גופי תיאורה לבריכה....עזרתכם

asher40

New member
גופי תיאורה לבריכה....עזרתכם

שלום לכולם... במסגרת פרוייקט שאני מבצע וכבר הזכרתי אותו כאן ,אני אמור להרכיב גופי תאורה לבריכה ,שכפי הידוע מגיעים קומפלט עם הנורה וכבל משתלשל באורך כמטר. אני מחפש בדחיפות קופ' חיבורים מנירוסטה IP 65 הנסגרת עם ברגים. אני יודע שהם קיימים אך איני מוצא אותם וגם החברה שאני רוכש ממנה חומר לא משיגה לי ספק. האם מישהו מכיר ספק כזה? טלפון? משהו? דחוף!!! תודה מראש על העזרה...רש"ר ,חובב ציון ,רז...אתם תותחים...קדימה עיזרו לי. ביי אשר.

מאגר

New member
אשר בתערוכת החשמל רקס 2004 הוצגו

לא רק קופסאות ביקורת אלה גם תעלות קופבות ביקורת שהם IP65 ומעלה הן בדרך כלל שיכות לציוד רפואי תעלות כאלה יש רק לאמבל ולפלבם ישנו גם יבואן של תעלות נירוסטה וקופסאות חיבורים מוגנות אחד בחיפה שאת שמו איני זוכר. בנוסף לכך תבדוק את האפשרות להשתמש בקופסאות מוגנות חומצה של ע.ד.א פלסט ושל מדע הם מיבאים קופסאות אטומות מפלסטיק מוגנות חומצה למעבדות מחקר. בעבר השתמשתי בזה במכון ויצמן לפי דרישה של אינג' ד"ר ויסמן מהטכניון בחיפה לחיבורים של משאבות חומצה. מקוה שעזרתי לך דורון ט

מאגר

New member
אשר אם הבעיה היא אורך החוטים

יש עוד פיתרון שיכול לעזור. אתה יכול להשתמש במופת אפוקסי יצוק עמיד חומצות ומלחים ולהאריך את החוטים ללא בעיה עשיתי את זה גבר בעבר בברכות דגי נוי ובברכות דגי מים מלוחים בעבר וזה מחזיק עד עצם היום הזה. בהצלחה דורון ט

asher40

New member
למאגר...ה"לב אופיר" לא מתעסקים ...

בקופ' חיבור להשקעה במים.עובדים עם ענבר אבל אין להם קופ' מלבד הרגילות שאנחנו מכירים.

רשר

Well-known member
מנהל
מנסיון בבריכת שחיה מוארת

לחבר כבל מאריך בלחיצה או הלחמה לצקת מופה אפוקסי או מתקווצת של 3M עם "זפת" את המופה כדאי להשאיר בתוך קופסא כך שתהיה גישה בעתיד אם ירצו להחליף גוף תאורה, אני השארתי מתחת לריצוף הגרנוליט אבל עם מסגרת אלומיניום שמאפשרת שבירת הריצוף רק מעל המופה את הכבל באורך מטר תשאיר מאחורי הפנס בתוך המים, כך תהיה אפשרות לשלוף את הפנס מהמים ללא ניתוק כבל החשמל כדי להחליף נורה את החיבורים לבצע בקופסא מוגנת בקיר קרוב או ישירות ללוח לא לתת לצינור מוביל להכניס גזים (כלור, ברום) או אדים ממי הבריכה לתוך הקופסא כי זה מאכל את המתכת

asher40

New member
היי רשר....נו ,וקופסה נירוסטה...

היכן אפשר להשיג? (10/10)?

למעלה