מי זאת גנית וסתם כמה העירו לי שהשתלטתי על הפורום-אז הורדתי פרופיל (והפסקתי לפתוח שירשורים סתמיים)
S SupeRonit New member 20/4/04 #20 מי זאת גנית ../images/Emo35.gif וסתם כמה העירו לי שהשתלטתי על הפורום-אז הורדתי פרופיל (והפסקתי לפתוח שירשורים סתמיים)
מי זאת גנית ../images/Emo35.gif וסתם כמה העירו לי שהשתלטתי על הפורום-אז הורדתי פרופיל (והפסקתי לפתוח שירשורים סתמיים)
C cobainos New member 21/4/04 #26 אופס נו... קורה שהשמות והאותיות מתבלבלות בעיניים כשעייפים...כמו התמרורים..חחח סתם
H Hii BiTcH New member 20/4/04 #21 חחח אני לא אמרתי כלום אבל שרואים יותר מידי שירשורים זה מציק בעיניים צריך לנצל"ש
H Hii BiTcH New member 20/4/04 #22 ובקשר לכתבה... רשום שהנער הסכים ועוד לקח על כל אקט מיני 300-200 שקל אז אין לו שום חלק בזה? =|
S SupeRonit New member 20/4/04 #23 יש-I did it קיבלתי מHii BiTcH הללויה ולא-זה לא נכתב בציניות..אני באמת רוצה להסתדר פה עם כוווווווווולם
יש-I did it קיבלתי מHii BiTcH הללויה ולא-זה לא נכתב בציניות..אני באמת רוצה להסתדר פה עם כוווווווווולם
C cobainos New member 21/4/04 #27 גנית סתם שאלה מה הפירוש של השם?הנקבה של הגן(garden) או הנקבה של הגן(רצף בסיסים חלבוניים אשר גורם לקיום תכונה מסויימת,בקיצור מידע תורשתי,מקווה שהבנת)
גנית סתם שאלה מה הפירוש של השם?הנקבה של הגן(garden) או הנקבה של הגן(רצף בסיסים חלבוניים אשר גורם לקיום תכונה מסויימת,בקיצור מידע תורשתי,מקווה שהבנת)