גופי רועד מהתרגשות

פריאסור

New member
גופי רועד מהתרגשות

למי שלא מכיר אותי, אני די חדש בפורום ורק לאחרונה התחלתי להבין שאני (כנראה) א-מיני. רציתי לחלוק איתכם את ההתרגשות שאני חווה בדרך להגשמת החלום...נחשו איזה (תשובה בסוף, לא להציץ חחח) ההמתנה, הציפייה לרגע הגדול, הן גם סוג של הנאה... אני חושב שעבורי זה יהיה כמו התגשמות חלום. משהו שתמיד רציתי אבל רק עכשיו אני מתחיל להבין מה זה המשהו הזה.. רק עכשיו אני מתחיל באמת להעריך את זה. ההתרגשות הזו עוטפת את כולי ולא מרפה. אני חושב על זה המון ומפנטז על איך יהיה, על איך אהיה. עבורי זה יהיה סוג של להיוולד מחדש, סוף סוף להרפות מהפחדים ורגשות אשם שהצטברו להם בלי שיהיה לזה בסיס אמיתי. להתחיל לחיות ב א מ ת . אני מחפש אותך. אישה שלי. יום אחד אני אמצא אותך, את תראי. פריאסור

פריאסור

New member
תודה שלי...

אבל אני לא חולה... אני מרגיש מצויין, אני בשיא כוחי, ומצב רוחי מרומם. אגב, לא הודעת לאחרונה שאת עוזבת את הפורום...? מה, הדגעגענו?

18292

New member
איפה מכירים

היי! אני מניחה שמה שאני רוצה לשאול זה איפה מכירים אנשים א- מיניים להיכרות ויצירת זוגיות?

פריאסור

New member
סוף כל סוף צדיקה ראשונה בסדום!

אפשר להכיר פה, ממש פה, ממש בהודעה הזו, ממש כאן ועכשיו :) אפשר גם בלוח המודעות (הקישור למעלה), שלאחרונה נראה שאבד עליו הכלח... נ.ב. אחלה ניק בחרת... חחח מה זה מיקוד?

למעלה