גועל נפש של ילדות!!

גועל נפש של ילדות!!

היי, אני בת 12, חדשה פה בקהילה, ואצלנו מקובלים ומקובלות זה חיים ומוות! (במובן הרע..) אני פשוט מתה כבר לעבור מפה!! אז לא משנה. היום הלכתי לאנשהו, ורקדנו. אז ילדה אחת שהיא מבית ספר בקרייה שלי, אמרה לי כל מיני דברים מממממממממששששששששש גועל נפש.. עד לאן הנוער שלנו יכול להתדרדר!!!!! תעזרו לי למצוא איזה בנאדם נורמלי אחד, שהוא לא נמצא בתוך המסגרת הזאת של "אני מקובל ואתם סתם אנשים".... זה פשוט מגעיל ודוחה וזה פשוט לא נורמלי.. אנשים מרגישים פשוט נורא נעלים מעל כולם כשהם מקובלים..
אז בבקשה תעזרו לי למצא בנאדם אחד נחמד... שלא חושב על מקובלים ועל מקובלות..
חתולה סיאמית...מיאו!

QuEeN oF mE

New member
היי,ברוכה באה ../images/Emo24.gif

לא בדיוק הבנתי..למצוא בנאדם נחמד? זה אומר שעוד לא מצאת? את לבד בד"כ? תראי..זה לא צריך להיות קשה, אמרת שרקדת נכון? אוקיי,אז למה איכפת לך ממה שהילדה הזאת אמרה לך? אולי זה פוגע..כן, אבל תבליגי,תהיי בטוחה בעצמך. את רקדת,את נהינת! אין שום סיבה שהיא תגרום לך להרגיש רע עם עצמך. אולי היא פשוט מקנאה בך. אל תחשבי על המקובלים או לא..פשוט תהיי את. תהיי עם מי שאת אוהבת וזהו.

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

איזה חמודים אתם... :) יש לי חברות והן ממש מתוקות.. אבל לפעמים זה לא כ"כ עוזר.. לפעמים מרגישים קצת בצד ולא מעורבים.. אני מבליגה, לא עניתי לה, לא קיללתי אותה, כי אני יודעת שזה בכלל לא יעזור לי.. אבל בכ"ז לפעמים זה לא נעים.. טוב נו מתגברים.
חתולה סיאמית...מיאו!

QuEeN oF mE

New member
נו אז יופי,

תהיי עם החברות המתוקותשלך..ביחד אפילו תכירו עוד חברים.. וזהו. הכי חשוב,לא להתייחס לעלבונות כאלו..!

ת ו מ ו ש

New member
היי חמודה...

אויי תודה לאל עברתי את השלב המעצבן הזה... כן אני יודע שזה חרא.. ושזה מעצבן וכאילו מי שלא "מקובל" נחשב נחות ובכלל לא שמים לב אליו... תנסי להתעלות מעל כולם תראי לכולם שאת לא כזו... ושלא מעניין אותך המסגרת הזו ושאת מחוץ לה.. זה קשה... אני יודע אבל אין דרך אחרת. זה או זה או להישאר במסגרת הדפוקה הזו. אם את צריכה לדבר עם מישהו אני תמיד פה :) ביי בהצלחה

למעלה