גוף של אישה בהריון זה
|

טלללל

New member
גוף של אישה בהריון זה ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif |

אחד הדברים היותר מקסימים/מהממים/טבעיים/סקסים/יפים ופשוט אין כמו גוף של אישה בהריון... לדעתי כל הנשים צריכות ללכת עם חולצות בטן כשהן בהריון ועם אף מורם. וכנ"ל בבריכה- ללכת עם ביקיני בלבד. להתראות, טל.

דעה קצת אחרת....

ומקווה לא לקבל מתקפת הודעות אחרי הדברים שלי, אני רק מביעה את דעתי. אני גם חושבת שאשה בהריון זה דבר יפה ומקסים וסקסי וצריך להראות אותו אבל.. במתינות.... אפשר ללכת עם חולצות צמודות ואפשר לקנות בגדים יפים לזמן ההריון (והיום המבחר כבר עצום) אבל אני חייבת להודות שלראות את הבטן עצמה חשופה עושה לי משהו.. לא נעים... לדעתי הריון זה דבר אינטימי ומאוד אישי ופרטי וכמו איברים אחרים יפים בגוף שאנחנו לא הולכים וחושפים אותם לגמרי אלא מבליטים אותם ככה אני מרגישה לגבי בטן הריונית. גם אני בעצמי לא הבלטתי אותה בכוונה אבל גם לא הסתרתי.

ashlaya

New member
השאלה היא

איך ניראים בהריון? טלל האם זאת את??? לא הכרתי נשים רבות שנראו ככה בהריון..לצערי... אני שבוע 11 עם 3 ק"ג יותר כבר.... וזאת רק הרגשה של פאניקה עצומה!!

limori

New member
הלואי והיתי ניראת כך. בודאי

היתי חושבת כמוך. בהריון הראשון לבשתי ביקיני עד חודש שמיני היום אי לא משה לעצמי אפילו לא בחודש הראשון......

anat_i

New member
אני מסכימה

עם דניאל של מורן. חולצות בטן בעיני לא יפות גם לא בהריון...

limori

New member
אשליה אין לך בחילות? הקאות?

אנחנו באותו שבוע ואני רק יורדת במשקל. ואני אשמח אדעת איזה בדיקות עברת עד כה. להזכירך אני לא גרה בארץ. Thanks Limor

ashlaya

New member
אז ככה...

טפו טפו טפו התדירות של הבחילות וההקאות ירדה - מודה היו תקופות קשות יותר.... ולא לצערי לא ירדתי במשקל אלה עליתי! עליתי כבר 3 ק"ג כי הדבר היחידי שניכנס אצלי לגוף ומתעקל טוב זה לחם ...כמה עצוב.. לפני ההריון בקושי חייתי מארוחה ביום ופיתאום אני חיה על לחם.... עדיין לא עשיתי ממש בדיקות חוץ מדם ואולטראסאונד ואתמול ראינו את העובר שלנו מקפץ לו בבטן:) בחודש הקרוב יש לי שקיפות עורפית + סקירה מוקדמת איך עובר עלייך?????????

limori

New member
עובר ועובר קשה

עד עכשיו היתי קצת בסיכון להפלה ואפילו בשמירה אך היום עשיתי בדיקת אולטראסאונד והכל בסדר. הפצפון/ ת לא הפיק לזוז. מזלי הגניקולוגית שלי היא עשה גם אולטראסאונד כך שכל בקור אצה אני ושה גם אולטרסאונד. מתי את עושה סקירה ושקיפות? ובאשר לחם בדר"כ אני יכולה לחסל כיכר לחם אבל עכשיו לחם מגעיל אותי ולמעשה הכל מגעיל אותי ואני מחכה שההרגשה הנוראית הזאת כבר תעבור. בהריון הראשון שלי הרגשתי מעולה והפעם .....

טלללל

New member
אני גאה ונרגשת לומר ש

אכן כן, זו אני בתמונה לא רק שהתברכתי בבעל אוהב, תומך ומפרגן אלא גם בצלם מוכשר שמתעד אותי 25 (לא, זו לא טעות) שעות ביממה. וכשנודע שאני בהריון אז בכלל החגיגה כפולה ומכופלת וכך גם מספר הפילמים. זהו ההריון הראשון שלי ובינתיים היחיד (ונקווה שלא לאורך זמן)

tonti

New member
טל! שתחנקי! סתם בצחוק

אני שונאת את עצמי בהריון אפילו שלפני כן חשבתי שנשים בהריון זה דבר מהמם. ואפילו שבחודש חמישי לא רואים עלי כלום אבל ממש כלום. והכי חשוב אפילו שבעלי חולה על הגוף שלי עכשיו. למרות הכל אני לא אוהבת את עצמי עכשיו. אני מקנאה בך על שאת אוהבת את עצמך.

karen01

New member
אני איתך!!

אמנם אני לא נראית בדיוק כך (...) אבל אני מסכימה עם כל מילה! זה כל כך נשי וחושני ומדהים!!! כמה שתמיד חשבתי שזה יפה, זה הפתיע אותי כמה שזה מהנה אותי.

למעלה