גורילה מאחל לך המון הצלחה במשימה

רובנס

New member
גורילה מאחל לך המון הצלחה במשימה

ושעוד ישפך כאן יין כמו נהר של מים
מכל הלב
 

רובנס

New member
אגב מה אפשר לעשות עם ליקר אמרולה

לדעתי הליקר הטעים היותר לימדו אותי לשתות אותו קר או מוקצף עם גלידה האם יש עוד משהו תודה רובנס
 

JonnyBoy

New member
אמרטו זה ליקר שקדים? אני זוכר נכון?

בכל מקרה זה
 

JonnyBoy

New member
אחחח...

אחי עוד מעט חוזר מצרפת ורשימת הקניות הולכת ותופחת... החיים קשים
 

beagle

New member
אפשר להזמין גם? ../images/Emo8.gif

לא משקאות, תמציות. אמיתיות. חמאה, אניס, וניל. לא כמו הצבעים שיש פה...
באמת, ממליצה לך להוסיף לרשימה שלך (לא בשבילי, אני כבר מסודרת), אני מוכנה לספק לך מתכונים לכולם. אוכל, אמנם, לא שתיה, אבל בכל זאת. ודוקא היום מישהו נתן לי ליים עם תמצית אניס (מפרובנס) וג´ין. אחלה.
 

beagle

New member
בוא נראה.

תמצית וניל - בכל מתוק עם וניל. קרם ברולה (למרות שבמקרה הזה, עדיף מקל וניל אמיתי), עוגות בחושות, בצק פריך לפאי, מוסים, בכלל - המון מנות אחרונות. תמצית חמאה - אפשר, אם היא אמיתית, לרמות בקרואסונים, ולשים מרגרינה ואת התמצית, במקום החמאה. למרות שלמה לעשות דבר כזה??? התמצית, אם היא אמיתית, היא ממילא חלבית, אז זה לא מועיל לענייני כשרות. בהרבה מקומות שמים תמצית לא אמיתית, ואז הקרואסון הוא פרווה, אבל סטיתי מהנושא. בתבשילים שרוצים להדגיש בהם את טעם החמאה - רטבי שמנת וכד´ (למשל לפסטה). תמצית אניס - גם למשקאות (כמדומני), וגם למרינדות. מצויין עם בשר. כמובן למנות אחרונות שרוצים לתת להם גוון של ערק/ארק (ראיתי שכותבים בשתי הצורות... מענין מה האקדמיה תגיד). או סתם, לטפטף קצת למילקשייק....
 

JonnyBoy

New member
../images/Emo51.gif

את רוב המאכלים שציינת אני לא מכין, אבל וניל למילשייק או אניס לבשר ולמשקאות נשמע טוב. אני אשאל אותו.
 
למעלה