גופתו של נשיא

סליידר

New member
גופתו של נשיא

אחד הסיפורים היותר מוזרים בהיסטוריה המקאברית של אמריקה הוא הניסיון לחטוף מקברה את גופתו של הנשיא הנערץ אברהם לינקולן. בהכירנו את אישיותו של המנוח ואת הנסיבות בהן מצא את מותו, ניתן היה להאמין שמדובר בפעולה בעלת אופי פוליטי מובהק. למעשה, היה זה מבצע שנועד להשיג מטרה אחרת לחלוטין: לתבוע את שחרורו מהכלא של זייפן כספים מוכשר בתמורה להשבת הגופה לשלטונות. המבצע נודע לשירות החשאי וכמה מבכיריו הוציאו לפועל את אחת מפעולות המניעה המגושמות והמרושלות ביותר שנראו עד כה - שלומיאלית עד כדי כך שכישלונה הוסבר בתיאוריות קונספירציה מטורפות לחלוטין. ומכל מקום, ללא קשר לפעולה זו ולתוצאותיה, לא הייתה זו הפעם האחרונה שבה הוזזה גופת הנשיא ממקומה - וגם לא הפעם האחרונה בה העלה מאן דהוא את הסברה כי הגופה כלל אינה גופתו של לינקולן, אלא של כפיל כלשהו. להמשך לחצו כאן

AnnabeI Lee

New member
הוא היה בדכאון קליני, למה זה מפתיע

אותך שהוא חלם שהוא מת? מעבר לזה שהוא היה נשיא של ארצות הברית, אתה יודע כמה מכתבי נאצה ואיומים האנשים האלה מקבלים? לא נראה לי שיש קשר לכוח על-טבעי. וחוקי מרפי הם סתם המצאה טיפשית. אנחנו שמים לב אליהם רק כשהם קורים.

MetalSinagouge

New member
זאת ועוד!!!

הטיב להראות זאת יום (HHHume) כשאמר שסיבתיות היא הבחנה של הצופה, ואין לה קיום ממשי בעולם "האובייקטיבי". אבל אותו דבר ניתן לומר על צבע השמיים, כי אנחנו אף פעם לא יכולים להיות בטוחים שהוא ישאר כחלחל בפעם הבאה שניסתכל עליו. לכן אני אמשיך לחשוב שThe Company רודפים אחרי כל פעם שאני רואה שצעיר בן |דגש|23 נהרג בתאונת דרכים. סביר להניח שרק האינטרנט שלי מראה לי כתבות כאלה. וההסבר הכי ראציונאלי שיש בקשר לאייב (Ape) הוא פשוט: חיזרים שמסוגלים לעשות מניפולציות במימד האסטרלי גרמו לו לחלום את זה. הגידולים שהיו לו על הפנים היא בעצם מיקרוצ'יפיס שהושתלו בו. החיזרים הם בעצם שחורים כמו בMartian Time Sleep של דיק, והם גרמו לו להתנגד לעבדות. זה כל כך פשוט.

AnnabeI Lee

New member
באופן לא מפתיע לא הבנתי מה הקשר

של ההודעה שלך למה שכתבתי, אבל יש לי שיעורים וגם אם היית מסביר לא הייתי מתעמקת, אז ניחא.

AnnabeI Lee

New member
קראתי "קחי את זה כמחאה"

וחשבתי שגם אתה החלקת על השכל. ~דיסלקטית בשעת לילה שכזו~

MetalSinagouge

New member
אבל זה לא לילה, זה 11.

וזו לא הייתה בדיוק מחמאה. סתם משהו לא קשור שבטח ישבת עליו כל הלילה כדי לפרש.

MetalSinagouge

New member
אמריקה לא קיימת. יש רק משטח שהוא

ישראל, ומקור אור חזק שמוסתר עם פוליגל לסירוגין.

AnnabeI Lee

New member
איזה דיון מטומטם. הרי אתם משתמשים

בפוסטמודרניזם, שדי לפי ההגדרה שלו אי אפשר להוכיח כלום. די לזיין את השכל כבר.

0Pandemonium0

New member
וואי, נכון. מטאל, היא צודקת. ואני

שונא פוסטמודרניזם. איך גררת אותי לתוכו?

למעלה