גועל נפש מצד ההפקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אביבה75

New member
גועל נפש מצד ההפקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי הם מבינם שיצביעו לקרן כי שני המחנות התחברו לאחרונה לכן גם נתנו לעינבר להצביע שתי הצבעות. האם גם אתם חושבים כך ;תנו תגובתכם.

billc

New member
זה בריא לתוכנית אם הם יבחרו את קרן

זה יהיה מאוד משעמם אם דניאל תקבל

MICHI2404

New member
צודקת בהחלט. בגלל זה קרן מאוד רגועה. אני

מאוד מאוד מאוכזבת. דניאל מתה לצאת איתו לדייט כנראה שזה לא יקרה

אביבה75

New member
אתם חושבים שההפקה לא יודעת שקרן ואיתן מכירים?

מכירים מליפני התוכנית-קרן באה לקחת את איתן וגם את המיליון הכל מכור חבל על כל אסמס .

ela501

New member
איזה שטויות אם היו מריצים אותה לא הייתה מועמד

מועמדת להדחה

לדעתי לדניאל מגיע

היא עדיין לא יצאה איתו לדייט! אם הדיירים יתחשבו בנתון הזה הם יתנו לה, בכל מקרה נראה לי שתהיה הצבעה צמודה בין דניאל לקרן...

החוקים היו ידועים מראש

ירון אמר עוד לפני שהתחיל משחק הטריוויה שמי שיזכה יקבל משהו נוסף והנה ענבר קיבלה הצבעה כפולה. לי בכל אופן לא ברור שהיא תבחר בקרן.

רותי167

Well-known member
ההפקה פגעה קשות בדניאל,ללא מוסיקה כפי

שהשמיעו אתמול לאורטל,מסירת ההודעה על הבילוי עם איתן על פי בחירת הדיירים. הרי ברור כשמש בצהרי היום ששני המחנות המאוחדים כציר רשע אחד גדול יבחרו בה,ליז והבנים יבחרו בדניאל ,דניאל תיכנס לסרטים. כואב לי עליה כי היא באמת מאוהבת ומעורבת ריגשית,זה קשה.

Klayhamn

New member
וגם לא נשארה לה שם אף חברה

חוץ אולי מליז... ויש ביניהם ריחוק בגלל תקרית ה-"ניצול המיני"

טלומרז

New member
איתן באופן שיטתי מנטרל אותה מכל החברות

יש מצב שהוא מנסה ליצור לה תלות בו וזה ממש דוחה. אין בו טיפת התחשבות, לעומת ההתחשבות שלו בקרן, שהוא משאיר למענה טינופות רק כדי להשאיר אותה בסביבה נוחה.

שהיה לו הזדמנות לפרק את אחת מהשלישיה

הוא החליט להדיח את עדי. זה רק מראה שהכול אצלו זה סתם דיבורים

andy181

New member
נכון..והעיקר הוא דואג להגיד כמה שאכפת

לו מדני .. אם באמת היה לו כזה אכפת הוא היה יכול לוותר על אתי. ..אבל היה לו יותר קל להשאיר את דני לבד. אני מקווה שלפחות היא תקח את המליון אחרי כל הסבל שהוא גורם לה שם.

Klayhamn

New member
אני לא חושב שזה מכוון

יש כמה אפשרויות. 1. שמה שאמרת נכון. קשה לי להאמין בזה, כי הוא ממש לא מצטייר ככזה טיפוס. למרות שהוא בוק וצנון, רואים שיש לו רגש אמיתי כלפיה, והוא לא יעשה דברים כאלה מכוערים וערמומיים... 2. שההפקה שלטה (באופן מלא או חלקי) בהדחות האחרונות, ודאגה שהחברות של דניאל יודחו כדי להשוות בינה ובין קרן את המעמד (כרגע יש הרבה יותר בנות שתומכות בקרן מאשר בדניאל). 3. שבאופן מקרי דניאל התחברה לבנות שהן יחסית חלשות ומבודדות (לירון, עדי) וכאלה שאין להן שום סיכוי עם איתן - ולכן באופן טבעי גם הן היו בדיוק אלה שעפו 4. שילוב כלשהו של שלוש האופציות

טלומרז

New member
יכול להיות שזה בתת הכרה שלו ולא במודע

אולי איזשהו אינסטינקט חבוי שגורם לו לרצות לפתח בבחורה שלו תלות והוא בעצמו לא מבין שזה מה שהוא עושה. ולא מדובר רק בלירון ובעדי, גם בלינוי שמאד התקרבה אליה ודוקא היתה מאד מקובלת בקרב הבנות. לא ייתכן שבזו אחר זו בנות שמתחברות אליה עפות. הוא אמור טיפה להתחשב בה. זה אבסורד שהוא העדיף להעיף את עדי ולא את אתי המפלצת.

Klayhamn

New member
בעיניו אתי לא מפלצת

אלא סתם "בעייתית" שצריך להעיר לה

למעלה