גועללל נפש!!!!!!!!!!1

גועללל נפש!!!!!!!!!!1

נימאסססס נימאסססס שמשאירים את נישמותי כל הזמן בצדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד חראאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מתכוונת לשתוק על זהההה נימאססס כבר כמה אפשררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני מדברת על מסך הזהב שכל האומנים היו חוץ מנישמותייי)

tallllll1

New member
כןןן ראיתי איזה קקה

אבל נראה לי זה בגלל שיש להם היום ת'קליפ חח גם מאיה ויהודה לא היו..מוזר..עשו מהם ככה סיפור ולא הביאו אותם

יהודה כבר לא בשיר נולדדדד....

מאיה.. וואלה לא הייתהה.. אבל הבויייז אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף... למה למה למהההההההההההההההה???

למה סתם להגיד ?!!

למה את אומרת סתם שיהודה כבר לא בשיר נולד ?! אמרו במסך הזהב שהוא בברזילל בגלל זה הוא לא שםם.. וחכו בסבלנות עוד יראו אותםםם

מה את רוצה???

הוא כבר לא בשיר נולדדדד.. יש לי יס..ו..פעם היה איזה סיישל מאחוריי הקלעים ו..כולם שם אמרו ש..הוא כבר לא בשיר נולד... אז תפזסיקי לבלבל לי ת'שכל טוב חומד??

אמממ יודה כן בשיר נולד...

הוא לא מופיע ביס חנוכה כי יש לו חוזה עם הוט... אין קשר למופע עצמו

חחחחחחחחחח

אני גרה בקרית עקרון ==> חמש דקות ממנו הבנאדם בארץ אל תאכלו סרטים...

אוח נו עכשיו היתה פרסומת בערוץ

2 לשיר נולד ואמרו "יהודה לוי", יס לא מזכירים את יודה כי יש לו חוזה עם הוט. למה להתווכח עם עובדות?!

tallllll1

New member
יהודה בשיר נולד

םשוט יש לו חוזה עם הוט בגלל זה לא מדבים ולא שמים עליו ביס

כנסי ותתחילי להפנים מאמי

1. תרגיעי תדיבור הבהמתי שלך 2. הוא כן בשיר נולד ותפסיקי להמציא שמועות ולחרטט אמרו בטקס מסך הזהב שהוא כרגע בברזיל !!!!!!!!!\ תתחילי להפנים את זה טוב טוב

הלו הלו הלו...

על מי את מרימה ת'קול!!!!?!?!?! עלאק דיבור בהמתי... תיראי איך את מדברת.. תקשיבי טוב י'עמהה.. תנוחי ומהרררררררררררררררררררררררררררררררר...!!!!!! אני אמרתי לה מה שראיתי בערוץ של יס <יס חנוכה..> לא בדיוק שאלתי אותך מה להגיד..וגם לא הכי ביקשתי ת'התערבות שלך... יאללה טוסי לנוח..סתומה!!!!

סתמי ת'פה

הבנת ?! וואלה יופי על מי את חושבת שאת מדברת עמה תקראי לתחת השמן שלך פוסטמה ..לכי דחפי את עצמך איפה שהוא כי פה את לא רצויה.. סתם חרטטנית!!

שה שה שה שה שה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפסיקו ומיד!! אנחנו פה בפורום לא בשביל לריב!! מספיק די!! זאת ממש לא אוירה נעימה ככה היום יום שישי!!
שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם
(אני מרגישה כמו בגנון
חעחעחעחע
)

למעלה