גוף חטוב

Crema86

New member
גוף חטוב

כל חיי אני מלאה ועכשיו אני שוקלת 80..השיא שלי בתקופה של שנים אחרונות היה 60 קג לפני שנה. נראתי רזה אך לא רזה מדי אבל לא הרגשתי שלמה עם עצמי , עדיין היה לי בטן
פתאום עליתי הכל בחזרה
לאחרונה שמעתי על סדנת עיצוב הגוף שרראיתי תמונות של סיפורי הצלחה מקצה לקצה..
לא רק רזה אלא חטובה. מדובר במפגשים של עיצוב הגוף ממוקד ובנוסף מקבלים תפריט.
הבנתי ממישהי שהייתה רשומה בסדנא שעולה יקר עד 2000 שח ל3 חודשים שהיא הייתה רשומה במכון כושר במשך שנה ואצלה השיגה תוצאות יפות יותר תוך חודשיים..
האם חוגים במכון כושר מספיקים כדי להשיג גוף חטוב או שדווקה הסדנא תתאים לי יותר?
ואיזה תרגילים או חוגים כדי לי ללכת כדי להתחטב מהר יחסית?

The Pinky P

New member
השינוי תלוי אך ורק בך, כל השאר זה תרוצים.

נתחיל מזה ש - 2000 ש''ח ל - 3 חודשים זה טירוף,זו גניבה לאור יום,שוד של ממש.
מי שבאמת רוצה לעבור שינוי, יעבור אותו גם בלי מסגרת בכלל.
מה גם שבמצבך את צריכה להתחיל לחתוך במשקל לפני שתתחילי לחשוב על חיטובים וקימורים.

חוגים זה תרוץ, אימונים קצרים ו"אינטנסיביים" ( היט וכאלו) זה תרוץ.

הדרך מחשבה של - להשיג הכל כאן ועכשיו, בלי להתאמץ ובלי להזיע היא כל כך לא נכונה, לצערי זו הדרך
מחשבה של הרבה אנשים,בעיקר אצל בנות,
כל מה שבא בקלות ילך גם בקלות, אין פה דרך קסם ואין קיצורי דרך - כל מי שאומר לך שיש כזה הוא בעל אינטרס.

תתחילי להוריד משקל בתזונה מותאמת ואימונים גופניים שאת אוהבת (כרגע לא ממש משנה איך) ובשלב מאוחר יותר
תבני תכנית לחיטוב.

פתאום?

איך ובכמה זמן הורדת 20 קג, לגבי עלייה חזרה במשקל,זה משהו שתקחי בחשבון -ברגע שיש תאי שומן הם רק מתרוקנים בתהליך ההרזיה ,
וברגע שלא תשמרי הם יחזרו להתמלא ומהר. לכן ,חשוב שיהיה לך סדר קבוע של אכילה וכושר. אני הייתי ממליץ לגשת לתזונאי\ת קלינית
(יש בכל קופת חולים) ושם יכינו לך תכנית אחראית .נכון,לא "ישבו" לך על הראש ,אבל מצד שני את לא מפתחת תלות ב 2000שח ב 3 חודשים..
לגבי כושר,הייתי מתייעץ לפחות בשלב הראשוני להכנת תכנית מתאימה ליכולות הפיזיות וגם לעדכן אותה מידי חודשיים -שלושה.

Crema86

New member
אממ

הורדתי 14 קג בדרך מאוזנת של קבוצת תמיכה . בשלב כלשהו המשקל שלי עצר על 66 קילו. קילו עולה קילו יורד למשך תקופה ארוכה..
פניתי לדיאטה של נטורל ביוטק עם הטיפות ואני מודה שלא הצלחתי לעמוד לאורך 500 קלוריות במשך היום ולכן ירדתי רק 6 קילו בחודש. עשיתי את זה בשביל אירוע חשוב
ושוב מתקרב לי אירוע שכזה
לחץ לחץ לחץ
אני מעוניינת להירשם לקבוצת הרזייה אחרת ששם אני ישלם 100-150 במקום 240 שח
שהייתי בקבוצת הרזייה זה עזר לי אך לא תמיד
תמיכה זה חשוב
והאמת..?קשה לי לדמיין עצמי הולכת לחיטובי הגוף במכון כושר ורואה תוצאות משביעות רצון גם
זה למה אני מתפתה ללכת לסדנה הזאת , ששמעתי וראיתי מלא סיפורי הצלחה
שמעתי מישהי אומרת בפירוש שהייתה רשומה שנה במכון כושר ולא ראתה שום שינוי במשקל ואילו בסדנא ירדה בציק צאק
מה שכן זה לא הולך להיות קל

The Pinky P

New member
אוי זה מחריד, אין פלא שהעלת בחזרה את המשקל...

כל מה שבא בקלוחת הולך בקלות.
בדרך הזו את תורידי ותעלי תורידי ותעלי תורידי ותעלי.
שנה ככה,שנה ככה וכולי...
עזבי את העניין הבריאותי, ירידה במשקל צריכה להיות מבוקרת ומדודוה,
מה זה 6 קילו בחודש? צמת יום כן יום לא? אוי זה פשוט לדפוק את הגוף.
מה זה 500 קלוריות? זה אפילו לא שליש מהמינימום שצריך לאכול.

מצטער,זו לא דרך להוריד משקל, זו לא דרך להתנהל באופן בריא.
בהורדת משקל אין "כאן ועכשיו" או "כמה שיותר מהר ככה יותר טוב"
רק שינוי אמיתי בהרגלי התזונה יגרום להתמדה בשמירה על משקל
ורק תהליך הרזיה איטי ומבוקר יגרום לירידה נכונה ולא מסוכנת במשקל.

מה שאת עושה כרגע זה נורא.

ירידה במשקל מתחילה בראש, ובפה...

היי יקירתי,
ירידה במשקל מתחילה בראש ובפה - ובאורח חיים בריא.
דיאטה היא זמנית, שמירה על תפריט מאוזן ופעילות גופנית היא דרך חיים ועליה יש לשמור.
מה שאת מתארת זה תהליכים קלוקלים של "כאן ועכשיו" מבלי לחשוב על מה יהיה מחר, הן מבחינת הבריאות שלך והן מבחינת השמירה על המשקל.
להיות רשומה לחדר הכושר זה מעולה ובריא וחשוב, השאלה היא מה עושים בחדר הכושר, השאלה היא מה עושים כשיוצאים ממנו, מה אוכלים ואיך מתנהלים. נשמע לי שאת מחפשת תוצאות מהירות מדי, מבלי לחשוב על טווח ארוך ועל הבריאות שלך.
אכלי נכון, מאוזן, בריא, שלבי מאכלים שיסייעו לך בירידה במשקל. לא צום ולא שיטות בזק כאלו ואחרות יסייעו לך.
אני יודעת שאני נשמעת כמו מי שמדברת "גבוהה גבוהה", אבל אני לא, ממש לא. רק מדברת מנסיון כואב ועבר של משקל עודף רב, ורק כשעשיתי את השינוי בראש, התחלתי להתמיד בפעילות הגופנית שלי, שיניתי את הרגלי התזונה שלי, התחלתי לראות תוצאות, להגיע לגוף רזה וחטוב וגם להצליח לשמור על זה לאורך זמן וכחלק משגרת חיים.

בהצלחה!

Crema86

New member
נכוןן..

באמת לזה באתי לשאול מה עליי לעשות במכון כושר כדי להתחטב?
לפני שנה הייתי רזה ועדיין הרגשתי לא טוב. פנים רזות מדי וגוף סביר שרואים כרס קטנה וידיים לא חטובות וככה גם הרגליים בשוקיים
המטרה שלי גם להתחטב
השאלה מה לעשות במכון?
ברור לי שקודם מתחילים בתזונה
&nbsp
אני עובדת כקופאית בסופר מזה כמה חודשים והיום למשל גוועתי מרעב. קיבלתי הפסקה אחת של רבע שעה ואכלתי בה כריך ממש בתחילת המשמרת ובסוף המשמרת חיכיתי וחיכיתי, ומשעה לשעה הלחץ התגבר בקופות וככה יצא שמשעה 9 וחצי עד 3 וחצי לא אכלתי כלום!!
אני לא יודעת מה לעשות אולי כדאי להחליף מקום עבודה..
אני אחת שאוהבת לאכול ורגילה לאכילה כל 3 שעות..
פתאום אני מוצאת את עצמ למטה ומשתוקקת בנוסף למתוק!
לא יודעת גם המשכורת לא משהו..
קשה לי
והאמת שאני מטילה ספק אם המכון כושר יעזור לי
מרגישה אבודה
להתחיל לחפש עבודה חדשה?
יתמכו בי ..? מבחינת האוכל כריך קטן מתי שאני זקוקה
&nbsp
&nbsp

למעלה