גורה יוצאת לחדר מדרגות

sharonei1

New member
גורה יוצאת לחדר מדרגות

הגורה שלי בת 7 חודשים אוהבת לצאת לחדר מדרגות (נעול בלובי לא יכולה לברוח לרחוב) אוהבת לעלות עד למעלה ולרדת
בהתחלה הייתי איתה עכשיו נותן לה לבד להסתובב במדרגות כמה דקות עד שחוזרת הביתה
האם זה טוב להרגיל אותה לזה ?
אמרו לי שאם יוצאת וחוזרת מהבית יכולה לרצות להפוך לחתולת רחוב
ועדיף לא לתת לה לצאת בכלל מהבית

דגלמנגה

New member
"נעול בלובי" זה עד שמישהו מהשכנים פותח

בוא נגיד ששום שכן לא יעיף אותה החוצה, כי אולי נכנסה בטעות, או שמא בכלל לא מתאים לו חתול בחדר המדרגות. הרי לא כתוב לה על המצח למי היא שייכת. היא סקרנית (טוב היא חתולה) והיא אמיצה. כבר עברה דלת אחת אל מחוץ לסביבה הביתית שלה, גילתה סביבה חדשה והיא חוקרת אותה. כשתכיר אותה טוב, אולי תעבור בעצמה את הדלת הבאה ו...לך חפש אותה.
אני בעד לתחום גבולות ברורים לילדים ולחיות מחמד, ולא להיסחף אחר ההמצאות שלהם, כי הם כאלה חמודים.

אלישבע777

Well-known member
החתול הנוכחי שלי והקודם - הם כאלה

החתול הקודם אהב לשוטט ולרחרח רק בחדר המדרגות ופחד לצאת החוצה וזה היה מצויין! ידעתי שאם הוא יוצא הוא לא יילך לאיבוד. הוא היה משוטט בחדר המדרגות כל פעם כמה דקות וחוזר בעצמו. זה היה טוב, כי הוא היה עסוק ופעיל, עלה וירד. טוב לחתול בית להיות קצת פעיל!.
החתול הנוכחי (10) - מההתחלה רוצה לצאת החוצה ומנצל כל הזדמנות לברוח , הבעיה שהוא מאוד רוצה לצאת החוצה - לחצר, הוא כזה סקרן! עד כה זה קרה פעם אחת ותפסתי אותו מייד. אם זה יקרה שנית כבר לא אמצא אותו יותר לעולם!!
הוא חתול נורא תמים, שאינו יודע שכלבים וחתולים אחרים מסוכנים לו וגם ואולי בעיקר - השכנים וילדיהם. לכן איני נותנת לו לצאת לחדר המדרגות לעולם, אבל הוא מצליח להתחמק פה ושם מתחת לאפי ולברוח בזריזות מפליאה. כל כניסה הביתה ויציאה, זה פרוייקט- עלי להשגיח בשבע עיניים, לסלק אותו מהדלת ולצאת ולהכנס בזריזות רבה.
אם החתולה שלך , יוצאת רק לחדר המדרגות - מצויין. אם היא נוטה לברוח לחצר- אז לא כדאי לסכן אותה.

sharonei1

New member
היא יוצאת מסתובבת כמה דקות לבד וחוזרת

לא נראה שרוצה לברוח החוצה

למעלה