גועל נפש, אין מילה אחרת לתאר את זה.

pegasoos

New member
גועל נפש, אין מילה אחרת לתאר את זה.

יוזמה לרשום את שרון בראש רשימת קדימה לעשות כזה שימוש ציני במצבו של שרון, זה פשוט גועל נפש מצידה של קדימה. הבן אדם שוכב בבית חולים ולא יודע אפילו מה קורה איתו, והם גוזרים עליו קופונים, ועוד טוענים כלפי אחרים שהם עושים שימוש ציני במצבו של שרון, אז אם זה לא השימוש הציני הכי גרוע שראיתי בחיי, בחיי שאין לי כבר מושג איזה שימוש ציני יכול להיות יותר גרוע מזה.

izzyr

New member
תחילת הסוף...

כל מי שאני מדבר איתו שהתכוון להצביע קדימה (חלקם בקנאות) כבר הודיע לי כי בלי שרון אין שום סיכוי שהוא יצביע שרון. גם ראשי קדימה שומעים את הקולות. (רק הסוקרים ורק הם שומעים אחרת.) הלחץ מהעתיד מתחיל לצאת החוצה בהודעות טיפשיות של העמדת שרון בראשות קדימה. אגב, בבחירות בסוריה, אסד תמיד מקבל 98% תמיכה, אך מי שמסתובב ברחובות דאמשק תמיד פוגש את ה- 2 אחוז האחרים.

sknr 1

New member
קדימה !!!!!!!!!!!..................

לאחורה פנה !!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>>

מעמידים את שרון בראש קדימה

כשיודעים שהוא לא מתפקד וכנראה גם לא יתפקד (בטח לא כראש ממשלה), אבל תוקפים באותה נשימה את ביבי על אמירה שהוא מתכונן לרשת ולהחליף את שרון כראש ממשלה "כניצול מצבו של שרון" ... הצביעות בעיצומה ! לטעמי, גם שרון של לפני שבוע ("בריא כשור", ע"פ רופאיו ומעריציו) לא היה ראוי להיות ראש הממשלה הבא של ישראל ! שרון של היום פשוט לא מסוגל להיות ראש ממשלה.

קישקאשת

New member
יש פה את הקישור ,איפה נתניהו אמר

שהוא יורש של שרון !? כמובן שהכתב עושה זאת ,אבל, שוב ראינו את פשצופם האמיתי של בראון ואולמרט . באמת אם כל הצער על שרון ,אנשי קדימה תתעוררו , לצערי היחידים שעושים פוליטיקה על חשבון מנהיגם זנ אנשי קדימה . הצעה :אל תהפכו את שרון למשיח זה רק יגרום לכם להפסיד הכל .

לכל שונאי קדימה - תמצאו לכם חיים

הבנו כבר את הקטע שלכם ,אתם שונאים את שרון ,את קדימה ,את אולמרט ,את מופז ,את כל מה שהוא לא ליכוד או עבודה. התקליט הזה כבר נשרף ,וממילא המציאות תתפוצץ לכם בפרצוף עוד חודשיים וחצי.

איך אפשר לשנוא משהו שלא קיים?

איך אפשר לשנוא או לאהוב מפלגה שאפילו לא יודעים מה הדרך שלה, במה היא מאמינה ולאן היא רוצה להוביל אותנו?

bhnadav

New member
למי שיש בעיות הבנה,

(וכנראה שזה להרבה פה) מדובר בתפקיד סימלי, ייצוגי, שאינו מצריך הצגת מועמדותו של שרון ברשימת קדימה לכנסת, ועמידה בכללים שקובע החוק. בניגוד לפרסומים בכמה כלי תקשורת, אין מדובר במועמדות ברשימת קדימה, שכן על-פי החוק, מועמדות שכזו מחייבת כשירות רפואית. ושרון, למרבה הצער, אינו כשיר.

למעלה