גוף זר במערכת הנשימה

FrankieCrisp

New member
גוף זר במערכת הנשימה

היי בזמן שאכלתי ארוחת ערב הרגשתי כאילו חתיכה של כרוב כבוש נכנסה לי לקנה הנשימה והמשיכה לריאות. מאז כל הזמן יש לי צורך להשתעל. יכול להיות שהחתיכה באמת הגיעה לריאות שלי? אני יכול להוציא אותה משם? (היימליך או משהו כזה) אני קצת מודאג ומאד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה רצינית. תודה

עמיחי נ

New member
ראה הודעה אדומה בצד שמאל...

הכי טוב שתלך להבדק אצל רופא... אני זוכר שבזמנו היתה כתבה בעיתון על נערה שנשמה חרוז והיתה דלקת ריאות כרונית...

אמממ

דבר ראשון מאד לא סביר אומר לך למה, ישנן בגוף כמה וכמה רשתות בטיחות שנועדו להציל אותך מדברים שכאלה. הראשון מבינהם הוא הגג רפלקס שבעצם יגרום לשיעול רצינינ והעפת החתיכה, דבר שני אם משהו יעבור לך דרך תיבת הקול לא סביר שלא תחנק מזה...וגם אם לא כאשר גוף זר שכזה יחדור לריאות עלולים להתפתח זיהומים ואפילו בצקות...

Inco Gnito

New member
נשמח באם תוכל להעלות

בצמוד להודעתך גם צילום חזה (רנטגן, כמובן), ע"מ שנוכל לאבחן יותר טוב את מצבך.... להוצאת הכרוב היינו ממליצים להשתמש במלקחי מג'יל ארוכים, או לחילופין לבצע לרינגוסקופיה. בדרכך למכון הרנטגן לביצוע הצילום או לחדר הכלים הסטריליים, ממולץ לך לעבור אצל רופא, שגם יראה אותך ויידע לענות לך קצת יותר טוב מיועץ וירטואלי....

למעלה