גופים תלת ממדיים

amir602

New member
גופים תלת ממדיים

הרבה זמן כבר שאני מחפש באינטרנט הוראות לגופים תלת- ממדיים, ולא מוצא. בבקשה תביאו לי קישורים לגופים תלת ממדיים, ובעדיפות ראשונה את הדגם של המקצועות (הצלעות של הפאות) של הקוביה.

billkarson

New member
תנסה כאן

אני לא ממש הבנתי לאיזו קוביה אתה מתכוון, יש הרבה קוביות תלת מימדיות. אני מקווה שזה משהו בסגנון שאתה מחפש.

גילה או

New member
וגם כאן

באתר הזה שמופיע בקישורים יש הרבה דגמים מודולרים.לחלק מהדגמים יש גם הוראות.

amir602

New member
../images/Emo51.gif

התכוונתי לדגם של מקצועות מחוברים של קוביה. מקצועות של פאון הן הצלעות של הפאות שמרכיבות אותן. לדוגמה בקוביה, מכל קודקוד יוצאים 3 מקצועות.

amir602

New member
מצאתי תמונה לדגם

התמונה לקוחה מהגלריה של גיל גבעוני

גילה או

New member
הדגם

הוא- OPEN FRAME 12 UNIT מיתוך הספר של טומוקו פוסה - MULTIDMENSINAL TRASFORMATIONS UNIT ORIGAMI. אני לא חושבת שיש הוראות באינטרנט . אני קניתי את הספר דרך אמזון לפני מיספר שבועות.כמו שכתבתי בעבר עזרו לי לקנות אותו כי גם אני לא ממש מתמצאת בקניות דרך האינטרנט.עד כמה שאני זוכרת לפני מיספר דפים בפורום מירים הודיעה שיש לה ספר כזה למכירה. הספר הוא ספר מצוין למי שאוהב אוריגמי מודולרי. בכל אופן אם לא תשיג את הספר אוכל להביא אותו לאחד מהמפגשים ותוכל לקפל את הדגם .

Ady P

New member
ספר למודולים

אני קניתי את הספר Modular Origami Polyhedra Lewis Simon,Bennett Arnstein and Rona Gurkewitz דרך אמזון הספר הגיע תוך שבוע (קניתי עוד שני ספרים כי אחרת דמי המשלוח עולים יותר מהספר) הספר נהדר לדגמים מודולרים ועשיתי כבר תערוכה קטנה של דגמים. בהצלחה

למעלה