גועל נפש.

• פותח הנושא push
  • פורסם בתאריך

doresh shalom

New member
../images/Emo31.gifבאמת התנהגות נוראית

אני בז לאותם אנשים שהרביצו לפעילים האנרכיסטים

9-:

אומרת שמטרתם היתה "לגרום לאנשים לחשוב על הדברים שאנחנו מאמינים בהם. רצינו למחות על כך שעומדים דקה דומיה לזכר 13 החיילים, אבל לא לזכר 40 פלסטינים שנהרגו באותה פעולה"..אני מסכים שאם לא עומדים דומייה בשבילם, אפשר לפחות להזכיר, משהו.. פשוט נורא מה שעשו להם..

אני גם חושב שזה לא בסדר שלא

הזכירו את ההרוגים הפלסטינים. כי הרי תמיד אנחנומ חוזרים ומזכירים שמעגל הדמים הזה הוא הדדי. אבל יש גבול למה שאפשר לעשות. לצעוק "צה"ל הוא ארגון טרור" באמצע דקה דומייה זאת כבר חוצפה. אבל כמובן שאלימות החא לא הפתרון.

idoz

New member
מה אתם מתחסדים לי פתאום?

למה אתם מתחנפים בפניה? האנרכיסטים הניפו שלטים נגד קיום מדינת ישראל , הם תמכו בפלשתניאים הקיצוניים באומרם "צה"ל הוא ארגון טרור', 'ציונות היא גזענות" . אומנם האילמות לא במקום אך יש להבהיר לחסרי השכל האלה שהם אזרחי המדינה, למרות שהם אנשים שפלים. למזלנו, בשמאל יש אנשים שפויים שמתנגדים לאנשים (דורש כאפה
, סלח לי על המילה) מפגרים כמו האנרכיסטים.

גם אתם

למרות שאני נגד מכות ולדעתי מוגזם מה שעשו להם, אני גם נגד אותם אנרכיסטים. הם הניפו שלטים נגד מדינת ישראל. בכל מקרה, צריך היה שכוחות הביטחון היו מבקשים מהם יפה לעזוב - ללא אלימות. הגזימו אלה שהרביצו.

../images/Emo54.gif מסכים

אם הייתי מגיע להפגנה הזאת ורואה אותם, הייתי מעקם את האף ומפנה את הגב. אבל אלימות? מיותר

למעלה