ג'ורג'יה פוקס עוזבת את CSI

gadgad0

New member
ג'ורג'יה פוקס עוזבת את CSI

לפני CSI שיחקה כזכור במספר סדרות, בהן "אי-אר" ו"הבית הלבן" ובסרט הקולנוע "ממנטו".

gadgad0

New member
פטריק סווייזי יככב בסדרת מתח חדשה

כוכב "ריקוד מושחת" ישחק סוכן FBI מכופף-חוקים נוסח ויק מאקי בסדרה חדשה של רשת A&E בשם "The Beast".

gadgad0

New member
CBS זרקה הפילוט ל-Babylon Fields לפח האשפה

סי בי אס הזמינה פילוט לסדרה בשם Babylon Fields, שהוגדרה "דרמת ערפדים אפוקליפטית". השתתפו בפילוט ריי סטיבנסון (טיטוס פולו מ"רומא"), קאתי בייקר (זוכת שני פרסי אמי על "סודות העיר", ומעמדת על "בוסטון פאבליק" ו-"Touched by an Angel") ואמבר ("ג'ואן מארקדיה") טמבלין. מנהלי סי בי אס צפו בפילוט ופשוט גנזו אותו ואף לא ישדרו אותו. זה פשוט גרוע מדי.

gadgad0

New member
קבצי מוסיקה מסדרות טלוויזיה - חינם (וחוקי!)

בקישור נמצאים להורדה חינם קבצי MP3 של מוסיקה מסדרות טלויזיה רבות חינם (וזה גם חוקי). תהנו.

gadgad0

New member
יס תפתח את כל ערוצי הפרימיום החל מהיום

לשלושה חודשים לכלל הצופים, כפיצוי על התקלות בשידורים. הערוצים כוללים את כל ערוצי הספורט כולל ליגות הכדורגל הישראלית והאנגלית, ערוצי האוכל, הבריאות, הביוגרפיה, הילדים והפעוטות ומשחקי האינטראקטיב. (והערה לגולש gilriv: זה לא כולל את ערוצי הארוטיקה).

אהה.. פיצוי צפוי וכפוי

גם ככה אצלי רוב החבילות פתוחות (טבע מדע מוזיקה חדשות וכו'..) אני רואה שהחליטו לא לפתוח אותם אלא רק ערוצי פרימיום. מעניין.. היה עדיף תווי קניה לדוגמא.

אסף מתי יש עונה חדשה ל "מוז" ?

כבר חצי שנה אני מחכה לה..השידור החוזר נגמר ואני לא מוצא איזכור לעונה החדשה..

assafTV

New member
לא עוקב אחר הסדרה

ולמיטב ידיעתי הופקו (ושודרו) שתי עונות.

יש עונה שלישית ממזמן!

ראיתי קצת ברשת אבל חיכיתי לשידור ביס,איך זה שעוד לא משדרים.. הייתי בטוח שמיד אחרי השידורים החוזרים תתחיל עונה 3.

gilriv

New member
תצלצל לחברת יס -למשל אני

אני צילצלתי להם והתענינתי וגם אמרתי להם
בזמנו שהיה שידורים של הממלכה הבריטית {ברצף הם שידרו כבר עונה1 ועונה2 ..>אז אני אמרתי להם שיש כבר עונה3 בבריטניה ולבסוף זה שודר גם ביס {כנראה הם לא מודעים לכמב עונות יבימו שם כי בהתחלה היו רק 2 עונות עשו רק ושם זה הוחלט בשביל מעריצים עוד עונה {היו שמועות שזה מתבטל {לא יעשו את מוז ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תודה רבה!

יש לי חלק מהסדרות האלה כבר כרינגטון בסלולר ,היה נייט-ריידר כרגע מייטי-בוש (אם תרצה גם רק תגיד) אני אעביר עוד כמה MP3 מהאתר שהבאת לרינגטונים,תודה.

פטריק סוויסי ווא ווא ווא

היה פעם איזו בדרנית ישראלית שזה היה המנטרה שלה במבטא מרוקאי.. מי זו הייתה? וזה נדמה לי או שיש מגמה להוציא מהנפטלין שחקנים ששנים לא ראינו אותם? אפילו פי.ווי הרמן עושה קאמבק יפה בצה!ב.

gadgad0

New member
פי ווי מופיע גם ב-"Pushing Daisies". אגב,

השם שלו (מאז שוטרים תפסו אותו מאונן בבית-קולנוע פורנוגרפי ב-1991) הוא פול רובנס...

gadgad0

New member
ב-1 בנובמבר צופי הוט נפרדים מ-CNN

המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה ל-HOT להסיר את CNN, אולם החברה לא תוכל לקנוס מנויים שיבקשו להתנתק בעקבות המהלך.

gadgad0

New member
לוקאס עובד על 2 סדרות ספינאוף למלחמת הכוכבים

האחת, סדרת אנימציה בשם "Star Wars: The Clone Wars" כבר נמצאת בעבודה מזה מספר חודשים, והסדרה השניה (שהפקתה רק עומדת להתחיל) תהיה עם שחקנים בשר-ודם, אך לא תכלול את הדמויות הראשיות מסדרת הסרטים - דארת ויידר ולוק סקייווקר.

gadgad0

New member
סטיבן קולבר רץ לנשיאות ארה"ב. ברצינות.

מנחה "דו"ח קולבר" בקומדי סנטרל הודיע אמש על מועמדותו לנשיאות ארה"ב. לפני כן הופיע ב"דיילי שואו", התכנית שהזניקה את הקריירה שלו, והצהיר לג'ון סטיוארט כי בכוונתו להגיע לבית הלבן.

למעלה