גוסטבו. אני קצת(הרבה) בלחץ...(לא קשור למחטים)

silver1002

New member
גוסטבו. אני קצת(הרבה) בלחץ...(לא קשור למחטים)

ביום חמישי, אמורה לחזור בדיקת הקומבו שעשיתי.
הבדיקה הזו תסכם 7 שבועות מרגע המגע.
המגע עצמו היה מוגן!
אבל, מדובר במקרה שאני מתבייש בו ושגורם לי להרגיש רגשות אשמה כבדים.
אני מניח שזה המקור העיקרי לחרדות.
בכל מקרה, עשיתי בדיקת קומבו כמעט אחרי שבועיים, בדיקה מהירה של נוזלי פה(ערכה שהזמנתי מחו״ל) לאחר 5 שבועות, עוד בדיקה מהירה עם דם לאחר 5 שבועות ושלושה ימים, הבדיקה נשלחה לקומבו ויצאה שלילית גם כן(בין 37-38 ימים לאחר המגע האחרון) ובדיקה מהירה אחרי 7 שבועות שיצאה שלילית גם כן.
ממתין כעת לתוצאות בדיקת הקומבו שלה אותה בדיקה.
שוב, מזכיר שהמגע היה מוגן!
אני יכול להיות רגוע?
אני פשוט לא מפסיק לחשוב על זה, שאני אהיה מקרה נדיר שדווקא אצלי משהו יתפקשש ובדיקת הקומבו האחרונה, לא תצא תקינה.
מה הסיכוי שזה אכן יקרה???
תודה מראש.

gustavo10000

New member
תשובה

חבל על כל הכסף שזרקת על הבדיקות, אם הסקס היה מוגן מתחילתו ועד סופו, אז הכל היה בסדר, תוסיף לזה עוד את שלל הבדיקות שעשית- אתה יכול להיות בטוח שהכל- אבל הכל בסדר- חזור לשגרת חייך ואל תעשה דברים שיישבו לך על המצפון אח״כ.

silver1002

New member
תודה רבה גוסטבו. מה שהלחיץ אותי...המשך בהודעה

זה שקראתי שדוקטור טאן(רופא מסינגפור שנחשב בעל שם ומוניטין בתחום), טוען שקונדום מגן רק ב85% וזה גם במידה והוא לא נקרע או מחליק.
נורא הלחיץ ובלבל. מה הוא אומר בעצם, שנוזלים יכולים לעבור מהקונדום, גם אם הוא לא נקרע?!?!?או מחליק?!?!?
ואגב, על סמך הבדיקות בלבד(ללא קשר לאם הסקס היה מוגן או לא), אפשר להיות רגוע?
תודה ומבטיח שזו הייתה השאלה האחרונה בשרשור הזה.
שוב תודה.

gustavo10000

New member
תשובה

אין הגנה של 100% כי קונדום תמיד יכול להקרע- חוץ מזה, וזה מוכח מחקרית, כל עוד הקונדום לא נקרע אז אתה לא תדבק באיידס , קונדום עשוי מחומר מאוד חזק ובלתי חדיר, וכן כפי שציינתי מקודם רק על סמך הבדיקות אתה בהחלט יכול להיות רגוע, הלחץ שלך נובע יותר מתחושות המצפון ופחות מחשיבה רציונלית, על כן שתה מים, תירגע , ואני אומר לך בצורה חד משמעית שהכל בסדר.

פחד מאיידס

שלום, קראתי את ההודעות הקודמות שלך ונשמע שיש לך מחשבות טורדניות חוזרות בנושא שהבדיקות לא מצליחות להפיג, ואתה מחפש הרגעה נוספת בפורום זה.
ההתנהלות הזאת, של חרדות שנרגעות לרגע ואז חוזרות ועולות למרות שרציונאלית קיבלת שוב ושוב הוכחות שאין סיבה לדאוג, הספק הקטן שאתה מוצא בכל תשובה, מאפיינת פעמים רבות דפוס טורדני כפייתי. במידה ומדובר בכך, החיפוש החוזר אחר הרגעות רק מזין את החרדות וגורם להתגברותן למרות שהוא מרגיע בטווח הקצר.
מצ"ב לינק למאמר המסביר על פחד מאיידס בהקשר של טורדנות וכפייתיות שיאפשר לך לדעת אם זה המקרה אצלך ומה לעשות במידה וזה המקרה

silver1002

New member
תודה לכם. אני מבין שיש פה הרבה קטע פסיכולוגי.

היום צריכות להגיע התוצאות של הבדיקה האחרונה שעשיתי(המהירה יצאה תקין כאמור וגם בדיקת הקומבו שבוע לפניה, יצאה תקין). מקווה שלא אקבל שום שיחת טלפון לא נעימה ומאמין שאחרי היום, אוכל לשים את החרדות בעבר. בשאיפה.
תודה.

למעלה