גופת דולפין טריה נצפתה אתמול מול חופי נתניה

הליויתן

New member
גופת דולפין טריה נצפתה אתמול מול חופי נתניה

הודעה הועברה למחמלי כשאוכל אעלה תמונות בהמשך נצפה דולפין חי מאד מערבית לוינגייט

אנא שלח תמונות בהקדם, תודה על הדיווח

בגלל המזרחיות אני מניח שהדולפין לא יגיע לחוף בקרוב. אפשר עוד פרטים על הדולפין החי תודה אביעד

הליויתן

New member
החי נצפה קילומטר מערבית לוינגייט

לאחר השקיעה ביום חמישי 5.3.2009 ממה שהצלחתי לזהות,פרט בודד מעריך אותו בגודל של כ2-2.5 מטרים נראה עולה לנשום פעמים,חמישים מטר מהקיאק,אחר כךעשרה מטרים ממנו ונשמע בלבד לכמה נשימות נוספות מכיוון הירכתים אחר כך הוא נע מדרום מזרח לצפון מערב הדולפינן המת היה כ1.7-2 מטרים להערכתי מצרף תמונה של הפגר שלחתי אליך מייל עם כל התמונות,אביעד,נא אשר קבלה,או שלח אלי במסר מייל מעודכן שלך

תמונה נהדרת, תודה על הדיווחים

אולי נעבור לעשות סקרים על קיאקים. לא הצלחת לצלם את הסנפיר הגבי של הדולפין החי? זה יעזור לנו לזהות אותו. תודה, קיבלתי את המייל שלך והחזרתי תשובה, בכול מקרה הנה המייל שלי שוב [email protected] ממתין לתמונות. אביעד

הדולפין המת בתמונה נראה לי במבט מהיר ממש חי

בקשה להבא, עם מדובר בגופת דולפין כזו טריה ולא מסריחה, במידה וניתן אז לגרור אותה לחוף, זה יעזור לנו מאוד מאוד. לצערי בגלל המזרחיות בימים האחרונים הגופה כנראה לא תגיע לחוף וגם אם תגיע היא כבר תהיה במצב רקבון מתקדם ולא נוכל לבדוק את סיבת המוות ועוד פרמטרים נוספים שניתן לקבל מגופת דולפין טריה. תודה ובתקווה רק לדולפינים חיים. אביעד

הליויתן

New member
מצטער אביעד יקירי-במסע חתירה בקיאק

מעגן מיכאל>הרצליה אין יכולת ולא עניין להתחיל לגרור נבלות ................. דיווח הגיע טלפונית למחמלי מהשטח,כולל מיקום ג'י פי אס מדוייק ככל שהמכשיר נותן נאסף תיעוד מצולם יכלו להוציא סירה ממכמורת ולהגיע תוך 20 דקות,לו ממש רצו מצטרף לתקוותך לדולפינים חים בהמשך! בעוד רגע ישלח אליך מייל עם שאר התמונות

תודה על תמונות קיבלתי

לגבי הוצאת סירה על ידי מתנדבי מחמל"י, תיאורטית אתה צודק. בפועל החיים יותר מסובכים. מה"נבלה" ניתן ללמוד הרבה מאוד ולכן במידה ויש אפשרות אז אנחנו מבקשים ממי שרואה גופה טריה שיגרור את הגופה לחוף. אם אפשר מעולה, אם לא אז תמונה גם עוזרת. תודה בכול מקרה אביעד

הליויתן

New member
השתדלתי לעזור כמיטב יכלתי הדלה

ואכן חשוב שיכתב ידווח,ושאנשים שאכפת להם יוכלו לעזור! מקווה שהלאה אוכל לדווח רק על לוויתנים ודולפינים במצב חי

למעלה