גופי חימום

moon light9

New member
גופי חימום

היי לכולם! אני מקבלת ליומהולדת פיתון מתכדר ואני לא כל כך מתמצאת בגופי חימום. אני ממש אשמח אם מישהו יסביר לי מה קיים בשוק, מה ההבדלים ומה בערך המחירים. כמובן כל זה בהתחשב במה שיתאים הכי לנחש שלי. המון תודה

הכי יתאים לנחש שלך...

זה טמפ של 25 מעלות מינימום ו-32 מעלות מקסימום...את זה את יכולה ליצור באמצעות מספר אפשרויות שהיקר ביניהם הוא בסביבות 500 שקל וניתן להשיג אותו באתרים באינטרנט מחול...זהו אמצעי חימום שפולט חום עם בקר טמפרטורה [רן 333] יוכל לתת לך הסבר מדוייק יותר...ישנם את הכבלי חימום בעלי תפוקת חום שונים,15,25 ו-50 וולט,זהו כבל בעובי שרוך עבה כשתיים עד שלושה מטר שאותו מניחים בצורה מפותלת תחת שליש הטרריום כך שמצידו האחד של הכבל תהיה זכוכית הטרריום ומצידו השני קלקר או משהו דומה לו שניתן יהיה לחרוץ עליו את המיקום בו תרצי להניח את הכבל וחשוב מאוד למדוד את הטמפ באמצעות מד טמפ ולא לנחש,ביום למשל האיזור שמעל הכבל אמור לקבל טמפ של 28-30 מעלות והצד המרוחק יקבל כשתיים עד שלוש מעלות פחות ואת זה ניתן לקבל על ידי שינוי מיקום הכבל ומוצר זה עולה בסביבות 100 עד 150 שקל....מוצר נוסף הוא פלטת חימום,זהו מוצר בגודל נייר מחברת עם חיבור לכבל חשמל שמתחמם ומניחים אותו תחת הטרריום אך לא את כולו מכיוון שהוא מפיק חום רב לכן יש להניח מעט ממנו תחת הטרריום ולמדוד את הטמפ,אם לא מספיק אז להכנים עוד קצת את הפלטה עד שתיתקבל הטמפ הרצויה...הכל תלוי כמובן בגודל הטרריום...אני למשל משתמש בנורות אדומות של 60 וולט ואני מווסת את הטמפ כך שאני מדליק ומודד את הטמפ ואם זה לא מספיק אני מדליק עוד אחת עד שאני מקבל את הטמפ הרצויה...זה אמור לעלות בסביבית 60 שקל אך יש להקפיד על הפרדה בין הנורות לנחש מכיוון שלנחש יש דם קר והוא אינו מרגיש חום ואם יבוא במגע עם נורה הוא עלול להיכוות לכן יש ליצור הפרדה מוחלטת ...שאלות נוספות יענו ברצון...

יהודה א

תוכל בבקשה לעלות תמונה של הנורה עליה אתה מדבר כי אני גם משתמש בנורת חימום של 60 וולט והיא עולה בסביבות 10- 15 שקל הנורה אדומה ומעלה לי חום של +- 10 מעלות (אורך הטרריום כמטר)

Itamar Levy12

New member
חנויו שמתעסקות במקררים ומזגנים.

דימר אפשר גם להשיג בהום סנטר.

נצל''ש-

רציתי לדעת קצת על נושא הרבייה (בואה) באיזה גיל אפשר לזווג תהליך הרבייה ועד פרטים חשובים תודה מראש

ועוד שאלה

איך אני יודע אם הנחש שלי (בואה זכר) מוכן לזיווג הוא בן שנה וחצי ככה.. האורך שלו בערך מטר 60 - 70 תודה...

תשים לב אם כשהוא מוריד את הנשל

יוצא לו מאיבר המין משהו שנראה כמו נזלת יבשה, צריך להיות בצורה מאורכת. זה אמור להיות "פקק הזרע" וככה אתה יודע שהנחש מייצר זרע והוא בוגר מבחינה מינית.

למעלה