גוקרנה: כן או לא?

גוקרנה: כן או לא?

הי לכולם,
נוסעת עוד שבועיים להודו לקצת פחות משלושה שבועות, ובעיקרון מתכננת לרדת למייסור ואז לקרלה והביתה (אין לי כח לנדודים). עלתה האפשרות להיות כמה ימים בגוקרנה לפני מייסור, ורציתי לשמוע המלצות ודיסהמלצות. האם מדובר בקייטנה של ילדים משוחררים מצה"ל שיקדחו לי בראש?
ואם לנסוע, איך הכי כדאי?
והאם יש המלצות ספציפיות שנוגעות ללינה ושהות?
תודה מראש לעונים!

sailor

New member
המלצה שלי - וארקלה, קרלה

בוארקלה יש הכל. זו עיר מקדשים מרתקת ולא גדולה, עם קצת מזל (חג) תוכלי לראות שם ריקוד קאתקאלי אוטנטי במקדש ולא כזה המיועד לתירים בלבד,
יש חוף ים נהדר, שפע מסעדות ומלונות לתירים לצד שפע דהבות למקומיים וזולות של דיגים לאורך החוף מצפון לעיר, בחלק מהמקומות אפשר ללון אצל הדיגים ולהתנתק מרוב התירים.
פגשתי ארופים אחדים שמגיעים לוארקלה לחופשת חורף בת 2-3 שבועות עם יציאה לסיורי יום בלבד, שנה אחרי שנה.

בדרך למייסור המקום המענין בו כדאי לעצור הוא האמפי, אזור עתיקות עצום ומרתק שבשל כך גם מתויר לעיפה, אבל בזמנך הקצר תצטרכי לבחור 3-4 קומות לבקר בהם ואם תבחרי בהאמפי תצטרכי לותר על משהו בקרלה, שאישית הייתי מקדיש לה את כל השבועיים.

menfro

New member
וארקלה

וארקלה אכן מקסימה. החוף יושב מתחת למצוק עליו בנויים הגסטהאוסים והמסעדות, אולי החוף היפה ביותר שהייתי בו עם שקיעות מדהימות בצורה בלתי רגילה. אבל קחי בחשבון שהמקום קצת תיירותי.
מציע לא לוותר על קוצין, עיר מקסימה ונעימה.

גוקרנה

הייתי בתחילת העונה...
אממ..... היה נחמד, וזהו. אבל זה רק כי חופים לא "עושים לי את זה".
כשהייתי (כאמור בתחילת העונה) היו מעט מאוד צעירים, להיפך, היו הרבה משפחות ואנשים יותר מבוגרים.
החוף יפה נורא, נהנתי שם יותר מבחופים של גואה, אבל זה רק כי אני מעדיפה את השקט וכמה שפחות תיירותי והמוני. כשהייתי שם הם היו באמצע בנייה של הבקתות על החוף אז אולי כרגע זה נראה אחרת.

אבל אני ממליצה בחום על האמפי.

למעלה