גועל נפש!!

osherosi

New member
גועל נפש!!

כן כמו כולם גם אני רוצה להגיב על הסדרה הזאת אני לא אחד שכותב בפורומים ומתעניין בסדרה רק ראיתי את הגמר ככה בחצי עין עם חפש את המטמון והמשחקי הכדורגל היו שם באמת 3 יפות לדעתי אחד אני זוכר שכוולם צחקו עלייה והיא הבלונדינית אבל אם שואלים אותי וכל גבר ממוצע היא גם הכי יפה שם! אבל למה שהיא תזכה? כדאי שהדומגניות שוב יוארו באור שלילי שהם מפגרות ומפונקות? עכשיו אם ישראליה תזכה ואווו ביג דיל אז עוד פאקינג סדרה התסיימה אם אטיופית תזכה ואו זה באמת הפתעה אבל אפשר לחשוב מה זה כבר יעשה? אולי יעודד את השכבות האטיופיות ויעזור לקידום הקהילה הזאת אבל אם ערבייה תזכה? יאוואליי מה זה יעשה .. 1)חשיפה עולמית! 2)רייטינג! 3)יעזור לדו קיום (עלאק..) 4)יפיג את המתח בן הדתות! וכו' יש עוד 101 דברים!! ניראל הזאת היא בכלל לא יפה אם היא לא הייתה ערבייה היא הייתה מודחת בסיבובים הראשונים זה לא יאמן ולא יכול להיות שסדרה שרוצה להתיימר להיות אירופאי תהפוך למסחרה שהזוכה תהיה ידועה מראש! זה בחיים לא יכול להיות שסדרה מסוגה תגרום לעשרות אלפי אנשים לחיות בבועה שהמוכשרת ביותר והאהובה ביותר בבת היא זאת שתזכה!! עוד משהו קטן אם זה לא היה מכור וידוע מראש מה הסיכוי שהשופטים יקלעו בול לטעמם של היושבים בבית? מבטם של הצופים בבית הוא שונה פי כמה וכמה ממבטם הפרופשיונלית של השופטים! בקיצור מה שאני בא להגיד פה: פשוט בושה!!!

osherosi

New member
גועל נפש!!

כן כמו כולם גם אני רוצה להגיב על הסדרה הזאת אני לא אחד שכותב בפורומים ומתעניין בסדרה רק ראיתי את הגמר ככה בחצי עין עם חפש את המטמון והמשחקי הכדורגל היו שם באמת 3 יפות לדעתי אחד אני זוכר שכוולם צחקו עלייה והיא הבלונדינית אבל אם שואלים אותי וכל גבר ממוצע היא גם הכי יפה שם! אבל למה שהיא תזכה? כדאי שהדומגניות שוב יוארו באור שלילי שהם מפגרות ומפונקות? עכשיו אם ישראליה תזכה ואווו ביג דיל אז עוד פאקינג סדרה התסיימה אם אטיופית תזכה ואו זה באמת הפתעה אבל אפשר לחשוב מה זה כבר יעשה? אולי יעודד את השכבות האטיופיות ויעזור לקידום הקהילה הזאת אבל אם ערבייה תזכה? יאוואליי מה זה יעשה .. 1)חשיפה עולמית! 2)רייטינג! 3)יעזור לדו קיום (עלאק..) 4)יפיג את המתח בן הדתות! וכו' יש עוד 101 דברים!! ניראל הזאת היא בכלל לא יפה אם היא לא הייתה ערבייה היא הייתה מודחת בסיבובים הראשונים זה לא יאמן ולא יכול להיות שסדרה שרוצה להתיימר להיות אירופאי תהפוך למסחרה שהזוכה תהיה ידועה מראש! זה בחיים לא יכול להיות שסדרה מסוגה תגרום לעשרות אלפי אנשים לחיות בבועה שהמוכשרת ביותר והאהובה ביותר בבת היא זאת שתזכה!! עוד משהו קטן אם זה לא היה מכור וידוע מראש מה הסיכוי שהשופטים יקלעו בול לטעמם של היושבים בבית? מבטם של הצופים בבית הוא שונה פי כמה וכמה ממבטם הפרופשיונלית של השופטים! בקיצור מה שאני בא להגיד פה: פשוט בושה!!!

y a m a i

New member
אני גבר ממוצע

ואם תשאל אותי, היא באמת יפה, אבל הייתי מדרג אותה רק במקום השלישי. ועשה לי טובה, לפחות ה"ערביה" יודעת לכתוב "אתיופית".

osherosi

New member
תעשה לי טובה..

תעשה לי טובה אדון מיסטר לענייני לשון.. תגיד לי אתה מיסטר לענייני לשון מאיזה שפה באה המילה הזאת? בטח שלא עברית ואם לא ידעת מילה לעוזית אפשר לכתוב אותה בכל הסגנונות!! גם ככה וגם ככה לדוגמא טורקיה טורכיה תורכיה תורקיה

y a m a i

New member
אוי ווי

בחייאת תפתח מילון פעם בחיים, זה לא כואב. גם תורקיה וטורכיה זה לא נכון.

פשוט בושה שאתם מסתכלים על זה ככה

אתם לא חייבים להראות את זה מול כולם , בגלל שהיא ערביה אז זה קרה ?? איזה מין מחשבה זאת?? הגזענות עלתה לכם לראש , לא ראיתם איך הבנות לא אהבו אותה ולא בגלל שהיא ערבייה ! אלא בגלל שהייתה איום עליהן! ידעו שהיא יכולה לקחת ולכן לא אהבו אותה ! איך איך אפשר לחשוב בצורה מעוותת כזאת ?? אם אתם רוצים להיות באמת נאורים וליברלים , פשוט תוציאו את הגזענות שלכם החוצה !! תזרקו לפח , תסתכלו על האדם כאדם ולא כחיה בגלל שהוא כזה או כזה ! , השנאה והגזענות לא יובילו לשום מקום , וזה הוכח ולא צריך לחזור אחורה בשנים , להיפך צריך להתקדם , אוקי הבנות בפורום מקנאות זכותן , אבל לקרוא לה קופה ?? דיי זה עבר כל גבול , כל הבנות בתוכניות יפות , כולן בטוח יהיו דוגמניות , אבל בקריטריונים של התוכנית אחת היא זאת שזכתה וזאת ניראל , למה קשה לקבל ?? אפילו אם לא תקבלו זה כבר לא ישנה כלום , היא המודל מס' 1 של ישראל !

y a m a i

New member
אחי, ידידי, כפרה, חביבי...

אתה בטוח ששרשרת נכון? אני במערכת יחסים עם ערביה, אין לך מה לדאוג לגזענות מהצד שלי. וכן, אתה צודק, אין כמו ניראל!

ימאי אני שירשרתי להודעה הראשונה../images/Emo13.gif

ומאוד משמח אותי לראות שאתה בקשר עם ערביה , אתה מוזמן לבקר בקמונות זוגיות ערבית יהודית ,גם אם זה לא רציני או עם תוכניות לעתיד , כל קשר ערבי יהודי הוא עוד צעד נכון לחיים יותר טובים , ושוב מזל טוב לניראלל!!!

y a m a i

New member
אומנם לא יצא שרשור נכון

אבל בלי קשר אני אכנס בשמחה

y a m a i

New member
אני מתגאה בישראלית כמו ניראל

ומתבייש לומר, שאתה ישראלי. זאת הפאדיחה האמיתית.

1 6

New member
אז זהו...

שהצופים בבית הצביעו לה במקום השני והשופטים במקום הראשון...

אני איייייתך

אני מסכימה איתך בהכול.................... וזה לא יפיג שום מתח.. זה רק מגביר אותוווו

adigaline

New member
תגידי מה את דפוקה!?

מה באיטליה הביאו אנשים שיבחרו בא!? מה שיחדו סוכנים שיאהבו אותה!? תגידי יש קשיים בהבנת הניראה!?

למעלה