גורו, עידכון אחרון..

אסף כץ

New member
גורו, עידכון אחרון..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא נורא, היה כיף עכשיו גורו סתם עצוב ובכלל לא הצליח להעביר את המסר אז.. עידכון אחרון בגורו יוצא לדרך
גורו, היו ימים טובים...

איה@

New member
גורו - מה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif מו../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לפני הכל - הרעיון של קריעת הדף הוא גאוני! ספר איך עשית?? (זה פילטר? אם כן איזה? זו סריקה? אם כן איך ניקת כל כך יפה..) אבל העיקר - מה קורה אחי? - לא ממש הצלחתי להבין. אני מוכנה לפתוח לך כאן ועכשיו קבוצת תמיכה! העיקר שלא תבכה..... והכי חשוב שלא תסגור......
איה.

akravit

New member
העידכון הדרמטי האחרון שלך...

אמור להיות אישזהו ביטוי אמנותי או משהו כזה?

אסף כץ

New member
ביטוי אומנותי, זאת הגדרה יפה..

כן, אפשר להגיד שזה ביטוי אומנותי, הוא מצא חן בעיניך?

genotip

New member
אתה איש רע! ../images/Emo11.gif

פגעת בשיר? shame on you
תגיד לי מה נסגר איתך? למה גורו ירד?

genotip

New member
אגב, שיר...

סולחת לך, היא רק מבקשת שתביא לה ורדים (אבל לבנים, כמו שאני.. אאאההה היא אוהבת) ותגיד לה שאתה מצטער (על מה? לא יודע)... זהו, זה כל מה שהיא אמרה למסור לך...

איה@

New member
יופי אריאל ../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif

חייבים לעשות סולחה בין השניים אסור שגורו ירד. אחרת אני מקימה עצומה
איה.

אסף כץ

New member
זה לא בגלל שיר, זה גם, אבל לא רק...

גורו היה אמור להיות בלוג שמח. הכוונה שבכל דבר רע שקורה לי אני אנסה למצוא דרך להפוך אותו לדבר טוב, או לפחות להראות דרך איך לראות את העולם בצורה החיובית ביותר. הבעיה התחילה כשהבנתי שבמקום לעזור לאנשים אני פוגע בהם, לא בתוך גורו, במציאות. המשפחה שלי מתלוננת על זה שאין לי בעיה לספר לכל העולם מה שעובר עלי אבל למשפחה הקטנה שלי, אני לא מספר כמעט כלום. שיר למשל, היא לא כועסת עלי עכשיו, אבל היו ימים שממש הייתי מגעיל אליה ולא אמרתי לה סליחה על זה עדיין. וגם כל שאר האנשים שפגעתי בהם.. אז החלטתי שלפני שאני ממשיך את גורו אני צריך לעשות סולחה עם כמה אנשים ואחר כך אחרי שהכל יהיה בסדר ומתוקן אני אחזיר את גורו (רק בתנאי שיהיה לי באמת מה לכתוב), אולי אפילו בעיצוב חדש
ולאיה, את הקרע סרקתי. לקחתי דף קשה (נראה לי קוראים לזה בריסטול או משהו בסיגנון) בצבע לבן וקרעתי אותו בצורה שרציתי (אסור לעשות את זה בעדינות כי אז זה יוצא פיכסה), בסריקה סרקתי כל חלק מנפרד ומעל הקרע שמתי דף שחור. אחרי שהסריקה נגמרה עברתי לפוטושופ, מחקתי את כל מה שמסביב לקרע (עדיין לא את החלק השחור) אם אני לא טועה השתמשתי באיזה אפקט כדי ליצור הדמיה של דף יותר עבה. כדי שתהיה תמונה מתחת לקרע, מוסיפים תמונה לדף, חוזרים לשכבה של הקרע ומסמנים רק את הרקע השחור, חוזרים לשכבה של התמונה (כשעדיין יש לנו "נמלים" בצורת קרע), בוחרים select>inverse ולסיום delete תוצאה: למרות שהשכבה של התמונה נמצאת מעל הקרע, ברגע שמחקנו את כל מה שמסביב לצורת הקרע יצרנו הדמיה שהתמונה נמצאת מתחת לקרע וככה יהיה קל יותר להחליף תמונה במקרה שנצטרך. זהו, זה כל הרעיון, מצטער שיצא לי קצת כמו מדריך של מתחילים. מקווה שעזרתי

genotip

New member
שלום ../images/Emo13.gif

העיקר שתהיה סולחה עם שיר... בלוגים אפשר לפתוח ולסגור, אבל שיר יש רק אחת!
בקשר למשפחה, ממתי מספרים דברים למשפחה? אני פשוט לא קולט את זה. מה הם רוצים שנעשה ישיבה שבועית ואני אספר להם מה היה לי עם החברה? חוץ מזה, אמא שלי מתלוננת שאני לא מספר לה כלום, כשאני כן מספר לה היא תמיד מתעצבנת משום מה... (לא דברים רעים. באמת.) שוב בקשר לשיר, תהיה רוממנטי ושרמנטי (ועוד כל מיני מילים שנגמרות במנטי) ותגיד לה סליחה (ותביא ורדים לבנים, כבר סיכמנו על זה נכון?), ותחזרו להיות ביחד, ותהיו שמחים עד עצם היום הזה.

genotip

New member
בהחלט! ספר מדהים!

מאיפה אתה מכיר אותו? חשבתי אני היחיד שקורא ספרים כאלה.

אסף כץ

New member
מעריץ גדול של הסופר, גם האלכימאי

ספר מצויין. בדולינה יצא לך לקרוא? אם לא, נראה לי שאתה תוהב אותו.

genotip

New member
הופה.. לאדוני טעם טוב בספרים ../images/Emo13.gif

האלכימאי ספר מצויין, אבל ספר עוד יותר טוב הוא יומנו של מכשף, ספר מדהים!

אסף כץ

New member
וואלה? לא יצא לי לקרוא אותו, אם אתה

אומר שהוא מצויין אז כנראה שהוא באמת שווה הצצה

genotip

New member
וואלה איה ביקשה שנמשיך... ../images/Emo34.gif

אז יש את "מי הזיז את הגבינה שלי", ואת "אומנות האהבה" ואת.... (טוב דיי, יש עוד 200, אבל נמאס).

למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני כל כך אהבתי את הבלוג שלך, וקראתי אותו בקביעות
מה אתה עוזב ככה פתאום?!?! עכשיו אני גם עצובה

למעלה