גורים של לברדור

mlg25

New member
גורים של לברדור

לחברה שלי יש כלבת לברדור- מדהימה ביופיה, ולשמחת כולם היא בהריון (כמובן שהיא הזדווגה עם לברדור) והיא צפויה ללדת בעוד חודש. השאלה שלי היא בכמה אפשר למכור גור של לברדור?? לכל המודאגים - הגורים יהיו אם אמם עד גיל 3 חודשים - כמו שצריך!

זיו25

New member
אהלן

זה מאוד תלוי אם הגורים גזעיים, והאם יש תעודות. אני ממליץ לך לבחון בשבע עיניים את האנשים שלהם אתה מוכר את הגורים. הזהר ממשפחות עם ילדים, שקונים את הכלב בשביל הילדים, אבל שוכחים שהם בעלי האחריות על הכלב. וכל הכבוד על שמירת הגורים עם אימם עד גיל 3 חודשים. בברכה, זיו.

אני קניתי....

אני לא יודעת... אבל אני זוכרת שאני קניתי גור לברדור זה היה בין 500 שח לבין 1000 שח מה המצב קוראים לי טלו´שששששששששששש ואני מהצפון אני חדשה פה................................!!!!

jakecarter

New member
למה למכור?

אם כבר אז ב100 שקל, כדי לדעת שהקונה רציני אבל זה כולה בן חדש למשפחה, 500 עד 1000 שקל רק ירחיקו אותו ממשפחה ובעלים חדשים.

זה פשוט נורא

זה נורא שאנשים יקנו כלבים במקום לקחת ממקלט, ראיתי שם גורים גזעיים ונקיים, לברודורים, דוברמנים, סנדברנרים וכולי. קנייה רק מגדילה את השוק לכלבים. כל כלב חדש תופש מקום של כלב רחוב שעלול להשלך לניסויים מזוויעים של צה"ל.

למעלה