גורד שחקים חדש בגבעתיים - 60 קומות

oren*

New member
גורד שחקים חדש בגבעתיים - 60 קומות

אתמול בלילה אסף ואני דיברנו, ותוך כדי שיחה הגעתי לאתר של עיריית גבעתיים וראיתי את האילוסטרציה הבאה (בצד שמאל למעלה) דיברתי היום עם אגף ההנדסה בעיר, מדובר במגדל חדש שנקרא "הסיטי" - מחר אני אקבל פרטים מלאים עליו (הבחור שאחראי על אגף ההנדסה בעיר לא נמצא היום). נחזיק אצבעות שמדובר במשהו אמיתי

wakshlak

New member
דעה ושאלות שכדאי לשאול...

הי אורן! דיברתי על זה עם ליאור אתמול וגם לפי דעתו מדובר בשני מבנים גבוהים (לפי האילוסטרציה - ולא רק אחד) ולידם שני מגדלים נמוכים יותר (אך כולם מאותו פרוייקט). ללא ספק זה נראה פרוייקט מזהיר ומעניין מאד וכפי הנראה אשמח אם יבנה. האם המגדל/ים הנ"ל הם אלו המתוכננים במע"ר של גבעתיים? (מול בורסת רמת גן). מה גובהם? (האם זה באמת יהיה 60/50 קומות כמו שתוכנן או שזה הונמך?) ארכיטקטים? מתי יבנו המגדלים? האם באמת מדובר בשניים מאד גבוהים או אחד גבוה, אך רחב למדי... אם זה באמת הפרוייקט של המע"ר - (לפי דעתי זה זה) אז מדובר על שני מגדלים + שלושה או ארבעה של 23 קומות בערך... (על אזור מעונות עובדים, אם אני לא טועה...) האם אני מבלבל בין פרוייקט האילוסטרציה הזאת לפרוייקט אחר (שבכתבה שצירפתי...), או לא? אחרי שתדבר עם אחראי אגף ההנדסה בעיר, אשמח לשמוע תשובות! זה מאד מעניין! לינק לכתבה בגלובס - קראו זאת. יום טוב ושבוע קל וללא צרות, אסף.

wakshlak

New member
תיקון

שלום, תיקון קטן - מה שיבנה במקום מעונות עובדים, זה שני מגדלים של 30-35 קומות ע"פ גלובס. מגדלי המע"ר שגבעתיים (שנראה לי שקוראים להם הסיטי באמת) יהיו באזור מול בורסת רמת גן (איפה שהשלטים הגדולים...). 2 מגדלים של 50 קומות בערך ו - 4 של 23 קומות. יכול להיות שאני מבלבל קצת דברים, אבל המידע מגלובס לעיתים סותר את עצמו ולא תמיד מדוייק... אני בטוח ששיחה עם אחראי אגף ההנדסה תבהיר הכל, כך שאתה מדבר איתו (אורן) שאל אותו על שני הפרוייקטים (והאם אילו באמת שני פרוייקטים שונים...)

oren*

New member
היי אסף,

צילצלתי, ענתה לי אחת הבחורות שם. אמרתי לה שראיתי אילוסטרציה באתר האינטרנט שלהם, והיא אוטומטית שאלה אם מדובר במבנה בן 61 קומות זאת אומרת שהם יודעים שהמבנה אושר, והם מדברים עליו כאילו הוא עומד להיבנות (או שהוא כבר בתהליכי בניה). הם היו מאוד אדיבים, אמרו לי שמחר אני אקבל פרטים מלאים (אכתוב אותם כאן בפורום). כמו שאמרתי - היא דיברה על 61 קומות (מה שמחזק את העובדה שמדובר בפרוייקט אמיתי, אחרת היא סתם הייתה זורקת לי שישים קומות ולא מתייחסת לקומה הנוספת). יום טוב גם לך

wakshlak

New member
מצויין! מחכה לפרטים על...

כל מה ששאלתי קודם: מגדל אחד/שניים + כמה קטנים יותר, כתובת, שם הפרוייקט, גובה, מס´ קומות, ארכיטקט, מצב בנייה (או מתי יבנה) וכל מה שתרצה לשאול ויעניין... תודה רבה, אסף.

Electrolite

New member
נשמע מעולה!!!

נשמע פרוייקט מאוד מאוד רציני? עד כמה הוא מתפתח? מתיי תתחיל הבנייה? כשהוא יהיה מוכן, איזה מקום הוא יתפוס מבחינת הגובה בארץ? בכל מקרה, עוד פרוייקט לחכות לו :)

oren*

New member
כמו שאמרתי בהודעותיי הקודמות,

אין לי שמץ של מושג לגבי תאריך התחלת הבניה או קצב הפיתוח. למיטב ידיעתי, אם באמת מדובר בפרוייקט של 61 קומות משרדים, הוא יהיה מקום שלישי אחרי שער העיר ברמת גן (אם יבנו את מגדל אגד ואז הוא יהיה הגבוה ביותר). מחזיקים אצבעות

למעלה