גועש..

גועש..

גועש,לא רגוע כמו לבה,אך בפעפוע שוב מבצבץ בי,הגעגוע לריגוש שהיה ואינו גועש,לא רגוע מחפש,מצפה לאירוע שימשוך שוב אלי תעתוע אליך,האור שבשלהי הליל.

Mוניk

New member
מרקי}[

על סירה במפרץ מעל חול נוצץ מגיעים לנשיקה מבטיחים עד אין קץ שחף דואה גל קוצף קונכיה דג קופץ מחשבה נקיה שאלה צעירה שלא מחפשת תשובה קצת עונש קצת חופש קצת זכר קצת נקבה החומרים שמהם עשויה אהבה נשואים כבר שנים אנחנו שונים מחפשים הזיה מגזימים בשתייה תלויים זה בזו על אותו הקולב והנה את שוב מביטה בי עכשיו כמו חיה הקשורה בכלובה החומרים שמהם עשויה אהבה יושבים שעות ושותקים מול האש ושורדים מה יש לדבר שלושה ילדים הגדול כבר הולך לצבא קצת עונש קצת חופש קצת זכר קצת נקבה החומרים שמהם עשויה האהבה (דויד ברוזה) מוניק

Mוניk

New member
../images/Emo79.gifקקטוס מאמי קבל../images/Emo25.gif

מחול מטורף ריטה אתה אוסף אותי אליך בשתיקה רועמת זרועותיך כמו כבלים בנשמתי השבוייה אהבתך אלי היא הבל הבלים אני יודעת שמכרתי את עצמי להזיה אתה אוסף אותי אליך בשתיקה רועמת זרועותיך אוחזות בי כמו אלפי נחשים אהבתך אלי היא הבל הבלים אני יודעת שנרקוד ביחד עד אובדן חושים רוצה לרקוד את המחול המטורף הזה הדם שבי נסער זה לא נגמר רוצה שתבקש רק עוד ריקוד אחד נוסף ואז תלך... אתה אוסף אותי אליך בשתיקה רועמת זרועותיך מובילות אל הריקוד האחרון אהבתך מכה כמו רוח בחולות בשתי רגלי שמתמכרות לתנועות בצימאון רוצה לרקוד את המחול המטורף הזה הדם שבי נסער זה לא נגמר רוצה שתבקש רק עוד ריקוד אחד נוסף ואז תלך... תלך תלך... מוניק

משו לא ברור לי..../images/Emo3.gif

אתה אוסף אותי אליך בשתיקה רועמת זרועותיך כמו כבלים בנשמתי השבוייה מי,אוספת אותי,ריטה,או מי,מי ?

Mוניk

New member
ריטה ריטה אוספת זה השיר שלה

ואני רק הבאתי לך אותו גם זה לא ניראה לך? מה יהיה? טוב תחפש שיר שאתה אוהב זה יהיה יותר פשוט עבורך יום טוב קקטוס
מוניק

ריטה, ריטה, איזו זמרת!!!!!!!!!!!!!!

אני מתה על הקול שלה! והיא היית לי באוזן, צילצלה אלי, אמרה לי תודה, ואני כמעט התעלפתי!!!!!!!!!!!!! דיווה אמיתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנה שיר שכתבתי לי על גב חולצה:

עד שתעזוב ריטה מילים: ריטה לחן: רמי קלינשטיין הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיני כל זמן שתשאר שלא אראה את פניך שלא אושיט את ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתשאר

וגם את זה יש לי על גב חולצה:

האם אתה מאושר ריטה מילים: אריאנה הרן לחן: שלמה ארצי האם אתה מאושר? האם את מאושרת? יום רודף עוד יום ושנה חמישית עוברת לפעמים קצת מאושר לפעמים הרבה מאושרת האם חשבנו שכך יהיה? האם חשבנו אחרת? דמך התערב בדמי ואני בחלומך עוברת איפה אתה מתחיל? ואיפה אני גומרת? ואיך זה שהמלאכים, המלאכים הטובים הביאו אותך אלי מארץ כל כך אחרת? האם אתה מאושר? האם את מאושרת? יום רודף עוד יום ושנה חמישית עוברת

Mוניk

New member
../images/Emo168.gifבוא ריטה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד מוניק

Mוניk

New member
חופי תשכנעי את קקטוס שריטה ז....

משהו ענק עם קול מדהים ומילים מלאות משמעות והשירים שלה גדולים מהחיים צ´או חופי}{ מוניק

כל שיר שלה.....פיצוץ!!!!!!!!!!!!!!!

המילים, הקול, העוצמה, הביצוע, הריקוד, החושניות, אין כמוה, בעיניי, אין באמת!!!!!!!!!!!!!

Mוניk

New member
אממממממ להנשים רגעעעעעעעעעע

לוקחת אוויר מלוא הריאות תשכב תהיה רגוע מאמי לא לזוזזזזזזזזזזזזזזז מרקי}{ מוניק

חן (*_*)

New member
מרקי ../images/Emo24.gif

לא רגוע, מחפש כהר געש גועש? מה יהיה? שמא תיקח רגיעון או, שתמצא ריגושון?
לא די באיומי מלחמה? אתה מאיים ברעידת אדמה?

למעלה