גורים רטובים

דרורפפ

New member
גורים רטובים

בימים האחרונים שמתי לב שהגורים (חתולי רחוב בחצר שלי) מטונפים, והפרווה שלהם ספוגה במים. חשבתי שאולי מישהו התיז עליהם מים, או שממטרות תפסו אותם, אבל היום ראיתי שהם מרטיבים את עצמם. האם זה תקין? או שרצוי למנוע מהם גישה למאגר מים?

Yukita

Active member
מנהל
לא הבנתי

מרטיבים את עצמם = נכנסים למים

או

מרטיבים את עצמם = משתינים על עצמם?

אני מניחה שהכוונה לאפשרות הראשונה, אחרת לא היית חושב להרחיק ממאגר מים. ביץחום כזה אין מה להרחיק אותם משום מקור מים. אם הם נכנסים מרצונם ולא נופלים (מוזר מאוד, אבל אני לא שוללת כלום אם לא ראיתי), אולי הם פשוט גילו שככה הם יכולים לצנן את עצמם. או שראו משהו במים וניסו לתפוס (מה שנשמע לי הרבה יותר מתאים לחתול).

dimitrygo

Active member
מנהל
היית צריכה לראות את החתולה שלי בצעירותה
היא אוהבת מים

והייתה מוכנה להכנס אפילו לדלי עם מים לשטיפת הרצפה.

Yukita

Active member
מנהל
הייתי עונה עם חיוך

אבל ייקח לי זמן לרצות להשתמש באמוטיקונים החדשים.. .

דרורפפ

New member
מרטיבים ע"י טבילה במים

יש לי מגלשת מים בחצר ובקצה שלה יש מאגר מים, אז המשטח של המאגר רטוב- הם נשכבים על המשטח הרטוב והם נספגים במים.

הם לא ניכנסים לתוך המאגר, זאת אומרת, לפעמים אני רואה אותם קופצים בטעות למים רדודים אבל אז הם ישר בורחים. במקרה הזה הם במודע בוחרים לשכב במשטח הרטוב.

עד כה עושה רושם שהגורים הללו מאוד מוזרים בהשוואה לחתולים הבוגרים כאן. אני מנחש שזה קשור לכך שהאמא יצאה מהתמונה בגיל צעיר מדי? (כ-4 שבועות)

הם כל הזמן יחד, הם כל הזמן משחקים, הם כל הזמן מתגרדים, הם כל הזמן מייללים, הם ישנים עמוק מדי, הם ישנים עם בטן חשופה, הם ישנים בלילות...

על פי מה שאני רואה ההתנהגות שלהם שונה באופן מהותי מהחתולים הבוגרים

Yukita

Active member
מנהל
חם להם

עזוב, תן להם להיות בבוץ אם זה מה שהם רוצים. האדמה שם צוננת יותר.
&nbsp
אל דאגה, הם ישתנו ככל שיתבגרו... ככה זה גורים!

למעלה