גורים יללניים
אני מאכיל גורי חתולי רחוב בחצר שלי, הגורים בני כחודשיים, בשבוע האחרון כל פעם שהם רואים אותי או מרגישים בנוכחתי הם מייללים לאוכל.
* הם אוכלים 3 פעמים ביום, כל 8 שעות
* הם מגיעים לכל הארוחות (אני קורא להם) והם אוכלים בכל הארוחות
* אני תמיד שם להם יותר ממה שהם אוכלים אז תמיד נשאר אוכל
* אני משאיר להם את האוכל במשך רבע שעה ואז אני לוקח אותו. לרוב מה שקורה, כשאני מנסה לקחת להם את האוכל פתאום אחד הגורים נזכר שהוא לא סיים והוא מתחיל לאכול שוב
* גם את 'החטיפים' שלהם אני נותן להם רק בזמן הארוחות
* אני מאכיל אותם במספר סוגים של מזונות יבשים, שימורים, ובשריים, וזה קורה לאחר כל סוג של ארוחה
* כשהאוכל שלהם היה זמין כל הזמן- הם לא ייללו. (הם היו מייללים רק כשהייתי יוצא עם אוכל)
* כשאני מסיח את דעתם עם משחק כשהם מייללים, זה עובד לזמן קצר, ואז הם ממשיכים
בשעתיים-שלוש לאחר הארוחה הם לא מייללים, הם מתחילים בערך מהשעה הרביעית. זה תקף גם לשעות הלילה- בתנאי שהם התעוררו. לפחות בלילות האחרונים הם למדו לעשות יללות מאוד מאוד חלשות כך שזה פחות בגדר מטרד.
הבעיה מעבר לכך שהם מייללים- הם גם עוקבים אחרי כשאני יוצא לרחוב.
#
1. יש מה לעשות כדי לשנות את ההתנהגות שלהם, או לתת לזמן לעשות את שלו?
2. יש מה לעשות כשהם עוקבים אחרי לרחוב?
אני מאכיל גורי חתולי רחוב בחצר שלי, הגורים בני כחודשיים, בשבוע האחרון כל פעם שהם רואים אותי או מרגישים בנוכחתי הם מייללים לאוכל.
* הם אוכלים 3 פעמים ביום, כל 8 שעות
* הם מגיעים לכל הארוחות (אני קורא להם) והם אוכלים בכל הארוחות
* אני תמיד שם להם יותר ממה שהם אוכלים אז תמיד נשאר אוכל
* אני משאיר להם את האוכל במשך רבע שעה ואז אני לוקח אותו. לרוב מה שקורה, כשאני מנסה לקחת להם את האוכל פתאום אחד הגורים נזכר שהוא לא סיים והוא מתחיל לאכול שוב
* גם את 'החטיפים' שלהם אני נותן להם רק בזמן הארוחות
* אני מאכיל אותם במספר סוגים של מזונות יבשים, שימורים, ובשריים, וזה קורה לאחר כל סוג של ארוחה
* כשהאוכל שלהם היה זמין כל הזמן- הם לא ייללו. (הם היו מייללים רק כשהייתי יוצא עם אוכל)
* כשאני מסיח את דעתם עם משחק כשהם מייללים, זה עובד לזמן קצר, ואז הם ממשיכים
בשעתיים-שלוש לאחר הארוחה הם לא מייללים, הם מתחילים בערך מהשעה הרביעית. זה תקף גם לשעות הלילה- בתנאי שהם התעוררו. לפחות בלילות האחרונים הם למדו לעשות יללות מאוד מאוד חלשות כך שזה פחות בגדר מטרד.
הבעיה מעבר לכך שהם מייללים- הם גם עוקבים אחרי כשאני יוצא לרחוב.
#
1. יש מה לעשות כדי לשנות את ההתנהגות שלהם, או לתת לזמן לעשות את שלו?
2. יש מה לעשות כשהם עוקבים אחרי לרחוב?