היי לכולם, הבוקר אימצתי חתולה מתוקה בעמותה הייתה מקסימה ואוהבת אבל מאז שהגענו מתחבאת בפינות שמתי אוכל מים חטיפים צעצועים מיטה נעימה את חצי המלכות עבורה רעיון איך להתחבב עליה?? חתולה ראשונה שלי. תודה לעונים!
היי לכולם, הבוקר אימצתי חתולה מתוקה בעמותה הייתה מקסימה ואוהבת אבל מאז שהגענו מתחבאת בפינות שמתי אוכל מים חטיפים צעצועים מיטה נעימה את חצי המלכות עבורה רעיון איך להתחבב עליה?? חתולה ראשונה שלי. תודה לעונים!
זו תגובה טבעית, היא במקום זר ומוזר ולא במקום בו התרגלה להיות. זה בסדר!! לא לרדוף אחריה, לתת לה להתרגל למציאות החדשה שנפלה עליה פתאום. שמת לה מים, אוכל, חטיפים - עכשיו טיפה לעזוב ולתת לה להבין איפה היא נמצאת. אפשר לשבת על הרצפה עם פלאפון או ספר ופשוט להיות שם בשקט (בלי לנסות לגעת) ולתת לה להתרגל לחלל החדש וגם לנוכחות שלך בתוכו. נסי להבין - תלשו אותה פתאום מכל מה שהיא מכירה. קצת סובלנות וסבלנות ויהיה בסדר.