גוראן ולכל חברי הפורום שלום.

רובי כך הם נוהגים נסראללה וחיזבאללה בלבנונים

רובי ערב טוב מצורף קטע של כתבת לבנונית בתחנת הטלביזיה אל מוסתכבל המתארת את התנהלותו של צבא לבנון ושיתוף הפעולה שלו עם ארגון חיזבללה בביצוע הפוגרום שהם ערכו בתחנה זהו אותו צבא לבנון שירד לדרום לבנון ונמצא כעת על גדר הגבול בין ישראל ולבנון זה אותו צבא לבנון שחלק מהפוליטקאים ואנשים מסוימים בישראל תולים בו את יהבם שהוא יחזיק את הגבול ויעשה סדר וימנע מחיזבאללה להתארגן ולפגוע בישראל הייתי מציע לכל אותם מנהיגים ואנשים לשמוע ולראות את הדברים כפי שהם ולא לטמון את הראש בחול ולהתעלם מהמציאות. http://www.memritv.org/clip/en/1765.htm

אני חיי יום יום תחת ירי פצמרים, גראדים וקאסם

אני יודע טוב טוב מה מטרת החמאס וכל האיסלמופשיסטים באשר הם והנה עוד הוכחה למה עלול לקרות יש להתעשת ומהר אך לצערי האנשים כאן אגואיסטים וכל אחד ואחת רואים רק את סיר הבשר ולא למדו כלום מהשואה.

חזי העתיק מוטב שתפיץ את הידיעה

בפורומים של אקטואליה, פוליטיקה ובכל דרך אפשרית, חייבים לחדור למודעות של הציבור, כל הכבוד לך על איתור הראיון החשוב הזה!

גוראן

New member
בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?

הנה סרטון תצפו זה כאן במדינתנו הקטנה שבוע שעבר והנה עוד כתבה וזה גם לא במדינת ת"א ושבוע שעבר אז החיזבאללא לא בא לאמר שלום אלא רק להתראות או אנחנו לו או שהוא לנו... "מעולם לא ניצח במלחמה מצביא, שמצפונו ייסר אותו, או מצביא שביקש שלא להכות את אויבו יותר מידי".שלפורד בידואל, "לוחמה מודרנית" דר' גיא בכור מסביר את מדד האיומים הבטחוניים, לחודש מאי 2008: עזה וקללת וינוגרד, חזי המבריק ידידי הכל מול הפרצוף לא צריך עובדות נוספות...הכל ברור ונהיר ואנחנו לא בושה וכלימה.

beti123

New member
תרגע גוראן זה בנפשנו הדבר

אם בארזים נפלה שלהבת (דהיינו צבא לבנון) מה יגידו אזובי הקיר (דהיינו חיבזאללא)?

ווואאאו...... איזו כתבה ..... תודה !!!!!!!

חייבים להפיץ זאת ובמיוחד בחו"ל !!! אני שלחתי לכל רשימת התפוצה שלי (והיא די ארוכה ... ) מירי

גוראן ולכל חברי הפורום שלום.

גוראן שלום תודה על ההפניה לכתבה של דר' גיא בכור אדם שהניתוחים הכלכליים שלו ואופן ראייתו תהליכים היא שם דבר גם ברמה הארצית והבנלאומית . שליטתו והבנתו בתחום הפאן ערבי היא מעולה חבל מאד שאלה שיכולים להעזר בכישוריו ויכולותיו לא עושים זאת מאחר וכניראה ואין נביא בעירו. הדברים שדר' גיא בכור אומר וכותב ויצא לי לא פעם להיות נוכח בכנסים שבהם הוא נשא דברים לצערי נופלים על אוזניים ערלות ולא חסרים כאלה מקירבנו בשמאל שיבטלו דבריו ימעיטו בערכם ויאמרו ויטענו שהוא מהלך אימים ואין לא מושג על מה הוא מדבר. אני בין אלה שחושב שכאשר האוייב שלך מדבר אתה צריך להאזין ולהבין כל מילה כל כוונה גם אם היא סמויה ואים אין לך את היכולת אז קבל את העזרה המתיאמה מאלה שכן מסוגלים להבין ישנם עשרות אלפי דוגמאות ממהלך השנים האחרונות. לאחר הסכמי אוסלו וכל האופוריה שהיתה מנת חלקם של כל אלה שחשבו שהאוייב משתנה ופניו אכן לשלום כזה או אחר, עמד יאסר עראפת ונאם עם הגעתו לעזה תקום מדינה פלשתינאית על שטח פלשתין ובירתה ירושליים ומי שלא מוצא חן העניין בעיניו מוזמן לשתות את מי הים בעזה. מיד קמו ואמרו מנהיגנו אה זה רק לצורכי פנים אז הוא אמר אז מה ,ולא היא הוא התכוון לכל מילה בראיון לטלביזיה הטורקית שבה נזף במראיינת ואמר שהטורקים הם הם שאחראים לאסונו של העם הפלשתינאי בכך שאפשרו התישבות של יהודים בחבל ארץ זה. אני דובר את השפה הערבית ברמה של שפת אם למרות היותי יליד הארץ ואני עוקב אחר הדברים הנאמרים בערוצים השונים וגם הלך הרוחות והדברים הנאמרים בקרב ערביי ישראל ומשם אני למד דבר אחד חשוב ובסיסי רק על עצמנו לסמוך .

חזי אתה צודק במאת האחוזים

אודה לך מאוד אם תעדכן אותנו כל העת ואפנה במה מיוחדת לכך. הפורום אמנם הוא על מדינות יוגוסלביה אך אנו חיים כאן ועכשיו ואין חשוב מכך, כל הכבוד לך אני מאוד מעריך אותך על ישירותך אתה פונה בגובה העיניים והיותך דובר ערבית על בורייה וחי את התרבות חשובה מאין כמוהה. חבר ראשי נוסף בפורום מיום הווסדו הוא פארידי יוצא קהילת בנגזי בלוב. אני גאה בהיותנו ישראלים מארבע כנפות תבל שיש ביננו הסכמה חד משמעית בנושא הקיומי, אנחנו לא זונחים את מורשת אבותינו ולא את הציווי של קרבנות השואה, רובי סרבי

בניתי בקישורים --> עמנו ומדינתנו

בו אאסוף את כל המידע המצטבר ברשותך חזי העתיק

faridi

New member
שכחת את הצד המרוקאי שלי

אה, גם בלקני. נהייתי בלקני יותר מבלקני

רשויות עוטף עזה: נשכור יועצי תדמית להלחם

ראשי רשויות עוטף עזה: נשכור יועצי תדמית כדי להילחם בקסאמים. ראש עיריית אשקלון, רוני מהצרי, כינס את ראשי הרשויות בעוטף עזה על מנת לאחד כוחות לפעולה כנגד ירי רקטות הקסאם לעבר האזור. ראשי הרשויות תובעים להיפגש עם ראש הממשלה אהוד אולמרט ולזמן את ועדת חוץ וביטחון של הכנסת לדיון שיתקיים באזור. כמו כן החליטו לשכור יועצי תדמית שיפעלו מול מקבלי ההחלטות בתביעה להפסיק את הירי. (שמוליק חדד) Ynet

למעלה