גורילה, מה שלומך?

שיגריס

New member
גורילה, מה שלומך?

וואו ! כבר כמה ימים לא ביקרתי כאן והפורום התרחב ! ועוד היה חשש שיסגרו, הא? שימשיך כך אבל חשוב מאד לשמור על פרופורציות בשתיית אלכוהול - כפי שכתבת לאחת המשתתפות (ואני אמנם "זקנה" בת 26 אבל שותפה למסר שהעברת)

Gorilla

New member
מה נשמע שיגריס

אני האמת מנסה לחזור לשיגרה ראיתי דיווחים על הפיגוע משעה 14:00 עד עכשיו, אני רק רוצה להזכיר לך שבסוף החודש אני מתעופף מכאן אז אם יש לך משהו לשאול זה הזמן. ד"ש לבייגל,ששק הלורד ושאר החברים שמשום מה מתעלמים ממני בזמן האחרון. נ.ב את לא יכולה להיות אמא שלי אז את לא "זקנה"

Gorilla

New member
מה נשמע שיגריס

אני האמת מנסה לחזור לשיגרה ראיתי דיווחים על הפיגוע משעה 14:00 עד עכשיו, אני רק רוצה להזכיר לך שבסוף החודש אני מתעופף מכאן אז אם יש לך משהו לשאול זה הזמן. ד"ש לבייגל,ששק הלורד ושאר החברים שמשום מה מתעלמים ממני בזמן האחרון

עינת

New member
היי גורילה ../images/Emo24.gif

אתה רואה באתי לבקר ואפילו היה לי מה להגיד...

beagle

New member
גורילה!!!

קודם כל, תיקון רושם -
איך הולך? אני נכנסת הנה כל יום, רק לידיעתך. לא תמיד יש לי משהו חכם להגיד, אז אני שותקת.... אני בכלל שותה רק יין אדום או ויסקי, וקוקטיילים רק כשמישהו אחר רוצה להתעסק עם ההכנה... אבל אני קוראת את ההודעות שלך בכל מקרה
אין כמוך!

שיגריס

New member
גורילה, מתחנף , הא?

אבל הולך לך ללא ספק ! והנה באתי... לאן אתה נוסע? מתנצלת שלא הייתי כאן לאחרונה, פשוט אין לי הרבה שאלות בנושא אלכוהול כי אני משתמשת בליקרים לרוב באפייה ובישולים. אתה יודע, יש לי בפריזר "לימונצ´לו" ועל אף שחשבתי שיהיה פיצוץ - לא ממש התלהבתי. קצת מזכיר לי טעם של תרופה... אתה רואה ! אין לי מושג באלכוהול ! וכולם מהללים ומשבחים את הלימונצ´לו...

למעלה