גועל נפש... אבל תקראו

גועל נפש... אבל תקראו

שלום יקירי... הגעגועים אוכלים אותי, אני רוצה שוב להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי, רק מעצם המחשבה הלב שלי דופק חזק. אני זוכרת את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת ברוך בואך למושב, אל תפחדי זה לא אי השדים, זה היה נפלא וכבר בשבוע הראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי ושמת את תמונתך ואז עמדת על הרגליים ובלחיים סמוקות ובביישנות ובטבעיות כל כך הוצאת את הטבעת שירשת מסבתך וענדת אותה על אצבעי ואמרת שאני שלך ואפילו שמת וזלין כדי להקל על ההשחלה, היית נהדר. כמה שאני מתגעגעת אלייך, אל המושב ואל האוכל שהיה מזין להפליא. אתה זוכר איך ליקקנו גלידה בקיוסק על יד הכביש ורקדנו צמוד, צמוד זה לזו. אמא שלי הייתה מתעלפת אילו ראתה איך נשקתי לך וחיבקתי אותך. אחר כך פגשתי את אחיך, בהתחלה חיבקתי את הקטן, בעצם גדול למדיי כשליטפתי את ראשו, אתה זוכר איך האכלתי את התרנגולות ואיך אספתי את הביצים, היו אלה ימים טובים ויפים, חסרה לי החוויה להתעורר בבוקר מוקדם כאשר בדלת נשמעת הדפיקה שלך, וסדר העבודה שלנו תמיד פעל למופת. אני חושבת שחלבתי את הפרות וטיפלתי בתרנגולות שבמשק הקטן שלך לשביעות רצונך. והיית רוצה שתזמינני שוב לביקור אצלך! ממני. נ.ב. אם אין לך זמן לקרוא את המכתב תקרא שורה כן שורה לא.

No Doubt

New member
זה....יצירתי ויפה

זה משעשע במיוחד, אבל יש משהו שנוגע בלב..... *שפכת אותי מצחוק אם חלק מהתאורים...

קראת שורה כן שורה לא?

ו... לא אני כתבתי את זה... נראה לך שאני יודעת לכתוב?

באמת?! אז מה דעתכם על זה?!?!?!??

אהובי היקר... ** הגעגועים אוכלים אותי ואני רוצה לראותך שוב ** ולהוכיח לך כמה שאתה אוהב אותי. עצם המחשבה על מה שהיה גורמת לי לפיק ברכיים וליבי ** דופק חזק, עודני זוכרת את אותו ערב ** רומנטי בו לחצת לי את היד ואמרת: ברוכה הבאה למושב ואל תפחדי כאן זה כמו בבית ולא באים ** השדים זה היה נפלא בשבילי שבלילה ** הראשון לשהותי פתחת לי את העצלון שעל ליבך, שם הייתה תמונתי מהקיץ שעבר ואז כרעת לפני על ** הברכיים. בלחיים סמוכות הפנית לי את ** מבטך הביישני הצידה והוצאת את הטבעת שירשת מסבתך, שמת אותה בעדינות על אצבעי כאילו הייתי ** שלך אפילו מרחת קצת וזלין ** להקל ההשחלה, אכן אתה היית נהדר. כמה שאני מתגעגעת אליך ואל החיים במושב וגם אל האוכל שהוא ** מזין להפליא. אותם לילות נפלאים כשאחרי ** העבודה רקדנו וליקקנו גלידה בקיוסק ליד הכביש, רקדנו במתנס אורה ואחר כך סלואו צמודים ** זה לזה, אמא שלי הייתה מתעלפת ** איו ראתה אותנו כיצד נשקתי לך אח"? נפגשנו עם שני אחיך, תחילה סלדתי מהגדול וחיבבתי את יותר ** את הקטן, שכלל אינו קטן. בפעם הקודמת ** היה קטן הרבה יותר, ליטפתי את ראשו של אחיך ואח"? הלכנו לאכול את התרנגולות שבלול ואספנו ** את הביצים. אלו היו ימים נפלאים ** ללא ספק. אתה מאוד חסר לי במושב השקט והשליו וכל התרנגולות והריקודים בערב ואפילו האח ** הקטן שלך, אתם חסרים לי מאוד ** אני יודעת כי בבואי עודני הייתי ** בתולה אבל אני כבר לא ** שטויות לא אכפת לי בכלל!!! נשיקות חמות ולהתראות בקרוב נ.?. אם אינך ממהר יקירי קרא 2 שורות כן! 2 שורות לא! ** לקרוא!

אופס! זה לא מסודר רגע..

אהובי היקר... ** הגעגועים אוכלים אותי ואני רוצה לראותך שוב ** ולהוכיח לך כמה שאתה אוהב אותי. עצם המחשבה על מה שהיה גורמת לי לפיק ברכיים וליבי ** דופק חזק, עודני זוכרת את אותו ערב ** רומנטי בו לחצת לי את היד ואמרת: ברוכה הבאה למושב ואל תפחדי כאן זה כמו בבית ולא באים ** השדים זה היה נפלא בשבילי שבלילה ** הראשון לשהותי פתחת לי את העצלון שעל ליבך, שם הייתה תמונתי מהקיץ שעבר ואז כרעת לפני על ** הברכיים. בלחיים סמוכות הפנית לי את ** מבטך הביישני הצידה והוצאת את הטבעת שירשת מסבתך, שמת אותה בעדינות על אצבעי כאילו הייתי ** שלך אפילו מרחת קצת וזלין ** להקל ההשחלה, אכן אתה היית נהדר. כמה שאני מתגעגעת אליך ואל החיים במושב וגם אל האוכל שהוא ** מזין להפליא. אותם לילות נפלאים כשאחרי ** העבודה רקדנו וליקקנו גלידה בקיוסק ליד הכביש, רקדנו במתנס אורה ואחר כך סלואו צמודים ** זה לזה, אמא שלי הייתה מתעלפת ** איו ראתה אותנו כיצד נשקתי לך אח"? נפגשנו עם שני אחיך, תחילה סלדתי מהגדול וחיבבתי את יותר ** את הקטן, שכלל אינו קטן. בפעם הקודמת ** היה קטן הרבה יותר, ליטפתי את ראשו של אחיך ואח"? הלכנו לאכול את התרנגולות שבלול ואספנו ** את הביצים. אלו היו ימים נפלאים ** ללא ספק. אתה מאוד חסר לי במושב השקט והשליו וכל התרנגולות והריקודים בערב ואפילו האח ** הקטן שלך, אתם חסרים לי מאוד ** אני יודעת כי בבואי עודני הייתי ** בתולה אבל אני כבר לא ** שטויות לא אכפת לי בכלל!!! נשיקות חמות ולהתראות בקרוב נ.ב. אם אינך ממהר יקירי קרא 2 שורות כן! 2 שורות לא! ** לקרוא!

למעלה