים והמחטים כי עד כמה שידוע לי בכל קופ"ח האחיות חייבות להביא למטופל/ת את המזרקים והמחטים ללא כל תשלום. הרי מה ההבדל אם מזריקים אצל האחות או בבית? שיהיה לך הרבה הצלחה וכמה שפחות כואב

שירי28

New member
בסוף הזרקתי בבטן...

ולא כאב בכלל, כמעט ולא הרגשתי את הזריקה... ובנוגע להזרקות בעצמי - החלטתי בכל זאת להגיע בימים הקרובים לקבל את הזריקות בקופ"ח, נראה לי יותר בטוח... בהתחלה חשבתי שעם הזמן יבוא הניסיון, אבל.. אני ממש ממש לא רוצה לצבור ניסיון בזה... הלוואי והחודש הזה יהיה לכולנו חודש הטיפולים האחרון לפני ההריון. אמן.

למעלה