גורה למסירה!

גורה למסירה!

גורת פיטבול אפורה כסופה עם עיניים כחולות יפייפיות. שמה ליז (אליזבת כשמדברים אליה בטון קשוח
) קטנטנה כבת חודש וחצי נמצאה בירושלים ברחוב ואספתי אותה לביתי. בזמן הזה התאהבתי בה ונקשרתי אליה מאוד (זה קל לאהוב אותה- היא מצחיקה, טובת לב, אכפתית, נאמנה, חברותית, וכלל לא אגרסיבית!) ליזי מחפשת בית חם ואוהב שיהיה הביטחון שלה,(אבל רצוי בית שמכיר את הסוג שלה ואת הגזע, ויודע לטפל בטריירים) ובתמורה היא מציעה אהבה אינסופית וצחוק גדול בבית. בריאה, טובה, עברה תילוע ובדיקו רפואיות. אולי גזעית, אני לא יודעת. למסירה מיידית. למי שמעוניין- [email protected] 0526962081- יעל

LeeKo

New member
לסנן טוב טוב אנשים ובתים שמוכנים לאמץ אותה

למען זה שלא יקחו אותה לקרבות...

LeeKo

New member
ועוד משהו ששכחתי...

הגזע נחשב לאחד מרשימת "הגזעים המסוכנים",כדאי מאוד למסור אותה עם צ'ק פיקדון של עיקור (חוץ מזה שזה חובה בחוק,זה בריא,ולא יהיו עוד גורים ברחוב ועוד חאפרים שיתנו לה להמליט ואת הגורים ימכרו לטיפוסים מפוקפקים וחוזר חלילה...)

ככה..

אני חושבת שכל נקבה בטבע, לא משנה איזו חיה, רוצה להגשים את האימהות שלה. והפחות מפותחות רוצות פשוט שיפרו אותן. כלבות רוצות וצריכות לדעתי להיות אימהות, זה טוב להן נפשית ופיסית עיקורב הוא דבר טוב כשמדובר בכלבה שלגורים שלה לא יהיה מי שידאג להם אני רוצה שהכלבה הזו (הייתי רוצה... אני לא מחליטה אלא הבעלים החדשים העתידיים) שהיא כן תיכנס להריון פעם אחת ותמליט. את הגורים למסור למשפחות אוהבות וחמות. כואב יהיה לי לדעת שמעולם לא חוותה לידה

Bakura

New member
... אני די בטוחה שלא.

בואי נלך להשוואה המקובלת לכלבים- זאבים בטבע. הם חיים בלהקה, ורק זוג אחד מזדווג. למה? כי לטפל בגורים זו משימה מאמצת ומתישה, ולכן כל הלהקה עוזרת בכך. כלבות לא מסוגלות לחשוב על אימהות, כי הן לא מכירות את המצב עד שהוא קורה. וזה בוודאי לא טוב להן פיזית. לא נראה לי גם נפשית, בהתחשב שמוסרים אחר כך את כל הגורים שלהם. את חושבת שהגורה שלך, תינוקת, רוצה להיות אמא? אני בספק, גם עכשיו וגם כשהיא תגדל. כואב לך לדעת שלא חוותה לידה? לידה נראית לי תהליך יותר כואב, במיוחד בהתחשב בעובדה שהן לא יולדות ילד אחד אלא לפחות ארבעה.

ממש ממש לא נכון ../images/Emo31.gif

לכלבות אין "רצון להגשים אימהות". אפילו לא לכל הנשים האנושיות יש את הרצון הזה. לכלבות יש הורמונים שעל פיהם הן פועלות: כשיש הורמונים שמובילים לייחום הכלבה מחפשת זכר. כשיש הורמונים שמובילים להמלטה היא ממליטה ומטפלת בגורים. לא נמצא שום אפקט פסיכולוגי בעקבות המלטה ולא ניצפה שום שינוי התנהגותי לטווח ארוך בעיקבותיה. בישראל ממיתים בכל שנה יותר מ-100 אלף (!!!) כלבים שאין להם בית. כל גור שמובא לעולם ע"י בעלים לא אחראיים שלא מעקר את הכלבה שלו תופס בית לאחד מהכלבים האלו. הכלבה שמצאת היא מעורבת ואין דרישה לכלבים מעורבים. אפילו לגזעיים לא תמיד יש. מעבר לכך שאכן מדובר בחוק והכלבה צריכה להיות מעוקרת. חוץ מזה, עיקור לפני הייחום הראשון מפחית ב-99% את הסיכוי לגידולי עטין (סרטן נפוץ בכלבות לא מעוקרות).עיקור אחרי הייחום הראשון מפחית את אחוזי ההצלחה במניעת הסרטן. בקיצור, תתבגרי ותביני שהתחושה הפרטית שלך לגבי לידה היא שלך ורק שלך.

גורי חתולים שננטשו בפתח מרפאה מחפשים בית

חמישה גורים (ארבעה בתמונה) ננטשו בתוך ארגז קרטון בפתח של מרפאה וטרינרית. הם תוצר של עוד בעלים לא אחראי שנתן לחתולה שלו להמליט ולא דאג למצוא בתים לגורים... שניים מהגורים כבר מצאו בתים אוהבים ועכשיו עוד שלושה נותרו, משתוקקים לבית. הגורים מטופלים נגד פרעושים ונגד תולעים. הגורים נמצאים בצפון אבל עבור בית ראוי יהיה אפשר לארגן להם הסעה למרכז. לפרטים נוספים: [email protected]

למעלה