ג'ונס וסונן יאמנו את TUF 17

ג'ונס וסונן יאמנו את TUF 17

זה אומר שג'ונס סגור לחצי שנה בערך על לקרב שלו מול סונן ועוד כמה חודשים עד ליריב הבא שלו שאולי לשם שינוי יהיה במחלקה שלו..

אולי סילבה לקח קרב קל במחלקה מעליו אבל הוא בן 37 אחרי המון הגנות על התואר.
ג'ונס לוקח קרב קל מול לוחם במחלקה מתחתיו והוא בן 25 שלקח את האליפות לא כל כך מזמן..

קישור - http://www.mmatko.com/jon-jones-vs-...the-ultimate-fighter-17-fighting-on-april-27/

elvis18

New member
אתם יודעים מה ...העונה תהיה כלכך כיפית

ששוה ערב אחד של הרבצות לסונן ... באיזה אירוע פייפרוויו זניח

אני מאוד בעד שהם יהיו המאמנים יש בינהם גם באד בלאד , בקיצור ,יהיה כיף !!!

החלטה אולי לא כזאת נכונה מקצועית אבל לי באופן אישי זה מהלך שמאוד הולך להיות מהנה !

vulcan20MM

New member
בזכות אנשים כמוך הUFC ממשיכים להוביל...

עצוב שאתה לא מבין את כל הבעיתיות בסיפור.

זה שזו תהיה עונה מצחיקה, אני מסכים איתך, אבל ראבק, למה להתייחס לעניין הקרב על האליפות בכזה זלזול???

ראבק, יש לוחמים במחלקה פי מליון יותר ראוים מסונן האפס הזה.

המסקנה היחידה מכל הסיפור, שמה שמעניין את וייט זה רק $, לא אכפת לו מהארגון, לא אכפת לו מהלוחמים, לא אכפת לו מתרבות הלחימה, לא אכפת לו משום דבר.

עצוב, עצוב, עצוב, אני רק יכול לקוות שיקרה נס, ויקום ארגון חזק, שיקבור כבר את הUFC המעאפנים האלה.

elvis18

New member
אני מבין אותה בצורה מעולה ...

חכה ,שנייה .. לאחר שהסברת לי והבנתי , אני אלך לחבר שלי עוד מהגן איזה אחד קירח , דיינה משהו .. אני אתן לו על הראש , הוא יבטל את האירוע והעונה וכולם יהיו מבסוטים .. סגור ?

ועכשיו ברצינות , זה לא דיון מקצועי , זה לא דיון בכלל ההחלטה התקבלה ואין דרך חזרה , אני לא צריך להרוס קירות ולשבור שולחנות ולהתעצבן על דיינה בגלל ההחלטה ולהגיד אוי לי ואבוי לי כל פעם שהם מחליטים משהו הזוי .

אני רוצה להשתדל להנות מהיואפסי , ואם הם נותנים לי משהו אני יהנה ממנו , אפשר לחשוב שהביקורות האלה שאני אתעצבן עליהם בפורום ישראלי בעברית , ואדפוק על השולחן יעזרו במשהו ... הריי אין פה דיון שיש בו 2 צדדים , כולם מסכימים פה אחד שההחלטה הזאת חרא ומקצועית לא שווה גרוש.

לכן אני הגעתי להחלטה לא להתעצבן מזה ,אף שאני חושב שמקצועית זה לא נכון וגם רשמתי זאת בהודעתי המקורית ובמקום זה אני אעשה המקסימום לקחת מזה את המיטב .

אין מה לעשות דיון על משהו שכולם מסכימים בו , כולל הUFC שפשוט רוצים כסף אז שמו את הרציונל המקצועי בצד .
אני רוצה לשמוע את דיינה אומר שהקרב הזה שווה מבחינת יכולת וסונן הוא מועמד לניצחון או בכלל יש לו סיכוי אף קלוש (הלוואי ויש לו)... - no chance in hell !!

vulcan20MM

New member
אגב, אין לך מה להיפגע...

לדעתי אתה אחלה גבר, וכייף לקרוא את ההודעות שלך.

אני רק חושב שכל הקרקס שנוצר מסביב לקרב הזה, הופך את ארגון הUFC לארגון של בדיחה.

בסוף אנחנו נקבל ארגון כלאים שמורכב מUFC וWWF (מסתבר שהאמריקאים הכי חולים על זה = PPV).

רק חבל שדיינה האנוכי, לא מבין שהUFC הוא ארגון עולמי ולא אמריקאי...

isrhammer

New member
דיינה...

עושה מה שלפי דעתו הקהל יאהב או מבקש.

הוא מסתכל על הארגון כמו מעריץ MMA ועושה מה שהוא עושה כי הוא מאמין שזה טוב לכולם.

אני מסכים שהארגון מתנהל הרבה פעמים בצורה מוזרה וסוגר קרבות שגם לפי דעתי לא צריכים להיות.

לא מאמין שהוא אנוכי..

אבל אתה הוא זה שלא מבין משהו... ה - UFC הוא ארגון פרטי!

BT24

New member
צעד ביזיוני של ה-UFC

יש כל-כך הרבה דברים מביישים בהחלטה הזאת שאני לא יודע מאיפה להתחיל!

fatnoam

Active member
מה עם חגורת האליפות?!

לא מספיק שאלופים נפצעים, ואחרים זוכים בחגורות INTERIM חסרות משמעות. לא מספיק שהאלופים בקושי נלחמים. לא מספיק שפציעות לוקחות לנו שוב ושוב את הלוחמים האטרקטיבים, אז עכשיו ה-UFC במודע מוריד את האלוף הכי פופלרי והכי דומיננטי מהמחלקה בכדי שישתתף בריאליטי מזויין?

פשוט בושה.

BT24

New member
אני לא בטוח בכלל שהוא הכי פופולארי, ולפחות מב

מבחינת זמן כהונה ומספר ההגנות הרצופות הוא גם ממש לא הכי דומיננטי.

BT24

New member
אם מדברים על LHW בלבד, אז הוא בהחלט הכי דומינ

דומיננטי, אבל לא קרוב בכלל ללהיות הכי פופולארי.

למעלה