גורילאז להקה מגעילה

lizardd

New member
גורילאז להקה מגעילה

אנשים!!! מאחר והתרשמתי רבות מהציורים (שלפחות בעיניי זה הדבר היחיד הטוב בלהקה הזו) התעניינתי לשמוע את הדיסק של הגורילאז. בהתאם לציורים ציפיתי שיהיו שירים בינוניים פלוס. אבל להפתעתי הרבה הדיסק הזה ממש מאכזב!!! ניסו פה לעשות משהו שפשוט לא הלך!!!!! לא היה כדאי להשקיע את הציורים על משהו טוב יותר??????? אז נכון שהם קצרו הצלחה בקרב הערבושים וואנבי פריקים (עיין בערך טל מימון) אבל כולנו, או לפחות רובנו יודעים טוב שזו ממש לא מוזיקה ! דיסק כזה גרוע עוד לא שמעתי בזמן האחרון! אני ממליצה לכולכם לא לקנות את הדיסק המגעילול הזה! LIZARDD

warrior hippie

New member
היא צודקת! היא צודקת!...

הם כולם נשמעים כמו מוריס שבלייה! (כולם לעשות עכשיו "הו הו הו" במבטא צרפתי כבד) וכפי שאמר ליאם גאלגר סולן להקת אואזיס: "זה נשמע כמו מוזיקת ילדים מחורבנת! מה קרה לבלייר שכל כך "אהבנו"?

voodoo

New member
תן להם להנות מהספק...

נמאס לי להגיד... אבל מותר לדבר על רוק אלטרנטיבי ... לי כבר לא אכפת ! כי זה ממילא בשם של הפורום המסריח הזה ( או שאסור לי להגיד את זה ... וגם לא לקלל אותכם ) אז לא רק שאתם מנצחים... אני גם זוכר לסגור סוגריים לפעמים

dansh

New member
אבל זה אפילו לא אלטרנטיבי

זה בכלל לא רוק, זה סתם מוסיקה אלקטרונית מסריחה.

dansh

New member
או יותר טוב...

להחזיר את זה לפורום אופספרינג כמו שזה היה פעם, אז זה היה הכי טוב.

voodoo

New member
מה רע בפורום של פארקסונס ?

אני די מרוצה ממנו ... רק אפשר שיהיו יותר אנשים ... ויותר הודעות. בקשר לשינוי שם הפורום ... לא ... כי זה לא משנה ( אפילו הדגשתי את זה ..) וזה לא נושא לויכוח

dansh

New member
אני לא אוהב פורומים

שרואים כל הודעה בעמוד נפרד, אני לא סובל את זה

למעלה