ג'וק בפיצה

Optimistic Girl

New member
האמת היא

שלא נתקלתי...
כי לא גולשת בפייס אז לא כזאת נתקלת

ובקשר לג'וק
עכשיו אני מאמינה לחברה שלי, שאמרה שראתה ג'וק שרץ סביב הפיצה באיזה קפיטריה...
מפחיד..
כבר יצא לי חשק לאכול פיצות בחוץ <לא שאני אוכלת הרבה בחוץ..>

ומי יודע, אולי יש גם ג'וקים שרצים להם כשאופים לחם...

אה כן, נתקלתי במשהו,
כשהייתי קטנה הייתי קונה קופסאות שימורים של אפונה תירס וכו
אז בחברה לא מפורסמת, זולה כזאתי,
מצאתי בשימורי אפונה תולעת ירוקה !!!!!!

עד היום אני מצטערת שלא התלוננתי,
וכן עכשיו אני לא אוכלת מקופסאות שימורים לא רק בגלל זה,
אלא גם הקטע הבריאותי מעדיפה הכל טרי

אבל החוויה חרוטה בזיכרוני

faland

New member
דומינוס ידועים בזה שהם חרא

אם תחפשי יש עוד סרטון ברשת שמראה שניי עובדים מתעללים באוכל של אחד מהלקוחות.

כן זה מרעיש שהם פשוט משתיקים את התגובה אבל אני לא מופתע

NEO83

New member
המקרה שאתה מדובר עליו

קרה בארה"ב, והטמבלים כמובן פוטרו ישר אחרי זה.

faland

New member
אז בתור עובד לשעבר ניראה לך שזה יכול לקרות

בטעות?

אני מבין שבכל מיסעדה יש ג'וקים, זה בעיה שקשה להתמודד איתה כשעובדים עם מזון, אבל איך ג'וק הצליח להתגנב על פיצה בזמן האפייה בלי שאף אחד ישים לב? לפי דעתי או שמדובר בחוסר איכפתיות ותשומת לב או בעובד עם חוש הומור גרוע. בכל מיקרה לא הייתי רוצה לאכול שום דבר מהמיסעדה הזאת, וזה ניראה כאילו מקרים כאלה קורים לדומינוס לעיתים קרובות מדיי.

NEO83

New member
כשאתה עובד בלחץ

וכשהתנור פולט 6 פיצות בחצי דקה עד דקה.... קשה לי להאמין שתצליח לתת 100% מהתשומת לב לכל פיצה...

קורים לעתים קרובות מידי? באמת? יש לך תיעוד לזה שזה קרה בעוד מקומות בארץ? אני לא מדבר על מקרים של חוסר שרתיות... אלא מקרים של ג'וקים וחיות למינהם בפיצות.

faland

New member
לא יודע גם אני עבדתי בתעשיית המזון

ואני מבין שעמוס, אבל ג'וק שאשכרה התבשל באוכל זה משהו חדש. יש דברים שצריך להקפיד שלא יקרו לעולם וזו הפעם השנייה שאני שומע שזה קורה אצל דומינוס. אתה באמת מצפה שאני אחכה שבפיצה שלי יהיה ג'וק לפניי שאחליט שאני לא אקנה מהם יותר?

קורה, הם בני אדם.

זאת טעות מאוד לא נפוצה אבל מספיק שיסובב לשניה את הראש.הרי ג'וקים מהירים ואין מה לעשות כמו שאמרת יש ג'וקים בכל מקום שעובד עם אוכל.כבר עבדתי במסעדה שלקוח קיבל חרק קטן בסלט.
אבל אחרי שהעלו את הסרטון לדף הפיסבוק של דומינוס, לפי דעתי היו צריכים החבר'ה שם לקבל תגובה ופיצוי משמעותי

(בינינו, אם אני היתי נופלת על המגש הזה , לא יודעת מה היה המצב שלי, אני לא ברוח ספורטיבית כמו החבר'ה שם שקיבלו את הג'וק הזה. אני היתי מתנהגת לגמרי אחרת)
הג'וק לא הבעיה כמו שהם לא קיבלו תגובה זאת בעיה.

חוזרת בי. דומינוס יצאו בסדר

תקראו את הכתבה

http://www.kikarhashabat.co.il/תוספת-בלתי-רצויה-לפיצה-מקק-מת.html

מסתבר שהחבר'ה התלוננו טלפונית קיבלו פיצוי והתנצלות.
הסרטון שהעלו זה סתם תוספת כדי לפגוע להם בלקוחות או לא יודעת מה.
אין פלא שהסירו את הסרטון.
מראש החבר'ה שהעלו את הסרטון לא חיפשו תגובה כלשהי מצד דומינוס.

NEO83

New member
בתור עובד דמוניוס לשעבר

ולפחות בסניף שעבדתי בו, בסניף קריות אני יכול רק להגיד שאצלינו יש סטנדרט גבוהה לניקיון וכל הנסיף עובר ניקיון כל יום, עד כמה שידוע לי זה קורה בכל הסניפים.

כן, קורה שלא הכל מושלם, קורים מקרים ואני מקווה שהלקוחות פוצו כמו שצריך.
ואם תכנסי לכל בעל עסק שעוסק באוכל ותחפשי בציציות תמצאי כ"כ הרבה ג'יפה שלא תרצי לאכול בשום מקום חוץ מהבית....

גילושיט

New member

אנשים חייבים להבין שמקום שמייצר כ"כ הרבה - תמיד יש סיכוי קטן שמשהו יתפקשש, ממש קשה לתת מאה אחוז תשומת לב לכל פיצה. אני ממש לא מאמינה שעשו בכוונה.
אני עובדת במסעדה ולפני כמה ימים מישהי קיבלה את המנה שלה עם מדבקה (שיש על פירות וכאלה) שכנראה גם התבשלה לה שם. כמובן שישר מפצים ולא מחייבים על המנה! דומינוס על הפנים שמחקו את הסרטון בלי להגיב בכלל... אם אצלנו זה היה קורה המנהלת הייתה נותנת את כללל הארוחה בחינם וגם עושה להם סטרפיטיז לקינוח

NEO83

New member
זאת לא אשמתה של דומינוס

שהמנהלת אצלכם היא רקדנית אקזוטית

Murdock18

New member
אממ...

תגידי לי באיזו מסעדה את עובדת ואז יישאר לי רק להשיג תיקן.

למעלה