גורה חדשה במשפחה....

גורה חדשה במשפחה....

ובכן במזל טוב יש לנו כלבה, גורה קטנה בת (בסביבות) שישה שבעה שבועות. לקחנו אותה ביום חמישי בערב וכל הערב ראו שקשה לה הפרידה מאמא וההסתגלות למקום החדש, אבל לאחר לילה ארוך של בכי והמון תשומת לב קמנו כולנו לבוקר אחר לגמרי, היא והגורת אדם שלנו (בת 10 חודשים) פשוט התאהבו אחת בשנייה וכאילו נולדו ביחד שיחקו בכזו שימחה שרק בשביל זה אמרנו שווה הלילה ללא שינה שעברנו... אבל מה? לאחר יום שלם שבו ישנה הכלבה שיחקה חובקה לוטפה למדה כבר איפה מתחבאת קערית האוכל שלה ואפילו עשתה קקי רק בחוץ (ממש כלבה מחוננת) הגיע עוד לילה ושוב לא ישנו כל הלילה, הכלבה מתעוררת כל שעה, אם היא הייתה עצובה ומסכנה הייתי מבין אבל לא, היא קוראת לנו נובחת ומיילת ורוצה לשחק. והלילה שוב אותו דבר, ביום היא ישנה לא רע, כשהיא מתעייפת כבר ראינו אותה ישנה כמה שעות. אבל בלילה לא. שעה רצוף מקסימום ואז מחפשים פרטנרים למשחק.... הצילו, מה עושים???? הכלבה בלילה חופשית בבית כשרק חדרי השינה סגורים בפניה, (הם סגורים בפניה גם ביום). אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - זה מה שיוצא אחרי שלושה לילות ללא שינה...

האמת? ההתנהגות של כלבתך

מזכירה לי דווקא את תום כשהיה קצת יותר קטן... (היום הוא בן שנה ושלוש) טבעי שהיא רוצה לשחק ולקבל הרבה תשומת לב כמו במשך היום. היה לה כיף והיא רוצה להמשיך. אז מה אם לילה וכולם רוצים לישון?... וברצינות: תוכלו אולי להכין לה פינה קטנה (אולי סל מרופד?) שבה היא תישן, ולהראות לה את הפינה לפני שאתם הולכים לישון. אם היא מעירה אתכם, אל תשחקו איתה, אלא תנסו להסביר לה (עד כמה שהיא תבין...) שעכשיו לילה וישנים ובבוקר נשחק. אני מאמינה שאחרי כמה לילות (ואולי יותר מהר ממה שאתה חושב) היא תבין את ההבדל בין יום ולילה. וחוץ מזה - עם תינוקת בת 10 חודשים, הייתי מצפה שתתרגלו ל-3 לילות ללא שינה... (מישהו מוכן להזכיר לי מה זה שינה בכלל?
) ולבסוף אני חייבת לציין שלדעתי פשוט אין תחליף לגידול תינוק עם כלב בבית. ושאלה אחרונה חביבה: איך בכלל קוראים ל
החמודה?

למעלה